Jump to content

ziekenhuisbacterie ???


porsiake

Recommended Posts

Hoi Porsiake

Wie spreekt er van een ziekenhuisbacterie?? En waar spreken ze daarvan?

Heb je het over MRSA, een ziekenhuisbacterie die in Belgie en Duitsland heel veel in ziekenhuizen voorkomt, of is er een andere bacterie waar je je druk over maakt?

Een bacterie kan trouwens altijd en overal voorkomen, maar hoeft niet echt een probleem te vormen. Zo heb je op je huid ook allemaal bacterien die in een wond infecties kunnen veroorzaken, maar net als bij de ziekenhuisbacterien is het bij deze bacterie niet de bedoeling dat ie in je wond komt.... Dus het ligt niet aan de bacterie zelf, maar aan de hygiene van de Operatie-assistenten en de chirurg!

Dus het beste wat je kunt doen: vertrouwen hebben in je PC en de keuze maken: wel of geen bv. Complicaties kunnen altijd optreden, bij elke operatie. Jij bent echter diegene die de keuze maakt voor deze operatie en bij wie.

Succes!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Ben het helemaal eens met wat best_boobie zegt !

Wat een vriend van ons meemaakte :

had 3 jaar geleden een redelijk zwaar moto-ongeval .

Na 2 weken kliniek heeft hij een ziekenhuisbacterie opgelopen . Dat was in een erkend ziekenhuis !

Kan dus altijd en overal ...

Ik vind trouwens dat je in een gewoon ziekenhuis meer kans maakt op allerlei infectie's dan in een privékliniek . Daar liggen allemaal zieke mensen en is er voortdurend bezoek .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.