Jump to content

Amanda1989 : 4 oktober 2013 : Dr. Damen : Wellness Kliniek


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Allereerst heel fijn dat er een forum bestaat waar je veel kan lezen over de ervaringen van andere.

Zelf heb ik 29 augustus aanstaande een eerste consult bij Dr. Luc Damen in Welness kliniek België. Ook heb ik gelijk bij Dr. Damen een operatiedatum vastgezet op 4 oktober 2013.

Graag zou ik jullie ervaringen willen vragen, je leest op internet vrij weinig over Dr. Damen en ik twijfel dan enorm of ik wel bij de juiste dokter de afspraak heb gemaakt.

Ik hoop dat jullie mij iets kunnen geruststellen met jullie ervaringen met Dr. Damen.

Groetjes,

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Ik ben zelf 2 keer geopereerd door dokter Damen in de hair en beauty clinic in Hasselt.

Ik zal je toevoegen, dan kan je mijn verslagen lezen :)

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Als je rechtsboven in de zoekbalk "damen' intikt, dan krijg je alle operatieverslagen over dr. Damen te lezen.. Ook dat van rsca kom je dan vanzelf tegen ;)

Vind je de zoekbalk niet, dan moet je even helemaal links onderaan je thema wijzigen in bijvoorbeeld 'unlimited' :) Dan zie je de zoekbalk vanzelf verschijnen rechtsboven :)

Veel lees- en forumplezier!!

Ik zal je titel alvast aanpassen en je verhuizen naar de operatieverslagen. Mocht er om welke reden dan ook iets veranderen, dan zet je het hier maar neer, dan passen we het aan :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Ik zal je toevoegen als vriend ik ben ook geholpen door dokter Damen.. ik weet alleen niet of je vrolijk wordt van mijn verhaal..

Xx Noah

Link to comment
Share on other sites

Beste Noah,

Ik heb net je verhaal gelezen! Wat vervelend zeg :(, en echt balen. Ben je ondertussen al wel een beetje hersteld?

Als ik goed begrijp ben je wel heel tevreden met je borsten en de operatie (ondanks de complicatie)

Groetjes,

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Haai ja ik ben zo goed als helemaal hersteld z.n 95 % denk ik.. Ik vind het gewoon slecht van dokter Damen ik weet wel dat dit soort dingen kunnen gebeuren.. maar 2 klaplongen vond ik wel extreem ik zou hem dan ook niet aanraden als pc, maar meer door mijn ervaring want tijdens het consult vond ik hem eigenlijk wel okee.. voor de operatie heb ik hem niet gezien.. wat eigenlijk wel zo zou zijn, en na de operatie terwijl zijn collega's met mij bezig waren en de ambulance broeders ook keek hij totaal niet naar me om.. dat vind ik een slechte zaak.. Maar inderdaad ondanks alles wat er gebeurd is ben ik blij met het eindresultaat :)

Succes met je consult en operatie

Liefs Noah

Link to comment
Share on other sites

ik ben geopereerd op 15 juli 2013 door dr damen, en ik ben zeeeeeeeeeeeer tevreden over hem. hij heeft prachtig werk geleverd, was heel eerlijk tijdens het consult, wat grappen en grollen, duidelijke informatie, down to earth. toen ik bij mijn huisarts ging om de draadjes te verwijderen vroeg hij me wie me had geopereerd, (ik woon in Drongen - Gent) en hij zei me dat dr Damen, een zeer vooraanstaand chirurg is; dat er medische fouten gebeuren is verschrikkelijk (zoals bij dat meisje Noah - maar ik denk dat als je 1000 operaties per jaar doet er idd wel eentje kan mislopen, maar dat neemt zijn ervaring niet weg. Ikzelf zou geen andere chirurg nemen, ik zou direct weer voor hem gaan, maar dit is heeeeel persoonlijk natuurlijk! veel succes!

Link to comment
Share on other sites

beste domina, super fijn om te horen. Het is inderdaad verschillend, een medische fout kan inderdaad gebeuren. Hoe lang duurde het herstel? En hoeveel CC? Ik ben wel heel erg benieuwd, maar heb er toch een goed gevoel over bij Dr. Damen. Toch een hoop mensen zijn tevreden.

Groetjes,

Amanda

Link to comment
Share on other sites

ik heb heel weinig last gehad om eerlijk te zijn, vandaag ben ik 3 weken verder en ik heb nergens last van :) ik heb 485 cc gekregen (normaal is het max 425 cc) achter de spier, om de spier niet over te belasten-want eens die zou scheuren, kan die niet meer herstellen, maar omdat ik vroeger grote borsten heb gehad (DD bij borstvoeding) en die helemaal leeg waren naar een B-C kon er wel 485 cc in.

ik zou het meteen opnieuw doen, zeker bij dokter damen, maar ik heb natuurlijk een hele fijne ervaring gehad met hem. veel succes meid!

Link to comment
Share on other sites

beste domina, super fijn om te horen. Het is inderdaad verschillend, een medische fout kan inderdaad gebeuren. Hoe lang duurde het herstel? En hoeveel CC? Ik ben wel heel erg benieuwd, maar heb er toch een goed gevoel over bij Dr. Damen. Toch een hoop mensen zijn tevreden.

Groetjes,

Amanda

Jou gevoel is het aller belangrijkste meid.. en zoals domina ook zegt bij haar ging alles helemaal perfect..

Ik ben ook eigenlijk gewoon de pechvogel waarbij het mis ging.. Dat is de reden waarom ik hem niet aan zou raden.. maar niemand moet zich laten stoppen door mijn verhaal

dus top dat als je gevoel goed is je je laat helpen door Dokter Damen.. Ik heb verder ook geen slechte verhalen over hem gelezen op een penis vergroting na.. maar dat heeft verder niks met mij of een borstvergroting te maken..

Het herstel van mijn borsten zelf duurde niet lang.. na 7 dagen begon ik weer met werken.. kleine boodschappen doen, afstoffen en koken. Af en toe wel pijn steekjes maar kon al snel op me zij liggen.. en nu met 2 maanden kan ik weer heerlijk op me buik slapen.. echt nergens last van voelt helemaal eigen.. soms vind ik ze iets te klein.. maar dan zeggen vriendinnen al snel doe normaal ze zijn prachtig en groot genoeg..

Nu heb ik op me foto een reactie gekregen dat er een verschil te zien is zelf zie ik ook wel iets verschil maar domina reageerde al heel lief dat er geen verschil te zien in.. dus denk dat het inderdaad meevalt.. Nogmaals ondanks alles is mijn resultaat prachtig! en ben ik zeer tevreden.. Ik hoop dat bij jou ook alles spoedig en goed verloopt en nogmaals heel erg veel succes Xx Noah

Link to comment
Share on other sites

Fijn om te horen dat jullie beide blij zijn met het resultaat. En dat het herstel heel erg is meegevallen. Stelt me toch weer gerust J.

Ik hoop zelf ook na 1 week mijn werkzaamheden weer te kunnen hervatten, doe administratief werk. Maar toch voor de zekerheid wel 2 weekjes vrij genomen mocht het nodig zijn.

Over 3 weekjes ga ik dan voor het consult naar Dr. Damen vindt het dan ook echt mega spannend. Het lijkt mij wel erg lastig om de keuze maken hoeveel CC je wilt, ik ben zelf klein 1.65.

En ik wil wel dat het natuurlijk blijft. hihi kan echt niet wachten tot 4 oktober :)

En Noah al zou er wel iets verschil in zitten, niet alles is symmetrisch je mag heel blij zijn met het resultaat meid! En het belangrijkste is, is dat jij er tevreden mee bent.

Link to comment
Share on other sites

Ik vond het aantal cc ook best lastig ik wilde graag een volle c maar de pc praat niet in cup maten.. omdat het ook gewoon lastig is..

Ik had 2 maten voor me en heb eerst de kleine maat gepast daarna de grotere en daarna van beide 1.. ik vond de grotere mooier.. Ik vroeg of ik nog groter kon

en dat kon dus ik mocht passen.. Dit vond ik te groot.. dus heb ik uiteindelijk de midden maat genomen 350 cc die was ook de max tot een natuurlijke look.. die andere werd echt een porno look bij mijn lichaam ik ben klein 1.58 en week 45 dus ook nog best small.. Je moet gewoon gaan passen en kijken wat je zelf het mooist vind.. dat vond ik wel erg fijn bij dokter Damen ik kreeg ruim de tijd om te passen en kijken wat ik mooi vond.. Zelf had ik ook veel foto's mee genomen met wat ik mooi vond en wat ik echt niet mooi vond.. plus een vragen lijstje.. omdat je de dag zelf waarschijnlijk net zo zenuwachtig bent als ik was met het consult.. het is ook gewoon spannend.. dan vergeet je al je vragen ik was in ieder geval erg blij met mijn vragen lijstje dus dat geef ik mee als tip.. vragen lijst & foto's.

Liefs Noah

Link to comment
Share on other sites

Goeie tip inderdaad om een vragenlijstje mee te nemen. Vind het wel belangrijk om de tijd inderdaad te krijgen, maar als ik zo aan jou verhaal lees moet dat wel goed komen. Waar hebben jullie trouwens de sport bh gekocht voor na de operatie? Of krijg je die bij de operatie? Ik hoor namelijk verschillende verhalen.

Groetjes,

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Haai bij de wellness kliniek moet je deze bh zelf aanschaffen je kan deze kopen bij de Hema, een sport winkel of je kunt de sport bh van de Welness kliniek kopen.. Na je operatie bij de Wellness ga je voor 14 dagen in een strak verband na 14 dagen begin je met het dragen van je sport bh.. Omdat ik naar het ziekenhuis ging voor me longen werd gelijk het verband eraf geknipt dus ik moest gelijk een sport bh hebben ik wilde eigenlijk rustig thuis kijken waar ik deze het best kon halen, ik dag heb toch 14 dagen de tijd... maar niet dus haha dus mijn vriendin die mee was is terug gereden naar de Wellness heeft gezegd dat ik een 70 a had en 350 cc heb gekregen.. van de medewerkster van de Wellness kreeg ze een sport bh maat D ik moet zeggen dat kunnen ze goed inschatten want die zit als gegoten..

Ik hoef hem alleen nog met slapen aan maar vaak als ik thuis kom wil ik hem gelijk aan het voelt zo veilig en lekker..

Ik ben best verslaafd aan m'n sport bh dus ik verplicht mezelf om overdag naar werk een normale bh aan te doen.. ^_^

Dus er zijn veel mogelijkheden ligt er ook aan wat jij fijn vind.. ik heb een voorsluiting wat ik erg prettig vind omdat ik hem zelf goed aan en uit kan doen.. ook zijn me schouder banden goed te stellen..

Mijn littekens zitten onder me borst.

Succes Xx

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Een up date van mijn consult vandaag bij Dr. Damen 29 augustus.

Ik vond Dr. Damen echt een super fijne arts, nam echt de tijd voor je, gaf goed uitleg en beantwoorde rustig al je vragen. Enige nadeel was dat we daar 2 uur op Dr. Damen hebben moeten wachten 11 u de afspraak en uiteindelijk pas 13 u binnen. Maar goed eenmaal bij het consult was ik dit al vergeten. Ik heb er een goed gevoel bij. Ik blijf alleen het aantal CC nog lastig vinden, ik wil het wel natuurlijk houden het advies was van Dr. Damen 265 CC daarboven zou je namelijk de prothese gaan zien zitten en dit zou niet mooi zijn. Ik had een prothese van 265 en 300 cc, 300 cc was voor mij wel te groot. en daar tussenin heb je nog 280 cc. ik zelf vond de 265 cc nogal klein beetje klein (ik heb zelf denk een volle A nu), dus twijfel nu tussen 265 en 280. Zijn er mensen die ook een volle A hebben en ongeveer hetzelfde advies hebben gehad als mij? en ziet het er dan ook vol uit?

Ik kan gelukkig op de dag van de operatie nog aangegeven of ik 265 of 280 wil. Verder zou ik bij iedereen Dr. Damen aanraden het is een super fijne arts!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nog 1,5 week en dan is het voor mij zover :). vind het nu toch wel erg spannend worden. Gister de opname tijd te horen gekregen en dat 7.50 u super fijn heel vroeg. Mensen nog tips voor van te voren?

Ik ben wel begonnen met Arnica druppels, heeft iemand hier ervaring mee?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hier een klein verslagje van mijn operatie op vrijdag 4 oktober door Dr. Damen Welness kliniek.

7.50 u moest ik mij melden en werd heel vriendelijk ontvangen. Door een verpleegkundige naar boven gebracht naar je eigen prive kamertje. Echt super fijn. Daar werden de laatste dingen gecheckt en moest ik nog een vragenlijst invullen en werden er ook nog foto's gemaakt. Ik moest me omkleden en eigenlijk al rond half 9 werd ik gehaald om naar de OK te gaan. De zenuwen gierde door mijn lijf heen. Vondt het mega spannend, degene die mee liep was super aardig en stelde me ook op mijn gemak. Eenmaal op de OK nog even dr. damen gezien en aangeven dat ik toch 280 CC wilde ipv 265 CC. Daarna was ik al vrij snel weg. Ik werd wakker op de uitslaapkamer en had het mega koud en voelde me wel suf. Werd al gauw weer terug gebracht naar mijn kamer.

De operatie is mij meegevallen, alleen zeker de eerste 4 dagen heb ik echt veel pijn gehad en ook veel misselijk geweest. Ook was mijn buik opgezet en een beetje blauw. Nu ik iets verder ben merk ik elke dag wel verbetering, alleen vind ik de pijn nog best heftig. Er zit een strak verband omheen wat wel vervelend is. Even doorbijten volgende week mag het verband eraf.

In de kliniek kreeg ik nog geen sport BH mee, kan iemand mij misschien vertellen die ook bij de welness kliniek is geweest werk merk van Anita zij gebruiken? Ik ben op internet aan het kijken en ze hebben daar mega veel soorten in.

Als iemand het weet hoor ik het graag.

Link to comment
Share on other sites

Hee :)

Gefeliciteerd met je boobs!

Fijn dat de operatie is meegevallen en dat je je nu elke dag beter voelt, ben je blij met het resultaat?

Ik ben zelf bij de Velthuis Kliniek geweest en had van daar ook een Anita Sport bh meegekregen en dat was deze (stuur even het linkje) maar weet niet of dat dezelfde is als bij de Welness kliniek :

http://www.livera.nl/bhs-sport-bh/sport-bh_107859#results=32&q=sport%20bh&pnr=1

Een goed herstel verder!

X

Link to comment
Share on other sites

Thanks!! Het resultaat heb ik nog niet kunnen zien, het verband zit er nog tot volgende week donderdag op. Vind het wel mega spannend.

Super bedankt voor de link, ik denk dat het wel bijna deze moet zijn. Hoe vond jij de bh sport bh zitten? En geeft ie genoeg ondersteuning?

Wanneer ben jij geopereerd?

xx

Link to comment
Share on other sites

Ohh dan is het nog een echte verassing!

Ja de sport bh ondersteund heel goed, ook aan de zijkant van je borsten enzo dus dat is ook wel fijn, in het begin vond ik m niet zo fijn zitten maar het is gewoon even wennen dat je dag en nacht met zo'n strak ding aan loopt, en door het vocht zit die op het begin ook heel strak (tenminste bij mij) maar nu vind ik m heel fijn zitten :)

Ik ben 25 september geopereerd, 2 weekjes geleden alweer.

X

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.