Ga naar inhoud

Valt het erg op dat je een BV hebt gehad?


Aanbevolen berichten

Vraag ik me toch af...valt het erg op als je van een B/C naar D of E gaat?

Ik draag nu altijd push ups en heb een kleine 75C (of 80B). Zolang die bh aan blijft zit er best wel wat. Onlangs nog te horen gekregen via via dat ik een paar goeie :1boobs: had (was een man ja) Fijn, maar ja, die had ik ook, vóórdat ik kinderen kreeg...nu blijft er weinig van over zonder die push up!

Maar goed, stel ik kom uit op een 75 D/E, in hoeverre gaat dat opvallen met 'gewone' bh's..? De enige die van mijn bv afweten (11 juli, dr De Meyere) zijn mijn vriend en mijn zus oftewel beste vriendin en daar wil ik het ook bij laten. Aan de ene kant denk ik; niemand heeft het in de gaten gehad toen 4 cm im omtrek ben verloren na de kids, aan de andere kant denk ik ja, maar in die periode ben ik zwanger geweest (had toen 80D) heb ik lang borstvoeding gegeven en ja, uiteindelijk ben ik met 4 cm minder uitgekomen dan ervoor, maar wie kan zich dat nog herrineren? :unsure:

Wat zijn jullie ervaringen? En hebben jullie het allemaal aan je naaasten verteld van de BV?

Zal nog even een foto plaatsen in de galerij van m'n boobies in een push up om een idee te geven van de voor situatie (foto's hebben titel 11 juli dr Bruno de Meyere)

en alvast 2 fotootjes hier, als dat lukt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben 3 jaar geleden van een kleine B naar een grote C gegaan .

Mijn man (uiteraard) , (schoon)ouders , broer/schoonzus) en enkele bevriende koppels waren op de hoogte > waarschijnlijk binnen de week ook nog 50 anderen :unsure: (zo zijn mensen nu eenmaal , als je wil dat NIEMAND het weet , zwijg je beter)

Van de 10 mensen die 't (officieel dus) wisten vonden vooral de mannen dat je't niet zag (die hadden dan mss ook een Lolo Ferrari verwacht :rolleyes: ) . Daarbij komt : een sportbh , geen decoleté de eerste 2 maanden .

Op mijn werk wisten ze niks en ze hebben er nooit niks van gezegt ook ni .

Paar maanden later :

Klasreunie : niemand ... en ze noemden mij vroeger nochtans graag 'plank' :wacko:

Familiefeest met 150 mensen : niks reactie al had ik precies in de gaten dat 2 nichtjes aan 't 'zoeken' waren wat er nu precies aan mij varanderd was (dénk ik) .

Maar op aangesproken ?

Eén vreemde man (in een discotheek) wiens vriendin ook een bv had .

En een vriendin van mijn moeder , die keek meteen 'raar' toen ze binnenkwam (dus die begaapt waarschijnlijk altijd iedereen van kop tot teen).

Btw , niemand die iets zag dat je wat omtrek was 'verloren' ?

Da's wel typisch menselijk (jaloezie) , de meesten zeggen liever dat je verdikt bent ipv dat je'r goed (beter) uitziet ... dan zwijgen ze gewoon > beschouw dat dan maar als compliment :38:

Je zal merken dat wanneer de bv achter de rug is dat je'r makkelijker over praat dan nu , bij mij was dat toch zo . Je vind jezelf achteraf echt niet 'anders' (lees : beter dan een ander) , je blijft wie je bent . Als iemand er 'speciaal' over doet ben ik 't in ieder geval niet zélf ... De onozele grapjes en soms stiltes wanneer (een onwetend) iemand een siliconengrap maakt moet je'r bijnemen . Ik voel me zelden aangesproken :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meid

Ja ik denk dat wanneer je van een b/c naar een E gaat het stiekem wel wat opvalt maar who cares?

Ik ben van een aa/a naar een e/f gegaan en heb geen reacties gehad want de mensen durfde gewoon niet!!

Wel heb ik veel geroddel achter mn rug gehad en zelfs mn vriendin werd gesmst wat ik nou had gedaan...

Dit alles bij elkaar heeft een week geduurd en niemand die zn mond open trok terwijl ik er heel open over wil praten..

Mijn vriend, ouders, zus en vrienden/vriendinnen wisten het. Maar geen enkele jongen heeft er iets over durven zeggen hihi wel gleden hun oogjes vaak naar beneden :blush:

De mensen die me niet kennen vinden dat ik een flinke boezem heb voor mn lijf hihi

Kortom meid vertel het aan wie jij fijn vind, vragen ze het verteld het dan gewoon eerlijk hoeft het ook geen geheim te worden :rolleyes: Lekker laten doen jij krijgt prachtboobies!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb mijn bv 6 dgn geleden gehad, maar als ik nu een t shirt aan heb (wel beetje wijd) ziet niemeand verschil, ook niet die het weten.

in mijn nakie, of strak shirt zie je het wel, maar hoe het wordt geen idee.

had vooraf een kleine B nu denk ik een grote D

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had precies dezelfde vraag hier gesteld voordat ik mijn bv kreeg.

Staat bij vragen over borstvergroting 'bv en de omgeving'.

Ik wilde niet dat iemand het zou weten, en was bang voor de reacties.

Ik ben van een A naar een E gegaan, en dat valt natuurlijk wel op.

Sommige mensen valt het op, maar die kijken alleen maar, anderen vragen het wel.

Het maakt me nu ook niets meer uit, ik ben er hartstikke trots op.

Voor de bv wilde ik er niet echt over praten, na de bv ben ik er juist wél open over.

Ik heb helemaal geen negatieve reacties gehad, alleen maar positief!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou ik wilde ook dat niemand het wist!

Maar nu weten heel veel mensen het wel en het kan me niet schelen.

Het heeft mij een gelukkiger mens gemaakt!

Ik ging van A naar E en ik kan niet zeggen dat t nou echt opvalt bij mensen.

Misschien wel maar er word niks over gezegd..

Mensen die je vaak zien zal t misschien wel opvallen..

Maar mensen die je minder zien niet hoor!

Zou me er niet druk over maken en lekker voor die E gaan!

Succes :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meis,

Ik kom ook van een A cupje en en ben naar een E cup gegaan. Ik droeg ook altijd push-up's en niemand dacht ook dat ik een A cup had en dus valt het in normale kleding of blouses niet op dat ik een bv heb laten doen, alleen als ik strakke shirts draag dan zie je indd dat er wel wat meer volume zit dan voor de tijd ha ha.

Dus het is echt niet zo dat men op afstand al ziet dat jij een bv hebt laten doen hoor. . . . het is net hoe je er zelf mee omgaat en wat voor kleding je draagt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mja,ik heb t niemand verteld,alleen me gezin dan,en een colega van mn man weet het :unsure:

maar als ik op visite ga moet ik ze echt verbergen en verdoezelen met bepaalde kleding,dus donkere kleuren en niet te strak,ik ben van een lege C naar een f cup gegaan,das een behoorlijk verschil. :1bouncingboobs:

Ja en boeien ,ik ben er zelf al zo aan gewend,doen de anderen dat ook maar,niemand heeft me ooit de vraag durven stellen,hihi.

Doen ze dat wel dan krijgen ze eerlijk antwoord. :125:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey missthing,

Spannend he nu gaat het opschieten. Ik had dezelfde maten als jij en ik zit nu op een 75f. En eigenlijk niemand die er wat van zegt. Het klinkt groot maar het oogt niet zo groot.

Diegene die het weten zijn er wat meer op gefixeerd en kijken of ze verschil ze zien. En die zeiden allemaal ow ik had het wel groter verwacht hahahah.

Dus gewoon voor gaan, het valt echt mee.

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Missthing,

Het is helemaal afhankelijk hoe je je kleedt. Ik ben van een 75B naar een 75 E gegaan en NIEMAND ziet het! In de eerste paar weken droeg ik wat losser kleding maar nu gewoon weer mijn kleding van voor de BV en nog steeds valt het niemand op ;)

Ik draag dan ook geen voorgevormde BH's of Push-Ups en ze zijn aanwezig maar niet te aanwezig. Alleen als ik natuurlijk een haltertop/jurk aanheb, zijn ze prominent aanwezig maar ben er super trots op en ze zien er niet nep uit maar heel natuurlijk, dat scheelt ook een hoop.

Dus meis zou zeggen ga ervoor!!

Xx Anouk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had een cup plat en ging naar een kleine cup B en niemand zag het.

Sommige mensen vroegen zich af of ik geen BV zou overwegen terwijl ik het al had gedaan :angry:

Dus dat is ook echt weer niet leuk. Nu krijg ik meer dan het dubbele erin en mensen gaan het nu wel zien en ik denk ....so what! :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

hahaha je zou bijna zeggen als je t toch niet ziet hoezo nog een bv uit laten voeren lolol..nee grapje hoor meiden!

klopt helemaal wat jullie zeggen,ligt aan de kleding,je kan ze heel erg laten zien ,dan heb je een fet voorgevel,maar ook verbergen.Tis maar net hoe je bui is die dag lolol.:ph34r:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi!

Ik maakte me hier ook best druk over, want ik ben van niks naar een D gegaan. Bijna iedereen uit mijn directe omgeving heb ik er van tevoren over verteld, dus die wisten het en waren allemaal superpositief!

Wat b-cupje zegt herken ik wel, mensen denken dat je met een bv standaard pornotoeters krijgt ofzo en als het er dan 'normaal' uitziet zijn ze bijna verbaasd, haha...

Maar ik sta ook voor de klas op een middelbare school en geef les in de gevangenis, en het leek mij niet prettig als ik er daar opmerkingen ed over zou krijgen. Dit is niet gebeurd,ik denk dat er zeker wel geweest zullen zijn die het opgevallen is maar die zeggen er niets over. Ik doe er zelf niet moeilijk over als ernaar gevraagd zou worden, het is wat het is toch?

We zijn er vooral zelf mee bezig denk ik, denken dat iedereen ziet dat we plat zijn en dat het dus wel op moet vallen als ze groter worden. Mijn ervaring is in ieder geval dat dat reuze meevalt, en het hangt inderdaad ook echt af van wat je aantrekt.

grxx!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een leuke reacties allemaal! :35:

In de praktijk zal er bij mij 1 a 2 cupmaten bijkomen (van 75C naar 75D/E), ik heb nu al een omtrek van 92, maar er is totaal geen vulling meer aan de bovenkant, vandaar die push-ups. Dus ergens denk ik ook als er een paar cm bijkomt en de opvulling van boven (dan zonder push up!) zal met kleding geen mega verschil zijn. En wat anderen/ vreemden er van vinden maakt me niet uit, ik zit meer te denken aan (shoon)familie en vrienden. Ik wil het niet aan iedereen vertellen, omdat veel van deze mensen dat echt veroordelen en heb geen zin in drama :145: (want ja, dat zal gebeuren! haha!) en steeds mezelf moeten verantwoorden/ verdedigen. Ik weet zeker dat ik spijt ga krijgen als ik het wel vertel. Als je plat bent begrijpen mensen het toch vaker dan als je een leuke voorgevel hebt zoals ik. Ik hoef ook geen mega tieten, wil gewoon minimaal m'n oude :1big_boobs: terug. Maar het is zooooo moeilijk om de operatie in te gaan en niet weten hoe het gaat worden :wacko:

De stress slaat gewoon toe denk ik.. :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet wel zeker dat Bruno jou prachtboobies gaat geven!!

En niemand heeft jou te veroordelen omdat je een bv gaat laten doen he!!

Het is geheel jou keuze en jij word er gelukkiger door!!!

Ik kan er nooit goed tegen als mensen t gaan afkraken of het niet respecteren.. Leven en laten leven!

laat iedereen toch lekker doen waar ie zelf zin in heeft....!!!

Komt goed meis!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.