Ga naar inhoud

Essie13 : april 2012 :


Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal, ik heb 10 jaar geleden mijn eerste bv gehad van een a cup naar een c cup met 340cc boven de spier. Ik heb 4 jaar geleden mijn 3de kindje gehad en gevoed en daardoor is het allemaal wat gaan zakken en leeg geworden van boven.

Nu heb ik 6 dgn geleden een wissel gehad en ik wilde ook een duidelijke maat groter.Het advies was 450cc Mentor High Profile onder de spier. Ik zie nu al na een week dat er totaal geen verschil zit in de maat, alleen ze zitten wat hoger en het voelt platter. Ik ben echt zwaar teleurgesteld !! Dinsdag op consult en dan kijken wat de pc zegt. Ik wil dat hij het overdoet maar na hoeveel tijd kan dat?

En hoe kan het dat er amper verschil zit tussen 340cc en 450cc? Drukt die spier het allemaal plat of komt dat nog naar voren over de weken?

Gr, Essie13 :102:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Essie13

Ik denk dat het verschil ook niet zo veel word. je hebt nu onder de spier dus daar verlies je ook een beetje cc mee.

ze worden wel steviger onder de spier teminste dat vind ik.

Je bent nu plat maar dat word straks beter de spier moet zich herstellen.

misschien valt het allemaal nog wel mee eventjes geduld maar....................

Komt vast wel goed!

Liefs vlindertje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je het even geduld moet geven...over het algemeen hoor je de meiden hier zegge dat de spier nog op moet rekken en alles moet nog gaan hangen..

Je kan dus nog niet het definitieve resultaat zien.

Een operatie over doen is bij elke arts verschillend,ik geloof dat er toen bij aardbei 2 of 4 maanden tussen zat?

De meeste zullen wel een half jaar zeggen denk ik!

Link naar reactie
Delen op andere sites

100cc is zéér weinig - half cupje ? - ik zou er zelfs geen wissel voor ondernemen eerlijk gezegt , ik heb een zwaar en lang herstel gehad , pff moet er niet aan denken ... .

Natuurlijk klinkt 450 veel ... bij mij ook hoor (heb nu 335cc) .

Het hangt er ook een beetje vanaf wat je op het consult gezegt hebt en hoe de chirurg het geïnterpreteerd heeft .

Heb je gezegt dat je een flinke cup (of 2) meer wou OF heb je gezegt dat je terug vollere borsten wou ?

In dat tweede geval kan je de chirurg niks kwalijk nemen want volgens mij heeft hij dat voor ogen gehad .

Ook een beetje vroeg om al te vergelijken vind ik , dat zou je toch moeten weten aangezien je al een bv had , vooral als de plaatsing nu achter de spier is . Je had een ander rezultaat voor ogen , dat rezultaat zie je pas binnen een drietal maanden (minstens) .

Kijk het even aan , mooiere boobs heb je in elk geval na je genezing en wss ong. even groot als ervoor . Is dat zooooooo erg ? ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, ja ik moet inderdaad even geduld hebben maar ik heb wel duidelijk gezegd dat ik naar een E cup wilde maar dat zit er hoe het er nu uitziet niet in. De rechterborst staat ook hoger maar ik heb gelezen dat dat allemaal nog gaat dalen met de weken. Ik ben 1.62 en 59 kilo, vrij smal van boven en de pc heeft geadviseerd het onder de spier te doen zodat de prothese minder zichtbaar is, maar het lijkt wel alsof het nu veel meer naar de zijkant zit. Is het niet mooier om dan toch bv 550cc boven de spier te doen ? En ik ben benieuwd na hoeveel tijd het evt. overgedaan kan worden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai Essie13

Ja gewoon eerst is eventjjes afwachten.

En ja achter de spier is beter als je weinig weefsel hebt........hij zal dat wel niks voor niks hebben voorgesteld.

Ze worden ook steviger bij het plaatsen achter de borst spier (teminste mijn ervaring)

Probeer eerst hier gelukkig mee te zijn (word nog wel mooier) en dan zou je e.v.t later nog een wissel kunnen doen.

grooter wil niet altijd mooier zijn hoor. je bent net als ik vrij tenger en borsten moeten in verhouding met je lijf zijn da's het mooiste.

nu eventjes geduld hebben meiske.

liefs vlindertje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meid!

Heel veel geduld hebben hihi

Vooral omdat je nu achter de spier hebt, die drukt nu alles zo plat mogenlijk die werkt echt even tegen.

Strakjes word alles soepeler en komen je borsten ook naar voren!

Je bent van 340 naar 450 gegaan dat verschil is niet mega! 450 onder is ongv 400 voor of iets meer?

Je hebt nu zeg 60 max 80 cc meer dus mega verschil zal je denk ik ook niet krijgen ;)

Zeker wel een cupje meer meid komt goed :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik wil je niet aan het schrikken maken,maar meer gaat het niet worden na het herstel,eerder slinkt het nog een cupmaat.

100cc is ook echt helemaal niks natuurlijk dat is nog geen halve cupmaat.

ik zou ze zeker niet op de spier laten zetten dan hangen ze over 3 jaar op je buik,ik had 245 op de spier en die waren na 3 jaar al flink verzakt en ik heb nog geen eens kinderen gehad.

ik wilde een d cup en ging van een kleine B cup met 245cc naar een kleine c cup,zag bijna het verschil niet.

10 jaar later heb ik het overnieuw laten doen door dr Janssen,die weet tenminste wat een E cup is!

En heb ik er nu 700cc inzitten onder de spier en ik ben 1.70 en 58 kg met een omvang van 75 en het is echt niet enorm ofzo.

ze zijn alleen in nederland nogal voorzichtig met cupmaten.in amerika beginnen ze pas met 300cc voor een b of c cupje,dat is hier heel anders.

vandaar dat je ook zo vaak leest dat mensen na de operatie ontevreden zijn en dat is toch zonde als je zoveel geld oor iets uitgeeft

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry dat ik 't zeg maar ik vraag me af waarom sommige voorgangers durven te zeggen dat je geen volume meer krijgt nu.. Vraag me af of ze uberhaupt hebben gelezen dat je pas 6 dagen geleden je wissel gehad hebt waarvan een herstel ook gewoon 6 weken bedraagt en het uiteindelijke resultaat ook pas na 3 maanden goed te zien en dat ze ook nog tot een jaar veranderen.. Ik heb 3 weken terug een wissel gehad.. Nou meid ze zitten dual plane.. Ben van 260cc low profile naar 535cc ultra high profile gegaan.. Mn eerste keer van een aa naar een d.. Net na mn wissel heb ik voor de grap een bh in 70F gepast en wat denk je veeeels te groot hoor.. En nu 3 weken verder veeeeels te klein.. Je hebt 110cc meer en dat klinkt weinig.. Maar je hebt hier dames die met 300 cc al naar een F gaan.. Dus dat er gezegd word dat je boobs klein blijven zou ik door mensen als wij mn ene oor in en mn andere uit laten gaan.. Geduld is het toverwoord en de mening van een plastisch chirurg ;) .. Laat je niet gek maken.. Met 6 dagen is er nog helemaal niets over te zeggen..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een week geleden 450cc high profile achter de borst spier gekregen heb nu E cup met name ook volume aan de zijkant maar dat is normaal omdat je borst spier half over de borst loopt en dus de protheses niet verder naar binnen kunnen worden geplaatst het is wel de meest natuurlijke look beetje geduld hebben het moet nog allemaal beetje zijn plaats zien te krijgen komt goed ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het woord ''slinken'' betekend echt niet dat het kleiner word!!

Ik had eerste een 70f door de bolling en ben na 6 maanden naar een 70e gegaan omdat ze zijn gaan zakken (slinken) ze lijken groter maar ik heb mindeer bolling waardoor ik een cup kleiner aan kon. Ik vind slinken juist iets goeds ze worden dan natuurlijker :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben met 260cc 4 cupmaten gegroeid.. Dus is idd per persoon verschillend..

En zoals het er nu uit ziet met die wissel ben ik met 535cc 7 cupmaten gegroeid..

Ik heb dus gemiddeld tussen de 65 en 75 cc nodig voor 1 cupmaatje...

Dus dit:

ik wil je niet aan het schrikken maken,maar meer gaat het niet worden na het herstel,eerder slinkt het nog een cupmaat.

100cc is ook echt helemaal niks natuurlijk dat is nog geen halve cupmaat.

***ZUCHT***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat inderdaad de goede kant op meiden! Nu 2 weken PO en ik voel ze gewoon naar voren komen naarmate de spier losser komt.

Net bij de PC geweest en die zei ook dat er niet groter in had gekunt wil het er goed uit blijven zien. Het is gewoon dat ik echt een E

cup wilde en daar mn zinnen op had gezet maar ik ga er maar vanuit dat hij weet wat ie doet toch? Is het goed om na 2 weken al te beginnen

met het masseren van je borsten om kapselvorming te voorkomen( dat zei vandaag een schoonheidsspecialiste tegen me) of beter even wachten daarmee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee Essie13 ik heb even je topic snel doorgelezen. Wat fijn dat je spier al wat losser komt en je er meer tevreden over bent nu.

100cc is inderdaad niet super veel en vooral als je het achter de spier laat plaatsen gaat er een aantal cc verloren, maar achter de spier heeft zijn voordeel dat het niet gaat hangen (zoals eerder gezegd). En het valt bij iedereen zo anders uit..

Ik hoeft volgens mij mijn borsten helemaal niet te masseren?

Kapselvorming heeft iedereen. Dat is gewoon bindweefsel dat rondom de prothese wordt gevormd.

En overmatig kapselvorming komt vaker voor bij gladde protheses en deze moet je volgens mij daarom wel masseren, en ruwe protheses moet je juist met rust laten. (Correct me if I'm wrong)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vandaag een afspraak met de PC en dan vraag ik het gelijk even! Ik heb wat fotos geplaatst in de gallerij ! Ik laat jullie zijn mening over het masseren gelijk even weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij ruwe de eerste 6 weken niet masseren!

Je prothese moet inkapselen ga je masseren dan zit je eigenlijk onnodig te bewegen en kan dit in de weg zitten bij het inkapselen.

er zijn verschillende meningen maar bij ronde heb ik het nooit gehoord dat je moet masseren. bij anatomische word soms aangeraden de bovenkant te masseren.

zou het voor de zekerheid niet doen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal, vandaag even teruggeweest en de PC zei dat het inderdaad goed is om ongeveer 2 keer per dag zachtjes te masseren om te zorgen dat de prothese goed in de pocket

terechtkomt en om de spieren soepel te maken. Ze krijgen over een week een nieuw Ultra Sound apparaat dat nu in Amerika wordt gebruikt na een BV om overmatig kapselvorming

te voorkomen. HIj zegt dat de kans tussen de 2 en 6% ligt maar om dat te verkleinen kan deze behandeling 2 keer pw voor 3 weken gedaan worden. Een sessie duurt een half uurtje

en kost ongeveer 200 euro voor de hele behandeling.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.