Jump to content

Eerste afspraak bij dokter De Meyere is een feit !


Recommended Posts

Hallo dames,

Het staat vast, ik heb 6maart een afspraak bij dokter De Meyere in Artemedis.

Spannend ! Ik heb alvast een vragenlijst voor de dokter afgedrukt (gestolen van het forum hier).

Ook heb ik al een aantal foto's van wat ik en mijn man zelf mooi vinden.

Ik ga ook duidelijk vertellen wat ik dus niet wil...

Ik hoop dat ik opgelucht buiten kom 6maart... Het lijkt nog zo lang :)

Maar voor de BV zal ik nog meer geduld moeten hebben vrees ik, ik heb in Juni 2weekjes verlof staan maar zou willen gaan vragen of ik er een 3de week mag bijnemen (normaal gesproken is 2w de maximum dat je achter elkaar mag nemen) Maar aangezien ik in de Aldi werk en dus heeeeeeeeel veeeeel heeeeel hoog boven men hoofd veel kilo's moet tillen zie ik het echt niet zitten van na 2weekjes al te gaan werken dus ik hoop dat ze mij 3w willen geven en anders ja me ziek melden? Alleen weet ik niet of dat zo eerlijk is? langs de andere kant als ze mij die 3de week niet willen geven wilt dat zeggen dat ik na 2weken, al 10-20kilo regelmatig boven men hoofd moet gaan steken? Zoals de paletten fruit en groenten gestapeld zijn zo hoog en dus de bak fruit of groenten eerst er af moet krijgen en dan op men schouder laten vallen, ik heb het dus over sinaasappelen enz, 6x2 of 3kilo dus dat gaat over 12-18kilo ? Ook verzet ik wel een aantal drankpakket en ook bij dit moet ik boven men hoofd rekken want de rest van in de winkel moet op de nieuwe pallet bovenaan komen, met de transpalet rijden, kassa is ook niet zo evident want je schuift de producten steeds met 1 arm over de scan... dus wat raden jullie me aan?

Ik vertel het zo uitgebreid omdat sommigen ik zeg niet de dames hier maar sommigen denken dus dat de winkel zichzelf vult... En dat het alleen maar gaat over wat kartonnetjes inzetten, maar een volledig karton wortelen en erwten weegt ook al behoorlijk en dat gaat echt niet over 1 karton dan...

Dus mijn hoofdzorg is echt mijn werk, ik heb mijn voorlopig rijbewijs en eens ik mijn vast rijbewijs heb zou ik dus op zoek gaan naar ander eventueel lichter werk, maar ik heb dus ook geen diploma dus bureau werk zit er al niet in vrees ik, ik was het sowieso al van plan ander werk te gaan zoeken want ik zit momenteel nog thuis met mijn nek schouders en rug, ik ben zelf maar klein 1m58 en het werk is echt te zwaar ik moet veel te veel rekken en teveel zware dingen boven men hoofd nemen...

En het gewoon gaan vertellen dan gaan ze nog geen begrip opleveren volgens mij, ze zijn namelijk niet zo men zichzelf bezig als ik...

En me dus daarom langer verlof gaan geven dan de rest? We hebben 6weken verlof maar we kiezen echt niet wat we daarmee doen... En ik weet dat ze het mogen weigeren dus..

Iemand raad ivm werk?

En alle tips voor het eerste consult zijn welkom !

Ik ga me echt niet laten tegen houden door mijn werk, daarvoor wil ik dit te graag ! Ik erger mij al jaren aan mijn verschillende boobs, men kleine boobs, ik wil zwemkleding gaan shoppen en gaan zwemmen potverdorie !

Veel liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Wat fijn dat je een consult heb staan, voor je het weet is het zover!

Je hebt foto's en een vragenlijst dus dat moet goed gaan komen.

Ik werk zelf ook in de supermarkt en bij ons is 3 weken normaal het maximum.

Ik heb het wel verteld en heb ervoor gekozen bijna 4 weken vrij te nemen.

Zelf doe ik de kassa afdeling dus dat is minder zwaar. Het ging prima!

Misschien kan je het vertellen, wat extra verlof proberen te krijgen en de kassa als optie geven voor een paar weekjes?! Boven je hoofd tillen moet je echt 6 weken niet doen hoor!!!!!

Succes iig!

Groetjes!!!

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Ja het is niet zoooo lang, maar toch zal ik het mooi aftellen tot de datum er is ^^

Ja ok, als ik het vertel want ik denk het wel te vertellen aangezien je het wel gaat zien denk ik en ik geen roddel wil, maar als ik het vertel en ik vraag inderdaad 3weekjes verlof maar dit wordt toch afgekeurd, en ik dus maar 2weken verlof heb wat dan? Ik ga zeker indien ik het verteld heb lichter werk vragen, de koeling aanvullen, het karton uit de winkel halen,kassa werk, maar het probleem is vorige keer had de dokter me ook gezegd dat ik voor een tijdje lichter werk moest vragen want dat ik anders thuis zou vallen en ze hebben dit dus niet gedaan en ja inderdaad ik zit thuis... Dus dan had ik zoiets van ja...

6weken niet boven je hoofd tillen ?

Wauw dat wordt dus behoorlijk lastig ;( ...

Link to comment
Share on other sites

Met een collega ??? :45: Ojee sorry maar ik moest gewoon even lachen.

Ik denk niet dat iemand zich geroepen zal voelen van gauw even al de rest het zware werk te doen en ik rustig aan te doen omdat ik een BV heb gehad...

Ik zeg het, ik denk niet dat iemand echt stil staat bij hoe ze eruit zien,... en of ze wel tevreden zijn met hoe ze eruit zien? Ik denk echt niet dat iemand begrip ga opleveren voor mijn situatie, laat staan me uit de nood helpen.

Nu zit ik de hele tijd met men werk in men hoofd maar ik wil dus echt niet dat mij dat gaat tegen houden hoor !

Maar ik weet ook niet wat ik moet doen of zeggen op het werk.

Link to comment
Share on other sites

Hooi,

Ik heb hiervoor bij de Lidl gewerkt en ik weet dat het pittig is!

Misschien dat je het met je filiaal manager kan bespreken en dat

je het graag niet openbaar wil maken en dat je er wel een beetje begrip voor

wilt hebben, wat menselijk is.

Of misschien je overuren gebruiken, als je die dan heb.

Of hmm.. de 3de week halve dagen probeert te werken.

Het zijn maar ideetjes :D

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Wat je zegt voor overuren, dat heb ik hoor maar het is gewoon zo dat je maar 2w vrij krijgt of dat nog verlof is, of overuren vandaar.

Maar ik ga proberen voor 3weken te vragen ik ga het toch moeten vertellen. En hopelijk hebben ze gewoon wat begrip.

Het probleem is dat zoals in vele winkels en vrouwengroepjes niet iets onder 2mensen blijft... begrijp je?

Ik mag het alleen vertellen aan mijn FL eenders hoe weet de rest het dan ook hoor, zoiets ga ze echt niet voor zichzelf houden.

En bovendien ze gaan het ook zien als ik terug kom he toch?

Maar het is wel een idee van na mijn verlof halve dagen te werken. Dat ga ik zeker voorstellen eens het zover is ! bedankt das echt een goede tip,

Dan kan ik bv als ze het toestaan 3w verlof nemen en dan de 4de week halve dagen werken en de rest van de uren die ik tekort kom recupereren met mijn overuren.

Zo kan ik het wel doen he? Tenslotte heb ik al vernomen dat je zelf voor een BV ziekteverlof kan krijgen dus dan vind ik niet dat mijn werk lastig moet doen?

Ik kan het evengoed smerig spelen en mij laten ziek melden toch? maar als ze echt geen begrip tonen zal ik toch verplicht moeten zijn van dat te doen want ik ga echt niet voor mijn werk het risico nog groter maken dat er complicaties komen.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey Tjikkie ;)

Ik kom inderdaad uit Belgie.

En ik denk dat de PC zelf geen ziekte uitschrijft of mss maar een weekje ofzo.

Ik kan het altijd eens vragen natuurlijk.

Ik wil zeker ook gewoon men eigen verlof er voor nemen hoor daar zit ik niets mee in, alleen is men grootste zorg dat ik geen 3weken of langer na elkaar ga mogen nemen.

Dat is zo lastig dat je maar 2weken mag nemen na elkaar he.. allé misschien krijg ik het voor elkaar 3weken te krijgen maar dat lijkt me nog zo kort voor het werk dat ik doe...begrijp je?

Ik weet niet of ik overdrijf hierin maar ik wil geen complicaties :(

Link to comment
Share on other sites

gefeliciteerd met je afspraak!!

dat is al het halve werk als voorbereiding.

ik werk zelf ook in supermarkt en heb gewoon gezegd dat bv kreeg en dat ik in ziekte wet kom.

geen commentaar gehad.

maar nou wacht ik toch even mijn salaris strook af....

want ze hebben niet veel geinformeerd hoe ut werkt ect over uren of ziektewet

en zie ik ze ervoor aan dat ze het gewoon van mijn vrije uren willen schrijven. (dus ben benieuwd)

maar ik heb alleen gezegd dat er 6 weken voor staat qua revalidatie maar denk zelf dat ik eerder wel weer kan werken... misschien wel halve dagen

en ik maakte me voor de tijd erg druk over hoe en wat (zoals werk) en viel me 100% mee met reactie van collega's en baas

succes!!

Link to comment
Share on other sites

Proficiat met je afspraak!! En wat voor een goeie chirurg heb je daar uitgekozen!!!

Ik ben deze ochtend door hem geopereerd en dat is SUPER goed verlopen! Ik probeer vandaag nog een verslagje te schrijven!

Echt! Nu kan ik ook met eigen ervaring zeggen..je bent in goed handen! :-) (hoor mij, ;-) )

Succes met het aftellen! :-)

Katje.

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Ik begrijp dat je in een Aldi niet met de hoogstopgeleide personen zult werken en dus niet meteen de begripvolste. Daarmee zeg ik niks over jou he, begrijp me niet verkeerd. Er wordt veel geroddeld in dat circuit, dat is jammer, dus ik snap dat je het niet zomaar wilt vertellen.

Stel je zou door Demeyere geopereerd gaan worden, dan zullen je prothesen hoogstwaarschijnlijk voor de spier geplaatst gaan worden.

Nu weet ik niet zeker hoe het met anatomisch is, maar Leah geeft aan dat ze 6 weken niet haar armen boven haar hoofd mag tillen, dus ik ga er even van uit dat bij anatomisch 6 weken gelden.

Ik heb zelf ronde prothesen op de spier en aan mij werd verteld, dat je 4 weken je ellebogen niet hoger mag tillen dan je schouders. Over het tillen van gewicht zei Demeyere, dat dat bij plaatsing voor de spier, niet geldt!

Vraag dit dus even goed na aan hem, leg hem ook uit (in het kort om je eigen tijd van je consult niet op te eten) wat je voor werkzaamheden doet.

Die 4 weken lijken mij heel belangrijk, zeker omdat je je prothesen voor de spier zult krijgen. Kapselcontractie kan dan sneller gebeuren namelijk, dan bij plaatsing achter de spier.

Als je je aan alle adviezen kunt houden, reduceert die kans weer.....

Ik weet niet hoe dat in Belgie zit, maar ik heb wel vaker in topics gelezen, dat er belgische meiden waren die zich via de huisarts lieten ziek schrijven..... Volgens mij kan dat dus.

Je kunt ook aan je manager zeggen dat je een operatie krijgt aan je schouder en dat je 4 (of 6 weken even navragen aan demeyere) moet herstellen en dat je ziekgeschreven wordt.

Dan hoef je geen roddels te verwachten over je borsten en daarbij hoef je niet jezelf continu te verantwoorden. Dan is het meer een leugentje om bestwil (want je wil mooie boobs, toch?)

Stel je zou na 3 weken gaan werken en je moet dingen doen die niet goed zijn, dan zit je daarna misschien met de gebakken peren en moet je weer onder het mes.... Moet je dan weer vakantie opnemen of ga je je dan wel ziekmelden?

Even om mee te denken he haha.

Ik zou echter kiezen voor de optie waarin je de eerste keer goed kunt herstellen en zonder de hele bende wakker te maken daar bij die Aldi.

Draag je nu push-up bh's?

Als dat zo is he, dan zal het heus niet zoveel gaan opvallen in jouw werkkloffie. Zeker als je een sportbh zou dragen voor je werk, in plaats van een mooi bh'tje die je borsten accentueert.

Heel veel succes met nadenken en sorry dat het alweer zo een lang verhaal geworden is wat ik geschreven heb... :unsure:

xx BB

Link to comment
Share on other sites

gefeliciteerd met je afspraak!! dat is al het halve werk als voorbereiding.ik werk zelf ook in supermarkt en heb gewoon gezegd dat bv kreeg en dat ik in ziekte wet kom.geen commentaar gehad.maar nou wacht ik toch even mijn salaris strook af....want ze hebben niet veel geinformeerd hoe ut werkt ect over uren of ziekteweten zie ik ze ervoor aan dat ze het gewoon van mijn vrije uren willen schrijven. (dus ben benieuwd)maar ik heb alleen gezegd dat er 6 weken voor staat qua revalidatie maar denk zelf dat ik eerder wel weer kan werken... misschien wel halve dagen en ik maakte me voor de tijd erg druk over hoe en wat (zoals werk) en viel me 100% mee met reactie van collega's en baas succes!!
Hey dank je voor je reactie meid.Gelukkig hebben ze op jouw werk dus wel begrip ! Maar ik ben er echt vrij zeker van dat dat bij mij niet het geval zal zijn hoor ik vind bestboobie haar redenering eigenlijk wel waar ! Ik hoef dit niet te vertellen en inderdaad ze gaan mij zeker dingen laten doen die ik ni mag, waarom zouden zij hun er maar iets van aantrekken ? Ik denk dat ik bestboobie haar raad ga volgen... Tenslotte moet ik mij niet verantwoorden.
Proficiat met je afspraak!! En wat voor een goeie chirurg heb je daar uitgekozen!!!Ik ben deze ochtend door hem geopereerd en dat is SUPER goed verlopen! Ik probeer vandaag nog een verslagje te schrijven! Echt! Nu kan ik ook met eigen ervaring zeggen..je bent in goed handen! :-) (hoor mij, ;-) ) Succes met het aftellen! :-)Katje.
Wauw leuk dat te horen !! Ik wil jouw verslagje graag lezen ! Stelt me wel gerust wat jij hier zegt hoor !
Link to comment
Share on other sites

hoi hoi Ik begrijp dat je in een Aldi niet met de hoogstopgeleide personen zult werken en dus niet meteen de begripvolste. Daarmee zeg ik niks over jou he, begrijp me niet verkeerd. Er wordt veel geroddeld in dat circuit, dat is jammer, dus ik snap dat je het niet zomaar wilt vertellen. Stel je zou door Demeyere geopereerd gaan worden, dan zullen je prothesen hoogstwaarschijnlijk voor de spier geplaatst gaan worden.Nu weet ik niet zeker hoe het met anatomisch is, maar Leah geeft aan dat ze 6 weken niet haar armen boven haar hoofd mag tillen, dus ik ga er even van uit dat bij anatomisch 6 weken gelden.Ik heb zelf ronde prothesen op de spier en aan mij werd verteld, dat je 4 weken je ellebogen niet hoger mag tillen dan je schouders. Over het tillen van gewicht zei Demeyere, dat dat bij plaatsing voor de spier, niet geldt! Vraag dit dus even goed na aan hem, leg hem ook uit (in het kort om je eigen tijd van je consult niet op te eten) wat je voor werkzaamheden doet.Die 4 weken lijken mij heel belangrijk, zeker omdat je je prothesen voor de spier zult krijgen. Kapselcontractie kan dan sneller gebeuren namelijk, dan bij plaatsing achter de spier.Als je je aan alle adviezen kunt houden, reduceert die kans weer..... Ik weet niet hoe dat in Belgie zit, maar ik heb wel vaker in topics gelezen, dat er belgische meiden waren die zich via de huisarts lieten ziek schrijven..... Volgens mij kan dat dus.Je kunt ook aan je manager zeggen dat je een operatie krijgt aan je schouder en dat je 4 (of 6 weken even navragen aan demeyere) moet herstellen en dat je ziekgeschreven wordt.Dan hoef je geen roddels te verwachten over je borsten en daarbij hoef je niet jezelf continu te verantwoorden. Dan is het meer een leugentje om bestwil (want je wil mooie boobs, toch?) Stel je zou na 3 weken gaan werken en je moet dingen doen die niet goed zijn, dan zit je daarna misschien met de gebakken peren en moet je weer onder het mes.... Moet je dan weer vakantie opnemen of ga je je dan wel ziekmelden?Even om mee te denken he haha. Ik zou echter kiezen voor de optie waarin je de eerste keer goed kunt herstellen en zonder de hele bende wakker te maken daar bij die Aldi. Draag je nu push-up bh's?Als dat zo is he, dan zal het heus niet zoveel gaan opvallen in jouw werkkloffie. Zeker als je een sportbh zou dragen voor je werk, in plaats van een mooi bh'tje die je borsten accentueert. Heel veel succes met nadenken en sorry dat het alweer zo een lang verhaal geworden is wat ik geschreven heb... :unsure: xx BB
Bestboobie, met raad en daad ! Geweldig ! Je hebt eigenlijk helemaal gelijk !! En inderdaad in de Aldi werken ni de begripsvolste en vandaar dat ik ander werk zoek ook de mentaliteit is ja ni zoals de mijne.. Wegens omstandigheden had ik een slechte jeugd en kon ik mijn school niet afmaken ik woonde al alleen op mijn 18e.. Jammer genoeg loopt niet alles zoals je wilt... Maar ik ga jouw uitleg voor mijn ventje voor lezen ! Want hij dacht het ook gewoon eerlijk te vertellen en na 2w verlof gewoon te gaan werken en om het zogenaamde lichter werk te gaan vragen maar inderdaad ik wil dat risico niet lopen ... Als ik verkeerde dingen doe dan zit ik inderdaad me de gebakken peren! En waarom zouden zij hun er iets van aantrekken ? Ze gaan het echt niet bekijken als hun probleem ... En zoals ik al zei ik denk niet dat er echt iemand is die zo bezig is met hoe zij eruit ziet.. Ik heb schoonheidsspecialiste gedaan en ik geef om uiterlijk ... En om verzorging..Bedankt voor je raad jij wijze meid met waanzinnige Boobs :P ! Je hebt me weer moed gegeven! Je weet wat je moet zeggen en altijd voluit e ;) zalig !
Idd bb, dan maar ziek. Beter dan achteraf spijt hebben als er een complicatie is.
Zo is dat ^^ !
Link to comment
Share on other sites

Ja idd... Er zijn te veel nadelen en risico's aan als ik eerlijk zou zijn.. Hopelijk wil de pc me ziek schrijven en anders hopelijk mijn dokter.. Maar nu is mijn vraag wat als de controle dokter komt dan ?

Link to comment
Share on other sites

Laat Demeyere je op papier geven wat je niet mag! VOlgens mij krijg je dat sowieso, weet dat niet meer zeker: dat je je ellebogen niet boven je hoofd mag tillen.

Dat is voor de controle-arts toch een bewijs dat je niet je werk mag uitoefenen.

Aan je controle-arts kun je evt aangeven dat je wel vervangende werkzaamheden wilt doen, maar dat je weet hoe het gaat bij de aldi. Dat dat 2 dagen goed gaat en dat je dan toch weer het gewone werk moet doen, omdat je 'niet moet zeuren'. Je geeft gewoon aan dat je best wilt werken, maar alleen onder de voorwaarden die gelden voor een gezond herstel.

En laat hem maar komen... Ik weet niet hoe snel ze bij de aldi komen, die artsen, na een brief van een huisarts dat je ziek bent voor een bepaalde tijd!! (want het is een vooraf bepaalde tijd!) maar vaak gaat er normaal gesproken wel een tijdje overheen. Dan ben je zeker al 2 weken po ;)

Denk ik.....

Link to comment
Share on other sites

Hey Misses D,

Gefeliciteerd met je consultafspraak!!!

Je hebt hier al heel veel goede tips gekregen, wil alleen nog even aanvullen dat je misschien beter met een ziektebriefje van je huisarts kan afkomen iplv eentje van dr. De Meyere, want anders weten ze op je werk meteen dat je bij een plastisch chirurg bent langsgeweest, wat je juist liever niet wilt.

En zou me ook niet zo'n zorgen maken dat ze het op je werk sowieso zullen zien, dat je een bv gehad hebt, de werktenue zal idd al heel veel verdoezelen, plus als mensen iets niet weten/of minder met uiterlijke dingen bezig zijn ontgaat hun verrassend veel, echt waar, ik heb niemand wat verteld en ofschoon het zeker een duidelijk verschil is, heeft toch niemand het opgemerkt.

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Laat Demeyere je op papier geven wat je niet mag! VOlgens mij krijg je dat sowieso, weet dat niet meer zeker: dat je je ellebogen niet boven je hoofd mag tillen.

Dat is voor de controle-arts toch een bewijs dat je niet je werk mag uitoefenen.

Aan je controle-arts kun je evt aangeven dat je wel vervangende werkzaamheden wilt doen, maar dat je weet hoe het gaat bij de aldi. Dat dat 2 dagen goed gaat en dat je dan toch weer het gewone werk moet doen, omdat je 'niet moet zeuren'. Je geeft gewoon aan dat je best wilt werken, maar alleen onder de voorwaarden die gelden voor een gezond herstel.

En laat hem maar komen... Ik weet niet hoe snel ze bij de aldi komen, die artsen, na een brief van een huisarts dat je ziek bent voor een bepaalde tijd!! (want het is een vooraf bepaalde tijd!) maar vaak gaat er normaal gesproken wel een tijdje overheen. Dan ben je zeker al 2 weken po ;)

Denk ik.....

Ja ik zit nu momenteel bijna 4w thuis met men schouders nek en rug en ik heb momenteel nog geen controle arts gezien, ik werk er nu bijna 1jaar bij Aldi en ben hiervoor maar 1x ziek geweest voor 1dag dat was net voor kerst dat was ook voor men schouders enz en dan wou de dokter me toen al thuis schrijven maar aangezien dit vlak voor de feestdagen was had ik gezegd neen laat dat maar zo dan ontploft er een bom op het werk :D maar de voorwaarde dat ik mocht gaan werken toen was dat ze me lichter werk zouden geven, dit is niet 1 dag zo geweest hoor, ik deed gewoon al het werk dat ik anders ook doe en ja inderdaad een 2tal weken later had ik enorme last( ik heb een sculiose rug) en dit werkt mee uit op men schouders en nek ook en dan het werk dat ik doe is ook al niet goed hiervoor. Maar zoals ik dus zei ik heb niet 1dag aangepast werk gehad en dus ja ze hebben dit moeten 'bekopen' ik ben nu bijna men 4de week thuis en dan heb ik juist een weekje verlof en ik begin pas 4feb terug te werken. Het gaat ondertussen wel al veel beter dankzij pijnstilling ontstekingsremmers en kinesist.

Oke ik merk dus dat ik ENORM ben uitgeweken op het onderwerp :D ! Jezus :blush: dat moest ik precies ook eens van me afschrijven ^^

Maar de kans dat ik een controle arts zie is er wel maar dan kan ik inderdaad de situatie uitleggen... En dan zien we wel hé...ik moet het er maar op wagen, neen?

Wat kan ik doen denk je indien de controle arts moeilijk doet en dit doorgeeft aan mijn werk??

En ik ga best vooraf eens naar mijn huisarts om te horen of hij hieraan mee wilt doen, toch?

Want misschien wil hij dit risico niet nemen? ik weet het niet he... ik zal best is gaan horen als ik men eerste consult bij De Meyere heb gehad he? Dan weet ik ook meer, toch?

En ik ga zeker op papier vragen wat ik mag en niet mag ,das een goeie tip !

Link to comment
Share on other sites

Hey Misses D,

Gefeliciteerd met je consultafspraak!!!

Je hebt hier al heel veel goede tips gekregen, wil alleen nog even aanvullen dat je misschien beter met een ziektebriefje van je huisarts kan afkomen iplv eentje van dr. De Meyere, want anders weten ze op je werk meteen dat je bij een plastisch chirurg bent langsgeweest, wat je juist liever niet wilt.

En zou me ook niet zo'n zorgen maken dat ze het op je werk sowieso zullen zien, dat je een bv gehad hebt, de werktenue zal idd al heel veel verdoezelen, plus als mensen iets niet weten/of minder met uiterlijke dingen bezig zijn ontgaat hun verrassend veel, echt waar, ik heb niemand wat verteld en ofschoon het zeker een duidelijk verschil is, heeft toch niemand het opgemerkt.

Liefs, :54:

Haha :45: Ja een briefje van een plastische chirurg :44: ...

Goeie tip Dankje, kzal eens vooraf bij de dokter gaan horen wat die zegt he.

Want ja misschien werkt die wel niet mee...

Ik ga denk ik vanaf nu 2bhtjes over elkaar aandoen en dan nog 2dikke kippefilits erin :D alle ik ga dat zo opbouwen he..; eerst 1bh dan kippefilits erin dan 2bhs met kipfilit zou zal dat al groot lijken zonder ik er verdacht bijloop van de pijn hé :)

Link to comment
Share on other sites

Even je consult afwachten idd en idd eens vragen aan je huisarts wat de mogelijkheden zijn...

Sja en weet je... bedenk je alvast over een verhaal. Dan heb je het klaar tegen die tijd haha...

Ik denk dat het goed is om het bij je nek/schouder te houden. Je hebt er nu last van en dan wordt je geopereerd eraan. Hoppa klaar :D:4:

En dan heb je rust nodig en kun je daarna weer werken :)

Misschien krijg je wel een: arthroscopie ;) (als je er genoeg vanaf weet, dan kom je geloofwaardig over ;) )

Link to comment
Share on other sites

Ja ik ga het bij men schouder houden :) en ik ga me zeker eens verdiepen op internet over schouderproblemen en raad vragen bij de dokter ook.

En na men eerste consult ga ik eens langs de huisarts en hopelijk wilt deze meespelen. Zoniet zal ik eens langs gaan bij de dokter van men ma.. en indien de dokters lastig doen ja zit ik met een probleem natuurlijk...

als ik weet dat de dokter meespeelt en men eerste consult is achter de rug en operatie staat vast kan ik op men werk al doorgeven dat ik een operatie nodig heb aan men schouder en dan de datum doorgeven en dat ik wrs x aantal weken thuis zal zitten he...

ik kan misschien 4feb al zeggen dat ik 6maart naar de dokter moet voor verdere onderzoeken voor men schouder ?

En ik ga alvast vanaf ik terug ga werken dikke bhs aandoen en kippefilets erin steken :)

Link to comment
Share on other sites

Hè MissesD,

Ik begon je forum te lezen en dacht direct al, die moet zich gewoon ziek melden. Maar tijdens het lezen zag ik dat je al zoveel goede raad heb gekregen. Luister maar gewoon naar je mede patiënten Ha Ha. Het is natuurlijk wel een operatie hè, ook al heb je er zelf voor gekozen, je moet wel goed kunnen herstellen anders blijf je met de problemen lopen.

Ook ik wil niet dat iemand het weet bij mij op het werk. Ik werk bij defensie tussen alleen maar mannen, dus wil echt niet dat er ook maar iemand achter komt. Mannen zijn erger dan vrouwen hoor, wat roddels betreft. In mijn werktenue zal het ook niemand opvallen. Mijn geluk is wel dat ik een kantoorbaan heb, dus 1 week thuis zal genoeg zijn. Dr. de Meyere zei dat ik gewoon mag tillen (mijn zoontje van 11 maanden) maar inderdaad een paar weken niet hoger dan je schouders.

Denk aan jezelf en zorg dat je goed kunt herstellen, zodat je in je echte vakantie lekker van je Boobies kunt genieten.

Als je toch niet in je vakantie tijd geopereerd wordt, kun je misschien ook wel eerder geholpen worden, dan kun je van de zomer (net als ik hopelijk) heerlijk in een mooi zomerjurkje lopen!

Liefs Corine

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.