Jump to content

niet gan naar total beauty clinic


Recommended Posts

Doordat mijn vriend ng geen verlof kan nemen wou ik dicht bij huis opereert worden en heb dus gevraagd welke dokter bij total beauty clinic werkt en dit zou vanrenterghem zijn. ik heb dus gebeld naar hem en dit is niet zo. Dus niet gaan naar daar voor borstvergroting. en kan ik iets doen daartegen zodat er niemand verminkt wordt?

Link to comment
Share on other sites

Guest boobies24

ik snap niet helemaal wat je bedoeld.

Je hebt gebeld naar de kliniek maar daar werkt niet de pc die ze hadden genoemd?

Link to comment
Share on other sites

Volgens de kliniek zou ze door die pc geopereerd worden. Vervolgens heeft ze naar die pc gebeld en die gaf aan dat hij daar dus niet werkt... Klopt het zo?

Link to comment
Share on other sites

Guest boobies24

Ja ik denk dat ze ook bedoeld dat de pc daar niet werkt.. Maar inderdaad het stukje over verminking snap ik ook niet echt....

Link to comment
Share on other sites

ja precies.... hahaha. Blijkbaar werken daar alleen maar slagers dan.

Link to comment
Share on other sites

Sorry voor mijn onduidelijkheid was met mijn iPhone tijdens mijn pauze maar er bestaan dus 2 pc vanrenterghem en heb ze nu beidde gebeld dus het is niet zo. Het is een Franse chirurg.

En als dit wel zo zou zijn dat ze doen alsof die pc een goede erkende pc is terwijl dit niet zo zou zijn zouden het wel eens een slager kunnen zijn, maar het is niet zo.

Maar als dit wel zo zou geweest zijn zou ik dit ergens willen melden om die soort zaken te stoppen maar wist niet zo goed waar maar het is dus niet zo.

Het is dus allemaal opgelost :D en hoe kan ik deze topic verwijderen viel me nu zo schuldig :o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.