Jump to content

Pandrea : 15 maart 2012 : Dr. Visser : Wellness Kliniek


Recommended Posts

Hoi,

Kom me ook even voorstellen ;).

Ben mama van een heerlijk zoontje van 2 jaar...die heeft na ruim een half jaar borstvoeding echt al het mooie opgedronken. Was nooit zo heel ruim bedeeld maar nu is het en weinig en slap. Weet nog niet zo heel goed of ik me überhaupt wel wil laten opereren, het is toch snijden in een gezond lijf. Maar ik baal wel!! Vriendinnetje van me gaat binnenkort onder het mes in de wellness kliniek en als ik dat zo hoor begint het wel te kriebelen. Heb dus nog geen afspraken ofzo staan en ben vooral veel aan het lezen.....(en voor en na foto's kijken)

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pandrea

Ik ken je gevoel helemaal,ik heb twee kids waarvan de ene 8 weken en de ander 3,5 jaar borstvoeding heeft gehad.

Ook ik had niet veel en het werd er niet mooier op.

Het was slap en uitgerekt.

Ik wilde al heel lang een bv maar steeds kwam er wat tussen.Ik ben nu ook blij dat eindelijk na zoveel jaar het toch waar gemaakt werd!

Je kan hier lekker veel erover lezen en wie weet inde tokomst dat je het toch laat doen.

veel plezier op het forum!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

We zijn ondertussen al weer een aantal maanden verder...Heb denk ik wel alle verhalen zo'n beetje gelezen op het forum...:-).

Ben er wel uit dat ik ervoor wil gaan. Loop er al zolang mee rond, ben er nu klaar mee!

Nu natuurlijk de grote vraag bij wie. Ik twijfel heel erg over dr. Plovier of dr. Visser (en ook dr. Nio nog een beetje). Waarom twijfel ik:

Dr. Plovier, erg kundig maar maakt graag grote boobies. En ik wil echt niet groter dan een volle b kleine c.

Dr. Visser, verschillende verhalen gehoord over de kliniek niet allemaal positief en dan het slaaproesje. Ga liever onder algehele narcose (denk ik....)

Dr. Nio, in de buurt maar stukken duurder en niet zo veel van te vinden....

What to do, graag advies.....please

En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, ik wil het graag eind feb begin maart laten doen met het oog op de zomer. Ze moeten wel al netjes ingedaald zijn dan.

Thanks alvast!!!

Link to comment
Share on other sites

Hey Pandrea,

Lastig he om te kiezen!

Dr. Plovier lijkt me niet de meest voor de hand liggende keuze inderdaad, maar als je heel duidelijk bent in je wensen en een max. aan cc's afspreekt kan hij er vast wat moois van maken :) Ik geloof dat hij ook met slaaproesjes werkt maar weet dit niet 100% zeker.

Dr. Nio heeft ook mooie boobs gemaakt en dan kun je natuurlijk nog kiezen uit het ziekenhuis of de kliniek, wel stukken duurder!

Ik ben zelf door dr. Visser geholpen en erg tevreden! Kan haar dan ook zeker aanraden, zeker als je het natuurlijk wilt houden. Ik snap dat je de verhalen over de kliniek wat minder fijn vond om te horen, maar als dit echt een probleem is kun je ook naar de Arenborghoeve; http://www.arenborghoeve.nl/ . Misschien dat ze hier wel onder algehele narcose opereren, dat weet ik niet.

Sterkte met je keuze!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey Pandrea

Ik heb eigenlijk nooit echt getwijfeld waar ik zou gaan, omdat ik niet echt over de financiële middelen beschik, en heb dus voor de Wellness Kliniek gekozen.

Moest ik me er niet goed bij gevoeld hebben, zou ik het wel uitgesteld hebben. Maar ik was van het principe om mijn BV zoizo te laten doen in een grote kliniek, die erg gespecialiseerd zijn in borstvergrotingen. Je hoort misschien wel meerdere nare verhalen van de Wellness Kliniek, maar dit komt misschien ook omdat ze 2000 implantaten per jaar steken! Door de grote vraag kunnen ze de implantaten aan een grotere hoeveelheid aankopen, waardoor je minder betaalt voor je operatie!

Ikzelf ben door Dr Damen in de Wellness Kliniek geholpen, en had er direct een goed gevoel bij.

Grtzz x

Link to comment
Share on other sites

Zelf ben ik 4 jaar geleden in de WK geholpen , toen waren er net die nare uitzendingen op tv (eind feb 2008) .

Ik had toen al een paar weken mijn operatiedatum daar vastgelegt .

Waarom ben ik er toch mee doorgegaan ?

Op voorhand had ik enkele keuze's gemaakt wat ik wou en niet wou (kan je lezen in mijn eerste bericht in mijn topic) Het consult verliep snel maar ik zat meteen op dezelfde golflengte als de chirurg en stapte er met een goed gevoel buiten . Ik heb duidelijk gezegt welk rezultaat ik wou én niet wou en had vertrouwen in de chirurg (Dr Parys werkt er niet meer) .

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds tevreden .

Die vriendin van jou zal ondertussen wel enkele maanden PO zijn . Hoe is het met haar ? Is zij tevreden ?

Waarom schrikt die slaaproes jou af dan ?

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

Zou gewoon bij beiden een consult plannen, en daarna pas beslissen.

Denk dat het toch belangrijk is om goed geïnformeerd aan de slag te gaan :44:

Maar als je binnen een maand of zo al geopereerd wil worden zou ik niet te lang meer treuzelen om de afspraken alvast vast te leggen, hoor! ( als je dat nog niet gedaan had )

Groetjes,

Kaat

Link to comment
Share on other sites

@ B-cupje: Slaaproesje vind ik erg omdat ik bang ben om wakker te worden tijdens de operatie...zal heus niet gebeuren maar toch.

Vriendin van mij is heel tevreden, gaat onwijs goed met haar. Ze beginnen nu mooi te dalen. Daar schrok ik toch wel van hoor! De foto's net na de operatie, die dingen zitten dan gewoon in je nek.

@ Kaatje8:Klinkt misschien stom hoor, maar ik red het echt niet om overal een informatief gesprek te hebben. Moet dan 2 keer naar Belgie voor een gesprek van 15 minuten. Ik werk gewoon 4 dagen en die dag die ik vrij heb wil ik graag bij mijn kind zijn...

Als ik zo aan het typen ben neig ik inderdaad toch steeds meer naar de WK, dr. Visser.

Link to comment
Share on other sites

*** Als je twijfelt zou ik gewoon wat consulten inplannen en dan gaan bij wie jij je het meest op je gemak voelt!

Plovier maakt supermooie boobs vind ik zelf, en ik heb ook foto's gezien dat hij kleinere borsten ook mooi kan maken.

Dr. Nio hoor je ook enkel hele goede commentaren over, en maakt ook zeer mooi boobies, misschien iets duurder?

Dr. Visser hoor ik ook goede verhalen over, maar het valt me wel op dat er wel verschillende complicaties bij haar vandaan komen (A1972, Goas bijvoorbeeld), maar het kan er ook aan liggen dat ze er gewoon ook erg veel doet, dus ook meer complicaties. De afhandeling is volgens mij wel heel correct bij haar. Het is allemaal ff afwegen wat je wilt.Succes me je consulten in ieder geval, van de zomer kan jij ook die leuke jurkjes en bikini's enzo aan!

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

Snap het wel hoor, t is een tijdrovende hobby!

Maar als je vriendin tevreden was, kun je je daar misschien op baseren en haar om raad vragen en vragen waar je zeker moet op letten?

Ik wilde je alleen maar aanraden om er goed over na te denken en verschillende opinies te vragen ( plaatsing, cc, soort prothese,.. ) om er zo blij mogelijk uit te komen. Ik deed dat niet, en t had misschien anders gelopen als ik voordien goed geïnformeerd was.

Maar soit, da's mijn verhaal hé!

Veel succes met je keuze en houd ons op de hoogt hé

Link to comment
Share on other sites

Goh, nu krijg ik een hersteloperatie ( eentje zit te hoog ) en neem gelijk de wissel... maar is al mijn derde keer nu vanwege ontevredenheid ivm grootte.

De hersteloperatie heeft niets met jouw verhaal te maken hoor, wil je geen schrik doen krijgen :103:

Maar ik wou gewoon zeggen dat ook ik blind bij een arts ben geweest omdat een vriendin daar zo tevreden was. Heb me dus niet uitgebreid geïnformeerd wat ik nu wel gedaan heb en hem gewoon laten doen eigenlijk zonder veel te vragen.

Heb nooit geen uitleg gekregen hoe een prothese kon geplaatst worden, hoeveel cc ik zou krijgen, welke vorm prothese, hoe ze er gingen uitzien of welke cup ik zou krijgen. Kan ik niet kwaad voor zijn, heb het ook nooit gevraagd. Dus wil geen steen werpen naar mijn arts, lag puur aan mezelf!

Na nu een maandje snuffelen op dit forum heb ik veel geleerd, ben ook voor een second opinion geweest bij andere arts, sta ik nu veel sterker in mijn schoenen en kan ik deze keer wel mijn wensen heel duidelijk maken. Hoop dat ik deze keer voor de volle 100% tevreden ben.

Dus wou je dit gewoon even meegeven, gewoon er niet te licht overgaan, t is toch een ingrijpende verandering!

Maar ach, misschien wil ik het gewoon te perfect...

Veel succes wat je ook doet en hopelijk krijg je je droomloos!!! :55:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.