Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Francien

Full Member
 • Aantal bijdragen

  794
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Francien last won the day on September 8

Francien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

18 Good

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

7859 profielweergaven
 1. Francien

  Femilift: heeft iemand hier ervaring mee?

  Niemand? Ik ga er binnenkort eens achteraan, bij verschillende klinieken wat info vragen. En wie weet...
 2. Mijn borsten heb ik laten vergroten in Belgie, bij kliniek Beaucare, bij dokter Plovier. Een goede pc, maar bij mij sloeg hij de plank mis. Kan gebeuren, maar wel sneu voor mij natuurlijk! Tussendoor heb ik op aanraden van een andere pc, dokter Lemmens, mijn tepels laten verhogen, maar je zag het op de foto's al: de spanning daarop was veel te groot en de littekens werden heel breed. In 2013 heeft dokter Kappel de prothesen verwijderd, in Heerenveen was dat. Er is in Nederland wel een forum dat zich juist met dat ASIA-syndroom en explantatie bezig houdt. Google even op "forum klachten siliconen". Of de gevaren van siliconen een taboe-onderwerp is in Nederland....ik weet het eigenlijk niet, zelf ben ik er altijd heel open over geweest, nog steeds. Ik ben zelf niet ziek geworden, de vergroting was "gewoon" mislukt en na al die jaren besloot ik dat ik toch liever natuurlijke borsten had. Inmiddels moet ik er ook niet meer aan denken borstprothesen in mijn lijf te hebben. Maar mijn ervaring ermee was erg negatief, dus dat kan ook meegespeeld hebben. Ik ben ervan overtuigd dat mensen ziek kunnen worden van de siliconen. En ook geloof ik erin dat niet iedereen dat wordt, ook niet op den duur. Het is vaak ook wat vaag: de klachten die vrouwen krijgen kunnen door iets anders komen, de overgang bijvoorbeeld of een auto-immuunziekte die iemand anders misschien ook had gekregen. Zelf zou ik niemand meer klakkeloos aanraden prothesen te nemen. Of je nou ziek wordt of niet, er kan toch gemakkelijk iets misgaan. Veel vrouwen echter zijn heel blij met hun prothesen, en soms kan het zelfs een uitkomst zijn voor iemand die zwaar gebukt gaat onder kleine borsten. Maar een risico blijft het. Bovendien hebben vrouwen nou eenmaal verschillende borsten en dat is toch juist ook leuk....mensenlichamen zijn nou eenmaal verschillend.
 3. Hoi, nu ben ik waar ik wezen moet! Het ligt vast aan mij, maar ik ben zo onhandig en zoekend op het forum. In 2013 was het veel simpeler, er is veel veranderd in de tijd dat ik hier niet meer kwam. Maar goed: twee weken nog...ben je er erg mee bezig in je hoofd? Ik kan het niet terug vinden, maar door wie en waar laat je de prothesen verwijderen? Ik weet nog wel dat ik behoorlijk nerveus was en dat ik heel blij was toen het achter de rug was.
 4. Ai. Ik had het ook, het was zelfs zo dat ik de spier van mijn rechterborst niet goed kon gebruiken. Nou was het geen vreselijke pijn, maar er was iets niet in orde en ik wist niet wat. Nadat ik mijn prothesen had laten verwijderen vertelde mijn pc dat ze de borstspieren had moeten herstellen. Rechts is het trouwens nog steeds niet goed, soms blijft de borst na het aanspannen van de spier een poos zo staan, de spier kan dan niet meteen ontspannen. Zijn de prothesen bij jou gedeeltelijk tussen de spieren geplaatst en is er daarbij in de spieren gesneden?
 5. Francien

  Femilift: heeft iemand hier ervaring mee?

  De laatste tijd zie ik verschillende klinieken en soms ook schoonheidsspecialisten adverteren met de zogenaamde Femilift. De Femilift belooft vrouwen af te helpen van allerlei klachten in het vaginale gebied. Sinds de geboorte van mijn jongste, inmiddels twintig jaar geleden heb ik last van urineverlies. Niet heel heftig, maar als ik bijvoorbeeld spring kan ik zomaar urine verliezen. Hardlopen vond ik altijd erg leuk, ik was er ook goed in, maar de kans op urineverlies maakt het een stuk minder aangenaam. Dit is de reden waarom ik een Femilift overweeg. Zijn er hier meiden die zo'n behandeling hebben ondergaan en mij kunnen vertellen of het ook echt geholpen heeft?
 6. B is een mooie maat @Doe ik het of niet? , ik heb ook een B. Wanneer ik een bh draag (altijd zonder vulling!) krijg ik weleens opmerkingen: "Jij hebt gemakkelijk praten, JIJ hebt tenminste flinke borsten!" of: "Zijn ze gegroeid of lijkt dat maar zo?" Nee joh, het is echt maar een B! En mocht je echt ontevreden blijven, denk ook eens aan lipofilling. Zelf zou ik ook net wat meer volume willen hebben, in ieder geval in de bovenpool, maar ik heb niet genoeg vet op andere plaatsen. Erg vind ik dat niet hoor, mijn borsten zijn nou weer netjes en ik moest van heel ver komen!
 7. Hey Twinmom, welkom hier op het forum! Ik heb zelf geen buikwandcorrectie gehad, maar er zijn hier inderdaad veel meiden die dit hebben laten doen, of willen laten doen hier. Ik hoop dat je straks weer een mooi buikje zult hebben!
 8. Hoi Natural way, mijn prothesen zijn in 2013 al verwijderd. Niet omdat ik ziek werd, maar ze zaten heel raar....veel te hoog. Bekijk mijn foto's en huiver vooral. Na de explantatie, en dat zie ik nu pas, zagen mijn borsten er niet uit. Ongelijk, hoekig, met deuken en zwellingen en opvallende littekens. Ik heb later medische tatoeage laten toepassen om de ergste littekens te verbloemen. De hoeken, deuken en de ongelijkheid zijn vanzelf weggegaan, de littekens zijn vervaagd en de echt opvallende littekens zijn zo mooi gecamoufleerd door de medische tatoeage. Ik WAS al blij met mijn borstjes na de explantatie (ik zag toen echt niet hoe vreselijk ze eruit zagen...) omdat het een opluchting was die prothesen niet meer te voelen. Nu ze niet meer opvallend gehavend zijn, maar gewoon klein met wat littekens, ben ik er content mee. Misschien plaats ik over enige tijd nog een foto van de huidige stand van zaken. Ik vind grote borsten mooi hoor, maar voor mij hoeft het echt niet meer.
 9. Francien

  (wond)herstel borstverkleining

  O, het verticale litteken is bij mij amper zichtbaar, dus dat laat ik zo denk ik.
 10. Francien

  (wond)herstel borstverkleining

  Wendely, als ik het wat minder druk heb ga ik weer naar Hennita, dat zal toch in een vakantie moeten zijn, want ik kom tijdelijk om in het werk. Ik sta voor de klas in het VO. Hennita zal de kleur van de littekens zo dicht mogelijk bij de eigen huidskleur proberen te krijgen. Ik heb al een sessie achter de rug, en opvallend is dat de dikke littekens al veel dunner zijn geworden. Jouw borsten zullen waarschijnlijk een stuk ronder worden. Die van mij waren na de explantatie ook vreemd gevormd, zoals je wel ziet op de foto's. Maar nu zijn ze aan de onderkant rond en ze zijn veel meer gelijk aan elkaar geworden. Als ik jouw borsten zo zie denk ik dat dat bij jou ook zal gaan gebeuren.
 11. Ha ja, dat klopt BB, ik heb in 2013 een explantatie gehad, met daarbij een kleine lift. Mijn borsten zagen er na de operatie niet uit, dat zie ik nu pas. Maar het is enorm bijgetrokken, deuken en bobbels zijn volledig weggetrokken en ze zijn nu ook veel meer gelijk.. Ik heb nu een B-cupje, niet groot, en ik heb ook borstjes met een erg natuurlijke vorm, hahaha. De bovenkant is niet echt gevuld, maar lelijk is het beslist niet. Ik heb nu heel gewone kleine borsten. De littekens waren al behoorlijk vervaagd, maar ik heb een deel ervan laten "weghalen" dmv medische tatoeage. Dat is echt een aanrader, de littekens worden veel minder zichtbaar. Rond mijn tepels heb ik geen zichtbare littekens meer. De rest laat ik ook nog bijwerken, maar ik heb het momenteel te druk. Hoeveel je aan borstweefsel over zult houden weet ik niet, maar een pc kan best een goede indicatie geven.
 12. Francien

  (wond)herstel borstverkleining

  Hallo dames, ik kom hier toch nog even een duit in het zakje doen. Channah, wat heb jij ongelooflijk veel pech! Echt afschuwelijk. Ik hoop van harte dat de genezing voorspoedig verloopt. Als alles helemaal rustig is zijn er nog verschillende mogelijkheden om toch een kunstmatig tepelhof te krijgen, tatoeage is volgens mij de minst ingrijpende mogelijkheid. Het klinkt misschien heel bizar, maar door een techniek (3D?) is het mogelijk optisch een tepel te maken die er haast net zo uitziet als een echte tepel. Ik heb er voorbeelden van gezien, en de resultaten kunnen echt prachtig zijn. Maar genezen is nu het belangrijkste voor jou natuurlijk. Wendely, ik vind je borsten mooi! Ze zijn kleiner geworden, maar wanneer de littekens zijn bijgetrokken en het vocht is weggetrokken dan zal de vorm ronder en regelmatiger zijn stel ik me voor. Wat BB heeft gezegd dat je dit vaak ziet bij bvk's was mij ook al opgevallen. Eigenlijk hebben ze een natuurlijke vorm met het zwaartepunt in de onderkant. Veel vrouwen prefereren een gevulde bovenkant, maar ik vind de vorm die jij hebt ook heel mooi. Weet je dat zulke borstjes in de jaren 60, 70 en 80 nog het ideaal waren? Ik heb nu ook van die kleintjes zonder "spleet" aan de bovenkant, maar ik vind het wel best zo.
 13. Het is ook zo'n verschil met wat je eerder had he? Ze zullen vast niet te klein zijn, maar het verschil is zo groot!
 14. Francien

  Lege onderkant

  Het kan nog goed komen hoor, zeker als je nog maar heel kort geleden bent geopereerd. Maar ik vrees toch wanneer ik vrouwen zie met opvallend hoge prothesen: de bolling vooral bovenin, de aanzet opvallend hoger dan bij een natuurlijke stevige borst en de tepels ergens onderaan. Als dat na maanden nog niet is veranderd dan heeft de pc de prothesen te hoog geplaatst. Ik heb dat zelf ook meegemaakt. Als je er tevreden over bent en als je er geen last van hebt dan is er niets aan de hand natuurlijk. Maar mijn borsten waren lelijk, ze waren van boven hard en van onderen zacht en bij elke beweging voelde ik de spieren en zag ik een vervorming, zelfs met kleding aan. Bovendien drukten de prothesen op mijn luchtwegen. Een doemscenario, zo erg hoeft het niet te zijn natuurlijk. Maar hoge harde bobbels en lage tepels zijn meestal toch niet je wens. Ik begrijp dat opvallend hoog plaatsen van de prothesen niet. Is een pc misschien bang dat de prothesen te ver naar beneden zullen zakken?
 15. Francien

  haar verlies

  Ik heb zelf veel baat gehad bij huid-haar-nagels van het Kruidvat. Dat slikte ik al voor de operatie, en ook erna. Van veel haaruitval heb ik helemaal geen last gehad.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×