Jump to content

Anti-aging lasertechniek


Recommended Posts

Geen vet

Kloppende aders worden meer zichtbaar naarmate het lichaam veroudert. Bij mensen die veel sporten, gespierd zijn en weinig vet hebben vallen ze nog meer op. Dokters zeggen dat de anti-aging lasertechniek 'Endovenous Laser Ablation', die aders verwarmt en doet verdwijnen in enkele minuten duizenden vrouwen van middelbare leeftijd kan helpen terug aderloze strakke handen te krijgen. De behandeling zal tussen de 2.350 en 4.700 euro voor beide handen kosten.

Klein gaatje

Dokters beginnen met het aanbrengen van een verdovende crème. Dan maken ze een klein gaatje, met een diameter van een millimeter, daar wordt een verdovend middel en laser in geplaatst. Dan wordt de laser geactiveerd, vervolgens trekt de arts deze langzaam uit de ader. Hierdoor sluit deze, waardooor het bloed gaat stromen door andere, diepere, minder prominente aders onder de huid. Na enkele dagen worden deze door het lichaam geabsorbeerd en verdwijnt het bloedvat volledig. De procedure duurt ongeveer een half uur per hand en daarna kan de patiënt kan meteen weer zijn dagelijkse activiteiten verder zetten.

Spataders

De Britse Constantinos Kyriakides was de eerste dokter om de procedure uit te voeren, dit wordt ook gebruikt om spataders in de benen te behandelen. "Zichtbare aders in de handen zijn voornamelijk een probleem bij gespierde en slanke dames, zij hebben niet veel vet om deze te bedekken. Dit is niet schadelijk voor de patiënt, maar omdat het moeilijk is je handen te bedekken, maakt dit veel dames van middelbare leeftijd erg onzeker. Deze nieuwe behandeling werkt ze succesvol weg, het is snel, pijnloos en het duurt maar een uur."

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.