Jump to content

Leeuwin : 20 december 2013 : Dr.Nio : Park Kliniek


Guest Leeuwin

Recommended Posts

Guest Leeuwin

Hallo allemaal!

Ik ben nieuw hier dus wil me graag even voorstellen.

Na jaren tobben heb ik onlangs besloten om toch de stap te nemen om in ieder geval een aantal oriënterende afspraken te maken met een aantal plastische chirurgen voor een borstvergroting. Ik ben nooit echt onzeker geweest over mijn borsten maar irriteer me gewoon aan hoe klein ze zijn. Ik ben erg atletisch gebouwd, sport ook heel veel, en ben daar heel tevreden mee maar daar horen ook een paar mooie borsten bij vind ik ;-). Mijn lichaam is voor mijn gevoel gewoon niet in verhouding. En ik zou zoooo graag eindelijk is een keer een decolleté hebben :-D .

Na snel wat googlen kwam er alleen zoveeeeel informatie naar voren. De eerste kinieken die mij aanspraken waren velthuiskliniek, bergmankliniek en accz. Gelukkig is er in dit forum heel veel informatie te vinden.

Alleen: waar begin ik? Uitzoeken van kliniek? Plaatsing voor of achter de spier? Aantal cc? Of ga je volledig blanco het eerste gesprek met de chirurg in?

Ik ben niet van plan om dit jaar nog onder het mes te gaan ivm geplande vakanties. Voor herstel moet je toch wel 4 weken rekenen toch? Dus ik dacht aan na mijn wintersportvakantie begin 2014 :-) genoeg tijd om me nog te verdiepen en te sparen dus..

Liefs

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Guest cindytje1985

Hoi

Tja wat een informatie he... soms kun je inderdaad door de bomen het bos niet meer zien...

Wat betreft de plaatsing voor de spier of dual plane is ook een beetje afhankelijk van je eigen weefsel.... Indien je genoeg eigen weefsel hebt kun je voor de spier plaatsen... Bij te weinig eigen weefsel kun je randen gaan zien als je de prothese voor de spier plaatst... Dit kun je ook het beste door een pc laten beoordelen..

Wat betreft het aantal CC.. tja dit is voor iedereen verschillend wat een aantal cc bij iemand doet...

Als ik jou was zou ik gewoon een aantal consulten inplannen en bijvoorbeeld foto's mee nemen van wat je zou willen...

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Hm in jouw geval is het misschien het beste als je prothese voor je spier geplaatst zou kunnen worden. Idd, zoals Cindytje al zegt, moet je daar wel genoeg weefsel voor hebben, en dat moet je laten beoordelen door een pc... Ivm het sporten, kan het bij sommigen vervelend zijn om een prothese achter de spier te hebben, omdat deze dan mee bewegen kan met het samentrekken van de spier.

Je zou eens een consult kunnen plannen bij dr. Nio in het SLAZ of in de Parkkliniek.. Hij is echt heel goed en geeft altijd een goede mening over voor of achter de spier. HIj kijkt echt naar je lichaam en zal rekening houden met dat je zoveel sport...

Bij de drie klinieken die je noemt, wordt daar over het algemeen toch minder rekening mee gehouden.. Vaak zijn artsen nou eenmaal gedreven in 1 techniek en die passen ze dan ook op 99% van de gevallen toe haha.. Nou ja.. dat kan natuurlijk ook, maar beter is het als er echt naar je lichaam gekeken wordt :)

Daarnaast is Nio echt een top plastisch chirurg, dus zit je bij hem altijd goed.

Wil je hem zoeken, dan kan dat via de zoekbalk rechtsboven in het scherm. Vind je de zoekbalk niet, dan eerst even helemaal links onderaan je thema wijzigen in 'unlimited' :)

Je kunt Nio echter niet op zijn naam zoeken, omdat de zoektermen langer moeten zijn dan 3 letters... Je kunt wel zoeken op de klinieken waar hij werkt, dat is dus SLAZ en Parkkliniek

(in het slaz is het trouwens 800 euro goedkoper ongeveer.. zelfde arts, zelfde implantaten ;) )

veel lees en forumplezier!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Guest Leeuwin

Hey Dames,

Bedankt voor jullie reacties!! Ik zal binnenkort een afspraak inplannen met dr Nio!! Had al veel goede verhalen over hem gelezen via dit forum. En 800 euro scheelt wel veel idd dus dan maar op en neer naar het SLAZ. Of ik genoeg weefsel heb hangt zeker af van hoeveel borst ik nu heb (niet zo veel dus;-)).

Ik ga zoveel mogelijk lezen op het forum zodat ik goed voorbereid naar de afspraak kan :-). Wat een informatie, heel erg fijn!

Xx

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi hoi!!

Nou ben net op eerste consult geweest bij dokter Posma in Bergman Den Haag. Het beviel me eigenlijk wel erg goed!! Hij keek goed naar mijn lichaam en mijn spierweefsel en borstweefsel. Hij was er vrij snel uit dat ik maar heel weinig borstweefsel ( :blush: ) van mezelf had en tegelijk een ver ontwikkelde borstspier door al dat sporten. Moest ook aanspannen enzo. Dus hij raadde dual plane, rond, high profile, 265 cc. Dat komt uit op een mooie C. Ik werd helemaal blij met de pasprothese aan :):) .

Op 1 oktober heb ik nog een afspraak staan met dr Nio in de parkkliniek. Ben benieuwd wat hij gaat zeggen. En dan keuze maken en in februari / maart na mijn wintersport onder het mes :3::3:

xx

Link to comment
Share on other sites

Hooooi!

Als je wilt kun je eens een kijkje nemen bij mijn topic! Ik ben een actieve sporter (2 a 3x per week hockey en daarnaast nog 1 a 2x per week hardlopen en af en toe squash, fitness, zumba etc.) en ben bij de Bergmankliniek geweest wat ik een dikke aanrader vind! Ik ben van een 75a/75aa naar een 70D gegaan :)

Greetz.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm ik ben nog best nieuw hier en niet handig in het zoeken van topics. Heb wel op je profiel gekeken! Ziet er mooi uit! Heb je meer foto's? Ik heb nu dezelfde maat als jij had. En train ook 4-5 keer per week. Had je veel last na de operatie? Na hoeveel dagen kon je jezelf weer aankleden/ douchen?

Link to comment
Share on other sites

Haha je kunt rechts bovenin de zoekbalk even dr. Maas intypen. Dan komt mijn topic als een van de eersten te voorschijn ;)

Ik heb uiteraard last gehad, maar ik heb geen echte 'pijn' ondervonden. Het was voor mij meer alsof er continue iemand bovenop me zat. Niet echt prettig haha. De meesten omschrijven het als een olifant, vrachtwagen o.i.d. Mij leek een scooter al zwaar genoeg xD.

Ik heb mezelf vrijwel meteen zelf aangekleed, maar er wel voor gezorgd dat er altijd iemand de buurt was als het niet mocht lukken. Maar ik ben nogal een doorzettertje (als ik dat over mezelf mag zeggen;0) en vraag niet graag hulp en om die reden heb ik niet echt hulp nodig gehad. Ik had ook makkelijke kleding geregeld. Ook douchen heb ik vanaf de eerste x zelf gedaan.

Ik moet wel zeggen dat dit er mogelijk toe heeft geleid dat ik bijna onderuit ben gegaan na een week. Hihi maar dat kun je lezen in mijn topic!

Let me know als het nog steeds niet lukt om mijn topic te vinden.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Leeuwin

Hallo!!

Ben ik weer, ik ben blijkbaar niet zo goed in het bijhouden van forums... :56:

MAAARRR ik ben 1 oktober dus bij de famous Dr Nio geweest in de parkkliniek en dat was super. :) Het liefste ging ik meteen die middag onder het mes hihihi. Hij adviseerde me ook dual plane en 340 CC. Dat vond ik zelf wel wat groot eigenlijk, ook ivm sporten. Maar Nio zei dat ik mogelijk spijt krijg bij 285 CC ... Lastig, misschien middenweg en 300CC doen? Wat denken jullie? Mijn omvang onder de borst is 77 cm, mijn middel 65 cm, heupen 91 cm..

Ennuhhh ik heb deze week een datum gepland!! :5::5: 20 december!! Dan maar geen wintersport dit jaar.. Op 30 december wil ik alleen wel weer aan het werk weten jullie of dit te doen is? Anders kan ik wellicht de week na kerst ook nog vrij nemen.

Over 2 maanden heb ik boobiesssss :D:tatice_04:

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je datum!!!

Ik zal je titel aanpassen en verplaatsen naar operatieverslagen.

Als je straks je operatie heb gehad is het leuk om hier dan ook en verslagje neer te zetten over jou dag.

Ik zou zelf toch voor de grotere gaan. Ik lees toch zo vaak dat meiden spijt hebben dat ze toch niet groter zijn gegaan. Je went er zelf heel erg snel aan. Dat merk ik nu zelf ook. Ik vond ze echt groot in het begin, maar vind het zelf nu al meevallen ;). Ook is het zo dat "nep" borsten er kleiner uit zien dan de bh maat aangeeft als je dit vergelijkt met natuurlijke borsten.

Na 10 dagen beginnen met werken is best snel. Ik weet niet wat voor werk je nu momenteel doet, maar ik had dit zelf niet kunnen doen. Als je er nog een weekje kan aanplakken dan zou ik dan wel doen. Iedereen hersteld natuurlijk anders, maar het herstellen doe je maar 1 keer en dat moet wel goed gebeuren.

x

Link to comment
Share on other sites

Spannend!!

Ik ben ook door dr nio geopereerd.

Over het aantal cc moet je het natuurlijk zelf beslissen maar ik zou echt voor 340cc gaan!! Je krijgt zo snel spijt , het went heel erg snel.

Je kan beter iets te groot pakken dan te klein:)

Nogmaals, het is je eigen keus.

Ikzelf heb 500cc en zit nu al van : had ik beter de 600cc kunnen pakken?

Haha maar ik ben er wel blij mee hoor.

Xx

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je datum!

Oeeeee nieuwe boobies hihi!!!

Ik zou zeker voor de 340cc gaan. Went zo snel!

Je topic datum heeft btw als operatie datum 30 december, maar las dat je de 20e geopereerd word?!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik ook behoorlijk ontwikkelde borstspier en 500 cc duall plane geadviseerd gekregen.

Ik had NIET kleiner gewild en toen ik 500 voor t eerst hoorde dacht ik ook jemig das veel te gek..

Link to comment
Share on other sites

Guest Leeuwin

Hahaha groter heeft volgens jullie dus duidelijk de voorkeur.. 340 CC, misschien toch maar een keer gaan passen anders. Ik ben zo bang dat ik er als een pornoster uit ga zien met mijn relatief smalle middel of dat het echt vervelend wordt met sporten.

Ik doe gewoon kantoorwerk en zou eventueel thuis kunnen werken. Maar verwacht niet dat het onwijs hectisch wordt rond de feestdagen dus misschien toch voor die 2 weken gaan..

Datum is trouwens vrijdag 20 december, er staat nu 30.. Ff kijken hoe ik dat moet aanpassen, Esmeralda (moderator) heeft het nu aangepast.

In ieder geval wel heel blij dat de datum staat :1:

Link to comment
Share on other sites

Maxime, on 27 Oct 2013 - 17:00, said:

Je topic datum heeft btw als operatie datum 30 december, maar las dat je de 20e geopereerd word?!

Heel goed gezien...foutje :44:

Steffie87, on 27 Oct 2013 - 17:09, said:

Datum is trouwens vrijdag 20 december, er staat nu 30.. Ff kijken hoe ik dat moet aanpassen, Esmeralda (moderator) heeft het nu aangepast.

In ieder geval wel heel blij dat de datum staat :1:

Kun je zelf niet aanpassen ,maar hij staat nu goed :56::35:

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Hahaha groter heeft volgens jullie dus duidelijk de voorkeur.. 340 CC, misschien toch maar een keer gaan passen anders. Ik ben zo bang dat ik er als een pornoster uit ga zien met mijn relatief smalle middel of dat het echt vervelend wordt met sporten.

In ieder geval wel heel blij dat de datum staat :1:

Moeilijk he die aantal cc's ;).. Ik denk dat je op een hele mooie maat uitkomt met 340cc en zeker geen pornoster..

Ik ga zelf ook naar dr. Nio en wordt 14 november geopereerd..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Leeuwin

Haaii ben ik weer! Word al over een week geopereerd en twijfel nog steeds over het aantal cc's... Ben nog teruggegaan om te passen twee maanden geleden en toen 325cc gekozen maar lees hier dat sommige meiden hier nog op Eem D of zelfs E cup uitkomen...! En wil het echt op een volle C kleine D houden.. En het moet zo natuurlijk mogelijk.., pfff dus toch beter 280cc of 300cc anders? Verschil zit m het meest in de breedte van d'r prothese zag ik..

Wat denken jullie? Ik wil liever natuurlijk dan groot, of blijft 325cc natuurlijk?

Aaaarghh verschrikkelijk dat getwijfel!

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Erg he die twijfel... Ik heb zelf ook heel lang getwijfeld, maar ik heb wel 500 cc.. Ik draag nu een sportbh 70E, maar ik kan je vertellen dat ze niet ogen als een E..

Vergeet vooral niet dat nepborsten vaak kleiner ogen dan dat de bh label aangeeft.. Dus als jij een C cup draagt na de operatie dan zien ze er uit als een B cup..

Ik denk dat je er goed aan doet om eens de gallerij door te lopen en de verschillende maten te bekijken en dan zul je zien dat vaak een d of een e cup vaak niet eens zo groot ogen..

Mocht je nog heel erg twijfelen kun je altijd nog contact opnemen met je pc om nog een keertje te gaan passen of ga thuis eens met rijst aan de gang (neem dan wel cc en geen gram ;))

Link to comment
Share on other sites

Guest Leeuwin

Erg he die twijfel... Ik heb zelf ook heel lang getwijfeld, maar ik heb wel 500 cc.. Ik draag nu een sportbh 70E, maar ik kan je vertellen dat ze niet ogen als een E..

Vergeet vooral niet dat nepborsten vaak kleiner ogen dan dat de bh label aangeeft.. Dus als jij een C cup draagt na de operatie dan zien ze er uit als een B cup..

Ik denk dat je er goed aan doet om eens de gallerij door te lopen en de verschillende maten te bekijken en dan zul je zien dat vaak een d of een e cup vaak niet eens zo groot ogen..

Mocht je nog heel erg twijfelen kun je altijd nog contact opnemen met je pc om nog een keertje te gaan passen of ga thuis eens met rijst aan de gang (neem dan wel cc en geen gram ;))

Thx Cindytje.. Ik had een paar maanden geleden al geexperimenteerd met rijst maar dat was geen succes hihi. En ik had inderdaad gram genomen ;), cc is minder neem ik aan? Maar als jij met 500cc dual plane uit bent gekomen op 70E dan zou ik met 325cc wel uitkomen op een volle 75C, wat ik wil.. Heb nu ook A..

Nog maar 5 dagen, ik ben moet me vrijdag om half 9 melden in park medisch centrum, spannend... En de assistente zei dat ze alle protheses ruim op voorraad hebben dus kan tot een dag van te voren doorgeven als ik toch kleiner/ groter wil... Hahah maar dat helpt niet echt met dat getwijfel.. :22:

Link to comment
Share on other sites

Guest Leeuwin

Hoi hoi,

Hierbij even kort verslagje van vandaag. Om verwarring te voorkomen (had naam veranderd) maak ik even nieuw topic aan.

Vanochtend om half 9 melden bij Parkkliniek waarna ik naar mijn kamer werd gebracht. Daar laatste vragen verpleegkundige en toen mocht ik naar de voorbereidingskamer. Was best gespannen ook wel 3 traantjes gelaten. Probeerde maar aan leuke dingen te denken en dat ging heel goed, hup infuus erin en toen kwam Nio mijn borsten aftekenen. Daarna naar OK en voordat ik het wist was ik weg.

Toen ik wakker werd was ik in het spaans aan het denken en ik begon spaans te spreken tegen de verpleging, heel apart haha. Ze keken me een beetje raar aan en toen snapte ik pas wat ik aan het doen was, hahaha (had afgelopen week veel met een spaanse vriendin gesproken, zal daar aan liggen) Daarna ff checken of er wel hechtingen zaten, had echt het gevoel dat ik maar 2 min had geslapen, maar alles zat erin haha. ik had niet echt pijn toen ik wakker werd, dat kwam pas toen ik terug was op mijn kamer. Na een uurtje wilde ik weg, maar toen begon de ellende. Ik werd heel misselijk en duizelig steeds met overeind komen. Echt sterretjes en zwart voor ogen. Uiteindelijk na 5 of 6 pogingen, en veel medicijnen verder ging ik 5 uur later naar huis. Ik mocht een nacht blijven maar gelukkig toch niet nodig.

Wat betreft de pijn: heel veel druk en ik moet mn armen echt dicht bij mijn lichaam houden. Overeind komen en verplaatsen is een drama. Een verkeerde beweging en het doet echt veel pijn. Maar ik moet wel zeggen, ik krijg er na paar uur al handigheid in hoe te bewegen. Slaap vanavond ook maar op de bank (boxspring kom ik never nooit in en uit, haha).

En gelukkig wordt er goed voor me gezorgd :-)

Al met al dus wel helemaal happy hoor. Pijn hoort erbij en ik vertrouw erop dat het binnen een paar dagen minder wordt :D

En eindelijk heb ik boobies :D:63::5:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.