E1190

Members
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About E1190

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Hockey, paarden, hardlopen, stappen, winkelen, terrassen :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoooi Lisalisalisa, Lastige keuze he? Ik heb zelf ook flink wat twijfels gehad! Ik ben op mijn 18de voor het eerst bij een PC geweest. Datum geprikt en al en toen toch afgeblazen. Wil ik dit wel, beetje snijden in een gezond lichaam, ben ik uberhaupt wel tevreden met mijn gehele lichaam etc. etc. Vorig jaar (21) heb ik dan toch de knoop doorgehakt. Het bleef door mijn hoofd malen en elke x als ik ging shoppen werd ik erg verdrietig. Niks zat zoals het naar mijn idee zou moeten zitten. Bikini's e.d. had ik niet zo'n moeite mee (fock it, het is mijn lichaam, ik deal ermee), maar als dan 's avonds een BH uitging (75a/75aa) dan werd ik er weer mee geconfronteerd. Evenals met shirtjes passen, dat er vaak amper iets te zien was.. Ik ben nu een half jaar PO en ik zou het zo weer doen! Ik ben echt blij met me mooie boobs. Twijfel of iemand het ziet? Neeeejoh! Na een tijd zakken ze goed en pas als je echt veel cc (500 ofzo) laat plaatsen, ga je zien dat het 'ballen' zijn. Niet om iemand hier negatief over aan te spreken, maar naar mijn mening zie je bij veel cc net iets eerder dat ze 'nep' zijn. Ik denk er verder ook niet echt over na. Ze zijn prachtig, lekker stevig en hangen niet. Topboobs toch?! Succes met je keuze! Niemand kan je vertellen of je het wel/niet moet doen, maar ik hoop dat ik je met het delen van mijn ervaring wel kan helpen in het maken van je beslissing! Liefs. E
 2. Hooooi, Ik heb zeker gevoel in mijn tepels! Ze waren na mijn bv zelfs gevoeliger dan eerst, maar nu is dat allemaal weer goed. Enige is is dat ik nog niet 100% mijn gevoel terug heb bij de huid waar mijn litteken zit (dus onderkant borst). Maar dat is echt herstellende. Per maand komt er weer een stukje huid bij dat weer gevoel heeft ;P
 3. Hoooi, Ik vermoed dat ik hetzelfde heb! Mijn littekenweefsel is erg dik en hard. En mijn borsten zijn nog niet perfect gezakt volgens mij. Ik ga binnenkort eens een afspraak maken bij de chirurg. Ik ben iig al meer dan 5 maanden PO. Ik stoor me er niet aan . Maar hoe erg is het bij jou? Zakken ze wel? Of echt totaal niet?
 4. Goed berichtje BB. Met push-up BH's moet je echt goed oppassen! PC's zeggen niet voor niets dat er mensen die push-up bh's hebben gedragen met flinke problemen (zoals symnastia) terugkomen. En fijn dat dat over Diana Gabriels nu duidelijk is.
 5. Haha wat een maatje! Mooi hoor! Jaaa nog steeds happy! 70D en ik pas daar alles in
 6. Hoooi, Hoe is het met je? Zie dat je uiteindelijk voor de 300cc bent gegaan? Succes met winkelen morgen! Oppassen he dat je armen niet boven je schouders uitkomen! En ook rustig aan blijven doen! Njoy!
 7. Hoooi, Ik sluit me aan bij Liekje. Heeft die Diana verstand van borstvergrotingen? Als ik dit zo hoor... Mijn PC zei dat ik een sportBH moest dragen of evt. zonder BH door het huis mocht lopen de eerste weken. Maar een gewone BH... Ook zat een gewone BH bij mij na 4/6 weken ook helemaal niet fijn, omdat de beugels op mijn littekens drukten. Verder geen push-up kopen kind! Ik heb mijn PC daar ook naar gevraagd en hij heeft weleens vrouwen teruggezien die push-up bh's hadden gedragen. Die hadden in beide borsten een soort 'deuk', zegmaar het push-up effect, maar ook als ze de BH uitdeden. Zo was het gegroeid. Snap je me? Dus dat zou ik je echt sterk (!!) afraden! Misschien slim eens te bellen met de chirurg die je heeft geopereerd?
 8. Ik zou even bellen met je PC. Mogelijk kan je hem een fotootje sturen en kan hij oordelen.
 9. Je maat veranderd niet??? Haha sorry ik vind dit persoonlijk best grappig. Je boobs veranderen zeker wel. De implantaten moeten zich gaan vormen en gaan zakken in je borst. Dat heeft wel wat meer nodig dan 8 dagen... Daarnaast is alles nog gezwollen en bevatten de borsten vaak nog vocht, wat niet meteen na 1 weekje weg is. Wat betreft de borstband. Daar kan ik je helaas niet bij helpen. Misschien hier is rondvragen bij de meiden die zo'n ding wel tijd hebben gedragen en ook bij hun foto's kijken? Dan kun je een beetje zien hoe hij moet zitten. Voor zover ik kan oordelen moet de borstband druk geven aan de bovenkant van je borsten of er iig voor zorgen dan ze niet naar boven kunnen deinzen. De borstband moet niet op de borst liggen (dus niet over je tepels heen o.i.d.) Gr.
 10. Hoooi Tishje, Lastig zeg! Elke PC zegt wat anders en klinieken verschillen behoorlijk in het advies over de tijd van sportBH. Zelf ben ik bij de Bergman kliniek geweest en mijn arts zei iets in de trant van: vrouwen vinden een sportBH fijn, geeft steun. Maar wat mij betreft hoeft dat helemaal niet. Als jij zonder wilt lopen, is prima. Ik ben volgens mij met 8 weken op controle geweest en toen zei hij: je mag tot de kerst geen BH meer aan. Je hebt alles telkens zo goed verpakt dat ze nu niet goed zakken . Bij mij was het 2 weken dag/nacht, 2 weken dag en dan al BHs. Maar zoals je misschien wel uit mijn verhaal opmaakt, ik had het niet hoeven doen. En mijn boobs zijn prachtig en zijn echt pas de laatste weken gaan zakken, doordat ik geen BH meer droeg. Is dus niet schadelijk! Al is het misschien wel belangrijk om te zeggen dat ik 240cc heb gehad en niet 500cc ofzo. Wat betreft de beugelBH. Die zit op je littekens: niet fijn! Zeker op het begin zou ik dan eerder gaan voor een BH zonder beugels . Maar ik zou zoals de rest zegt even navraag doen bij de arts die je geholpen heeft. Misschien zegt hij ook wel: uit die sportBH.
 11. Hoooi, Ik heb deze BH te koop. Ik heb hem een paar weken geleden gekocht, maar hij is mij toch iets te groot. Ik heb hem 1x gepast, maar verder heeft hij alleen in de kast gelegen. De foto's zijn niet heel duidelijk, maar er zit een kanten laagje over het bovenste gedeelte van de BH. Ik heb een foto van een witte BH bijgevoegd waarop je dat wel kunt zien, maar het gaat hier om de rode BH die ik te koop aanbied! Hij kost 20€, voor 12.50€ is hij van jou (incl. verzendkosten) Greetz.
 12. Echt heel leuk en mijn maat, maar hij is gevuld. Helaas helaas!
 13. Heee Peertje, Ik lees net je verslagje. Goed je pillen blijven slikken en als je het idee hebt dat de pijn toch nog ondragelijk is even de ha bellen en anders je arts. Ik kan je hier verder niet zo goed in sturen, omdat ik weinig echte pijn heb gehad (mijn pijngrens is ook redelijk hoog). Veel liggen & slapen en vooral tijdig je paracetamol nemen. En meid, je gaat er geen spijt van krijgen. Je wilt dit al zo lang, kan bijna niet tegenvallen. Je hebt nu gewoon boobs. Probeer te zien dat er nu heuvel(tje)s zitten i.p.v. een vlakte die je eerst had . Try to Njoy! Veel liefs
 14. Hoooi, Ik heb dual plane, omdat ik te weinig weefsel heb en voor de spier je mogelijk randen zou zien van de prothese. Wat betreft de grootte. Zoals ik al in mijn pb schreef, aantal cc zegt niet altijd alles. Sommige hebben bredere protheses en dus meer cc nodig om hetzelfde effect te creëren dan bij een minder brede prothese. Kijk goed naar de projectie (hoeveelheid cm waarmee de prothese naar voren komt). Ik ben van een 75aa (mijn maat bestond niet volgens de maattabellen) met 240cc, 4.3cm projectie naar een 70D gekomen en ze zijn echt wel goed aanwezig . Maar erg in verhouding, al zeg ik het zelf. Vind ze prachtig. Als je me toevoegd als vriendje dan kun je een kijkje nemen in mijn gallerij. Waar wil je zelf heen, wat vind je een mooie cup? Heb je foto's van vrouwen waarvan je de borsten mooi vindt?
 15. Heeee Est, Jeeetje wat vervelend! Ik weet nog dat ik jou verhaal heb gelezen voordat ik onder het mes ging, omdat ik zo benieuwd was met jou ervaring met dr. Maas. Maar wat stom dat je een deukje hebt als je je spier aanspant. Doet het ook zeer of vind je het alleen niet mooi? Ik heb je foto's bekeken en vind ze nog steeds erg mooi. Het is dat jij aangeeft dat er een deukje inzit, anders was het mij niet opgevallen. Fijn dat dr. Maas zo met je meedenkt. Prettige chirurg vind ik zelf. Ik hoop dat het uiteindelijk allemaal goedkomt. Voor nu kan ik alleen zeggen: Kop op! Je hoeft je niet te schamen, want als je het niet zegt is het echt niet te zien! Veel liefs.