Jump to content

Te hoog, dubble bubble, verkeerde prothese maat en plaatsing. Ok was 3-5-12 door dr. Verdonk, Welness kliniek te Genk.


Recommended Posts

Op 3-5 werd ik toen een gelukkig mens met een paar boobs die ik heb gekregen van dr. Verdonk, Wellness kliniek. Zie operatieverslagen.

Nadat de zwelling zo goed als verdwenen was, zag ik nauwelijks verschil dan het begin van m'n boobietijd. Ik heb dit al wel va het begin gemeld per tel., maar dat zou allemaal nog moeten zakken. Goed, ik gaf het even de tijd, maar Na ong. 10wk heb ik foto verstuurd via de mail. Die werden netjes ontvangen en beantwoord en ik werd uitgenodigd om dit persoonlijk te laten zien. Met 12wk po heeft de dokter ze gezien en zei nog een keer: dit gaat wel zakken. Dit geloofd hij zelf toch niet? Het is 4/5cm leeg aan de zijkant en onderkant. Het doet ook pijn, omdat het bovenin constant blijft drukken. Het lag zogenaamd aan mijn borst die naar zeggen al een beetje hing en adviseerde ter verbetering een lift voor, een haaltje naar beneden van de prothese of een groter maat die mijn wens zou vervullen.

Hij zei zelf in het eerste consult dat een lift niet nodig was, want had maar 2cm verschil van een tiener boob en dit kon makkelijk met een vulling worden geholpen. Maar, omdat ik een brede borst heb zou dat haaltje naar beneden mijn borst of niet vullen naar mijn wens. Dit had met opmeten verholpen kunnen worden va het begin. Ik vroeg hem na het consult wat dit me allemaal zou kosten en hij zei bij navraag: €650 voor narcose voor dat naar beneden halen met behoud van huidige prothese en als groter of lift wou hebben de volle mep. Al verbaast en verdrietig verlate ik het pand en land. En heb met zeer goede hulp van onze bf bb een mail verstuurd. Deze mail bleek zogenaamd niet te zijn aangekomen 3dgn later. Vreemd, want hier krijg je normaliter een terugkoppeling van, die ik niet heb gekregen. Maar goed, duplicaat verzonden en mijn klacht zou worden meegenomen naar de medische raad. Inmiddels had ik toen een tel gekregen van dr. Verdonk, dat het haaltje volledig vergoed zou worden, maar de wissel zou nog even op zich moeten laten wachten, want dit moest besproken worden.

Affin, gisteren zou ik het antw terug krijgen. Ik heb wel een mail terug ontvangen, waar niks anders in stond GEDULD. Wat heb ik hier nou aan girl? Tot november moet ik m'n smoel houden, dat stond er.

Inmiddels heb ik niet stil gezeten en ben aan het kliniek shoppen geslagen en ben begonnen bij dr. Van der Weij, Boerhaave in Amsterdam. Het gesprek duurde ong 30min. Ze vlogen voorbij, maar m'n eerste bevestiging is binnen. Ik hield m'n mond en liet m'n borsten zien. Ik had nog niet eens alles uit en hij zei meteen: ik zie het al. Een dubble bubble effect. Wie heeft dit gedaan? Slordig. Dit was niet nodig geweest. Na opmeten van de huid: Waarom achter de spier? Je hebt zat huid. Te kleine prothese voor de breedte van mijn borst. Jij hebt wel 500 of 550cc hp nodig.2cm huid of minder, dan worden ze liever onder spier geplaatst. Ik heb ruim 4cm dus kon makkelijk op de spier. Ook vermelde hij, dat de plooi niet voldoende was losgemaakt, daarom gaf het de prothese geen kans om in te dalen. Zonde. Maar hij zou dit wel kunnen corrigeren met de Mentor 500cc hp. Hij zou de spier weer vast hechten en de prothese erop plaatsen. Dit geintje zal me €4000 kosten.

Morgenochtend heb ik m'n bezoekje aan de huisarts, want ik kan niet slapen van deze nachtmerrie. Voor het inslapen heb ik Temazepam gekregen va mijn laatste bezoek van dr Verdonk.

Ook heb ik mijn tweede second opinion morgen om 12.00 bij dr. Lemmens, Centre easthetique te rotterdam. Word vervolgd

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jeetje wat een ellende. Niet naar Verdonck dus. Een vriendin van mij is daar ook geweest, jaar of 3 geleden, en die had ook problemen na de BV, waarbij ze in eerste instantie ontzettend werd afgescheept door die kliniek (ze moest maar geduld hebben, het zou vanzelf wel goedkomen). Weet niet meer hoe het is afgelopen (zal het nog eens vragen) maar weet wel dat ze toen absoluut niet blij was. Volgens mij heeft ze trouwens ook flinke kapselvorming gekregen.

Klopt het dat er helemaal geen reacties zijn op dit topic? Ik zie verder niets staan!??

Link to comment
Share on other sites

Wow wat een ellende! Maar er is nog een kans dat alles wordt vergoed door de wellness kliniek? Of wil je helemaal niet meer bij hun? kan me dat wel voorstellen..

nuja, een andere pc uit een andere kliniek zal iemand anders zijn werk nooit goedpraten denk ik,..dus negatieve reacties zul je altijd krijgen van andere klinieken..ze hebben ook wel een reden natuurlijk, maar heeft dr verdonck dit kunnen voorzien? of is dit echt een zware fout?

Ik hoop dat je snel een oplossing krijgt!!

(nu vraag ik me af of ik de rest van het verhaal al heb gemist in je eigen topic ofzo?) eens zoeken..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oh wat erg voor je. Niet opgeven en je weet in iedere geval dat het gefixt kan worden. Zou die verdonck blijven bellen zodat hij niet denkt dat hij je heeft afgescheept met ' het gaat goed komen'.

Heel veel sterkte en hopelijk komt het allemaal goed en heb je straks boobs waar je super blij mee bent.

Groetjes nina

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hee Miss sport, je weet dat ik net zoiets had als jij he?

Ik ben toen bij dr. Lemmens terecht gekomen en die adviseerde mij de tepels te verhogen. Omdat dat zo'n eenvoudige ingreep leek, onder plaatselijke verdoving, stemde ik daarmee in.

Het gevolg was dat er door de spanning brede littekens ontstonden rond mijn tepels. Die bleven trouwens op precies dezelfde plaats zitten, alleen de littekens scheurden uit!

Nu was ik benieuwd of jij ook nog naar dr. Lemmens bent geweest, en zo ja, wat hij jou toen adviseerde!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Francien, jeetje ik heb m'n schriftje weggegooid, omdat ik nu heb wat ik wil. Dus even uit m'n hoofd, dr lemmens heeft mij geadviseerd om een hele nieuwe bv te laten doen bij hem met dezelfde grote. Het haaltje naar beneden zou me dus de volle mep kosten, €4000. Dat haaltje naar beneden en grote vond ik die prijs natuurlijk niet waard. Wel zag hij dat t niet zo hoorde.

Net als bij Diana's Gabriels neemt de eigenaresse de boel waar, dus je krijgt haar is te spreken op een consult. Wordt de zaak wat ingewikkelder, dan maak je een nieuwe afsp voor consult met de arts. T is wel gratis En ze werken met mcghan protheses.

Link to comment
Share on other sites

Zoals ik in pb al zei, het gaat niet bij iedereen fout hè meid. Ik heb met wel iets meer andere pech gehad, maar hij maakt ook hele mooie, dat weet je. Je kan altijd nog bij iemand anders gaan natuurlijk. Hij heeft laatst nog prachtexemplaren gemaakt bij een jonge dame. Ik kan alleen niet zo snel op haar naam komen

Probeer goede hoop te houden. Ik weet ook echt niet wat er fout gaat, als ie dit veroorzaakt. Wat ik van dr Bruno weet, is dat hij met zo een kleine incisie niets kan zien. Misschien is dat het wel.

.

Link to comment
Share on other sites

Oef als ik dit zo lees krijg weer de kriebels...

Link to comment
Share on other sites

Tsjee wat een verhaal, vreselijk dat hij je zo onder druk heeft gezet... Hoop dat het nu toch allemaal wel goed is gekomen.

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat een kliniek als de wellnesskliniek met name goed is in een borstvergroting voor jonge meiden die niet veel borstontwikkeling hebben. Hoe groot wil je ze? Zo groot? oké! hoppa en standaard plaatsing achter de spier. Die meiden komen ook thuis met de meest prachtige boobs. Absoluut!

Maar dan zijn er ook nog al die andere vrouwen. Die afwijkende borsten hebben in wat voor opzicht dan ook en die eigenlijk komen om iets te corrigeren ipv alleen maar vergroten. Lege borsten/ hangborsten/ scheve borsten/ ongelijke borsten enz enz enz.

Dan is het geen lopende bandwerk meer. Dan moet een specialist kijken naar de situatie en hoe ga ik deze mooi maken, zodat de dame in kwestie gelukkig de deur uitloopt.

Dat staat daar in die kliniek niet hoog in het vaandel... Het is hoppa doorwerken met die hap. De ene naar de andere. 'Wat complicaties? Nee, daar doen we niet aan je kreeg wat je wou en het komt vast wel goed hoor...' Oftewel: 'rot lekker op, ons geld is binnen'.

Dat is in ieder geval het gevoel wat ik er allemaal bij heb. Heel sneu als jij dan net iemand bent waar het bij misgaat. Dat jij diegene bent met de ellende en shit. En zij daar even vergeten hoeveel verdriet het je doet als je droom van mooie borsten naar de haaien gaat en je er alleen maar slechter van bent geworden. En een stuk armer! Want laten we eerlijk zijn. Voor de meeste onder ons is het toch een mep geld waar we hard voor moeten werken.

Echt triest :(

Link to comment
Share on other sites

Ik ben het helemaal eens met Verooo!!!!

Ik heb het zelf al een paar keer gezegd: het is echt lopende band werk daar, vooral als je de andere verslagen leest bij andere klinieken...

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij heb je helemaal gelijk Verooo. Dit gevoel had ik ook bij kliniek Beaucare, waar ik in 2007 mijn BV heb gehad. Ik had na de BV ongeveer hetzelfde als Miss Sport. De prothesen zijn er simpelweg ingeduwd, zonder veel aandacht. Echt zo van: "Ze heeft weinig vet, dus achter de spier...hoppaaa!!" Geen pas-en meetwerk, gewoon een routineklus. En daarna Hup! De volgende op de snijtafel..

Heel zakelijk allemaal. Snij-en vulwerk, geen "mensenwerk"..

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij heb je helemaal gelijk Verooo. Dit gevoel had ik ook bij kliniek Beaucare, waar ik in 2007 mijn BV heb gehad. Ik had na de BV ongeveer hetzelfde als Miss Sport. De prothesen zijn er simpelweg ingeduwd, zonder veel aandacht. Echt zo van: "Ze heeft weinig vet, dus achter de spier...hoppaaa!!" Geen pas-en meetwerk, gewoon een routineklus. En daarna Hup! De volgende op de snijtafel..

Heel zakelijk allemaal. Snij-en vulwerk, geen "mensenwerk"..

Hey Francien,

Beaucare kliniek is precies zo'n kliniek. Het probleem is denk ik met name dat veel mensen maar naar 1 kliniek gaan en dan aannemen dat het overal zo is. Ik heb ook een afspraak gemaakt bij Beaucare en deze meteen weer afgezegd toen mij verteld werd dat ik een consulente zou spreken en dat de chirurg op de dag zelf aan mij zou worden voorgesteld en dat er dan wel een kwartiertje tijd zou zijn om alles te bespreken. Dat is geen normale gang van zaken. Net zoiets als al die aanbiedingen. Tieten in de aanbieding? Het is toch geen spijkerbroek die je even gaat aanschaffen. Wederom geen normale gang van zaken. Er zou ook bij de patient een belletje moeten gaan rinkelen.

Helaas gaan de meeste mensen er nog vanuit dat een dokter het moet weten en dat die het goed met je voor heeft. De meeste artsen zijn tegenwoordig deel van een commercieel instituut. Dat instituut moet geld opbrengen. Dat verandert de zaken...

Gelukkig zijn er fora, zoals deze. Hopelijk gaan steeds meer mensen daar ook gebruik van maken.

Al verbaast het mij enorm dat ondanks alle verhalen en waarschuwingen er dames, terwijl ze op de hoogte zijn van de probleemgevallen, TOCH naar zo'n pc gaan.Op hoop van zegen dan maar?

Dan vind ik dan een beetje dom.... Maar ieder zijn eigen verantwoordelijkheid :)

Link to comment
Share on other sites

Ben het gedeeltelijk met Veroo eens wat de WK betreft, beetje draaideur gebeuren. Wij moeten of goed voor onszelf uitzoeken wat we willen, voor of achter of duaal en welke cup. in mijn gebal ben ik een leek en ga ik inderdaad uit van wat de pc zegt. als je 2 consulten hebt gehad en er word hetzelfde gezegd over plaatsing en cc, alleen scheelt het 1000 eur is de keus voor sommigen gauw gemaakt. Ik heb misschien geluk gehad met m'n onbekende pc, hij wou achter de spier plaatsen ik zei dat ik dat niet wou ivm herstel en snijden in een gezonde spier. Dat heb ik van dit forum. Dus dames bereidt je goed voor en lees je goed in. Aan de andere kant er kan altijd wat gebeuren. We horen hier niet alle goede en of slechte verhalen. Door dit forum "ken" je wel wat pc's aardig, stug, hork enz. Ik ben blij met dit forum. X

Link to comment
Share on other sites

Klopt, wanneer ik dit forum toen al had ontdekt was ik er waarschijnlijk niet zo hals over kop in gegaan.

Kliniek Beaucare was nog te betalen voor mij, en ik wilde het zo graag. Plovier opereerde daar toen nog en ik ging er vanuit dat hij een goede chirurg was. Nou klopt dat ook wel, maar als ik geweten had dat hij uit zichzelf vooral hoge, bolle, grote borsten maakt, dan had ik duidelijk kunnen aangeven dat dat niet is wat ik verlangde, ik wilde een meer subtiele opvulling. Nog waarschijnlijker had ik voor een andere arts gekozen, Demeyere of de Blecourt denk ik.

Maar ik wist niet veel in die tijd, ik vergeleek klinieken met elkaar, maar die maken natuurlijk allemaal reclame voor zichzelf!

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat een kliniek als de wellnesskliniek met name goed is in een borstvergroting voor jonge meiden die niet veel borstontwikkeling hebben. Hoe groot wil je ze? Zo groot? oké! hoppa en standaard plaatsing achter de spier. Die meiden komen ook thuis met de meest prachtige boobs. Absoluut!

Ik zie net 3,5 po foto's van Daisy1234. Ik bedoel maar... Wellnesskliniek levert ook zo'n werk af.

Daar ben ik met mijn boobs nog jaloers op! Maar het meiske had een perfecte startpositie!

Dan kan het dus wel! (ook :))

Link to comment
Share on other sites

Heb ik een goede startpositie met mijn boobies, ben bijna plat.. je kan mijn foto's bekijken! x

Jij hebt zeker een uitstekende startpositie! Je hebt gelijkmatige, gave borstjes, de onderpool en bovenpool zijn in perfecte verhouding. Als er bij jou iets mis gaat.....dan heb je met een prutser te maken!

Los daarvan is er altijd een kleine kans dat je lichaam vervelend gaat doen, ik denk dan aan extreme kapselvorming, slecht genezende littekens. Daar kan de pc weinig aan doen...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.