Ga naar inhoud
Borsten Forum

Francien

Full Member
 • Aantal items

  800
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Francien won de laatste dag op 8 september

Francien had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

22 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

7969 profielweergaven
 1. Heel erg bedankt voor de leuke en interessante uren die ik hier heb mogen doorbrengen. Maar heel vaak kom ik hier niet meer. Ik vind de site ook best ingewikkeld geworden, vroeger was het voor mij overzichtelijker en gemakkelijker. Veel succes met het borstenforum!
 2. Fijn dat het bergopwaarts gaat My naturalway! Zelf heb ik de prothesen meegekregen na de explantatie, ik bewaar ze ook! Het zijn geen grote prothesen (260 cc), maar wat zijn die dingen eigenlijk zwaar joh! Het gekke bij mij is is dat ik nu, alweer vijf jaar na de verwijdering, grotere borsten heb dan voor de vergroting. Toen had ik een A en nu heb ik een behoorlijke B. Achteraf vind ik natuurlijk dat ik ze nooit had moeten laten vergroten. Maar goed....weer wat geleerd!
 3. Hoe gaat het nu met je? Met je borsten, met je ogen, met je lijf? Ik hoop dat het goed met je gaat!
 4. Inderdaad, wat een verschil! Ik hoop dat het zo positief door blijft gaan en dat je ook van de andere ellende verlost wordt.
 5. My natural way of beauty, wat fijn dat het zo goed met je gaat! Je zult wel enorm opgelucht zijn!
 6. Francien

  Femilift: heeft iemand hier ervaring mee?

  Niemand? Ik ga er binnenkort eens achteraan, bij verschillende klinieken wat info vragen. En wie weet...
 7. Mijn borsten heb ik laten vergroten in Belgie, bij kliniek Beaucare, bij dokter Plovier. Een goede pc, maar bij mij sloeg hij de plank mis. Kan gebeuren, maar wel sneu voor mij natuurlijk! Tussendoor heb ik op aanraden van een andere pc, dokter Lemmens, mijn tepels laten verhogen, maar je zag het op de foto's al: de spanning daarop was veel te groot en de littekens werden heel breed. In 2013 heeft dokter Kappel de prothesen verwijderd, in Heerenveen was dat. Er is in Nederland wel een forum dat zich juist met dat ASIA-syndroom en explantatie bezig houdt. Google even op "forum klachten siliconen". Of de gevaren van siliconen een taboe-onderwerp is in Nederland....ik weet het eigenlijk niet, zelf ben ik er altijd heel open over geweest, nog steeds. Ik ben zelf niet ziek geworden, de vergroting was "gewoon" mislukt en na al die jaren besloot ik dat ik toch liever natuurlijke borsten had. Inmiddels moet ik er ook niet meer aan denken borstprothesen in mijn lijf te hebben. Maar mijn ervaring ermee was erg negatief, dus dat kan ook meegespeeld hebben. Ik ben ervan overtuigd dat mensen ziek kunnen worden van de siliconen. En ook geloof ik erin dat niet iedereen dat wordt, ook niet op den duur. Het is vaak ook wat vaag: de klachten die vrouwen krijgen kunnen door iets anders komen, de overgang bijvoorbeeld of een auto-immuunziekte die iemand anders misschien ook had gekregen. Zelf zou ik niemand meer klakkeloos aanraden prothesen te nemen. Of je nou ziek wordt of niet, er kan toch gemakkelijk iets misgaan. Veel vrouwen echter zijn heel blij met hun prothesen, en soms kan het zelfs een uitkomst zijn voor iemand die zwaar gebukt gaat onder kleine borsten. Maar een risico blijft het. Bovendien hebben vrouwen nou eenmaal verschillende borsten en dat is toch juist ook leuk....mensenlichamen zijn nou eenmaal verschillend.
 8. Hoi, nu ben ik waar ik wezen moet! Het ligt vast aan mij, maar ik ben zo onhandig en zoekend op het forum. In 2013 was het veel simpeler, er is veel veranderd in de tijd dat ik hier niet meer kwam. Maar goed: twee weken nog...ben je er erg mee bezig in je hoofd? Ik kan het niet terug vinden, maar door wie en waar laat je de prothesen verwijderen? Ik weet nog wel dat ik behoorlijk nerveus was en dat ik heel blij was toen het achter de rug was.
 9. Ai. Ik had het ook, het was zelfs zo dat ik de spier van mijn rechterborst niet goed kon gebruiken. Nou was het geen vreselijke pijn, maar er was iets niet in orde en ik wist niet wat. Nadat ik mijn prothesen had laten verwijderen vertelde mijn pc dat ze de borstspieren had moeten herstellen. Rechts is het trouwens nog steeds niet goed, soms blijft de borst na het aanspannen van de spier een poos zo staan, de spier kan dan niet meteen ontspannen. Zijn de prothesen bij jou gedeeltelijk tussen de spieren geplaatst en is er daarbij in de spieren gesneden?
 10. De laatste tijd zie ik verschillende klinieken en soms ook schoonheidsspecialisten adverteren met de zogenaamde Femilift. De Femilift belooft vrouwen af te helpen van allerlei klachten in het vaginale gebied. Sinds de geboorte van mijn jongste, inmiddels twintig jaar geleden heb ik last van urineverlies. Niet heel heftig, maar als ik bijvoorbeeld spring kan ik zomaar urine verliezen. Hardlopen vond ik altijd erg leuk, ik was er ook goed in, maar de kans op urineverlies maakt het een stuk minder aangenaam. Dit is de reden waarom ik een Femilift overweeg. Zijn er hier meiden die zo'n behandeling hebben ondergaan en mij kunnen vertellen of het ook echt geholpen heeft?
 11. B is een mooie maat @Doe ik het of niet? , ik heb ook een B. Wanneer ik een bh draag (altijd zonder vulling!) krijg ik weleens opmerkingen: "Jij hebt gemakkelijk praten, JIJ hebt tenminste flinke borsten!" of: "Zijn ze gegroeid of lijkt dat maar zo?" Nee joh, het is echt maar een B! En mocht je echt ontevreden blijven, denk ook eens aan lipofilling. Zelf zou ik ook net wat meer volume willen hebben, in ieder geval in de bovenpool, maar ik heb niet genoeg vet op andere plaatsen. Erg vind ik dat niet hoor, mijn borsten zijn nou weer netjes en ik moest van heel ver komen!
 12. Hey Twinmom, welkom hier op het forum! Ik heb zelf geen buikwandcorrectie gehad, maar er zijn hier inderdaad veel meiden die dit hebben laten doen, of willen laten doen hier. Ik hoop dat je straks weer een mooi buikje zult hebben!
 13. Hoi Natural way, mijn prothesen zijn in 2013 al verwijderd. Niet omdat ik ziek werd, maar ze zaten heel raar....veel te hoog. Bekijk mijn foto's en huiver vooral. Na de explantatie, en dat zie ik nu pas, zagen mijn borsten er niet uit. Ongelijk, hoekig, met deuken en zwellingen en opvallende littekens. Ik heb later medische tatoeage laten toepassen om de ergste littekens te verbloemen. De hoeken, deuken en de ongelijkheid zijn vanzelf weggegaan, de littekens zijn vervaagd en de echt opvallende littekens zijn zo mooi gecamoufleerd door de medische tatoeage. Ik WAS al blij met mijn borstjes na de explantatie (ik zag toen echt niet hoe vreselijk ze eruit zagen...) omdat het een opluchting was die prothesen niet meer te voelen. Nu ze niet meer opvallend gehavend zijn, maar gewoon klein met wat littekens, ben ik er content mee. Misschien plaats ik over enige tijd nog een foto van de huidige stand van zaken. Ik vind grote borsten mooi hoor, maar voor mij hoeft het echt niet meer.
 14. O, het verticale litteken is bij mij amper zichtbaar, dus dat laat ik zo denk ik.
 15. Wendely, als ik het wat minder druk heb ga ik weer naar Hennita, dat zal toch in een vakantie moeten zijn, want ik kom tijdelijk om in het werk. Ik sta voor de klas in het VO. Hennita zal de kleur van de littekens zo dicht mogelijk bij de eigen huidskleur proberen te krijgen. Ik heb al een sessie achter de rug, en opvallend is dat de dikke littekens al veel dunner zijn geworden. Jouw borsten zullen waarschijnlijk een stuk ronder worden. Die van mij waren na de explantatie ook vreemd gevormd, zoals je wel ziet op de foto's. Maar nu zijn ze aan de onderkant rond en ze zijn veel meer gelijk aan elkaar geworden. Als ik jouw borsten zo zie denk ik dat dat bij jou ook zal gaan gebeuren.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×