Ga naar inhoud

Onderkin camoufleren


B-Cupje

Aanbevolen berichten

Een onderkin is van een gevolg van overgewicht, maar het kan ook komen door je genen of het kan met je leeftijd te maken hebben. Wat de oorzaak ook is, het geeft veel vrouwen een onzeker gevoel. Het is echter mogelijk om hier van verlost te raken en het is niet eens moeilijk.

Een onderkin is niets meer dan de opstapeling van vet onder de kin. Een gezond eetpatroon zal de gehele hoeveelheid lichaamsvet beperken aangezien je niet met voeding enkel dit gebied kan aanpakken. Vermijd vette caloriebommen en het is vooral belangrijk dat je niet te veel alcohol opneemt.

Sport

Je kin krijg je enkel weg via intensieve, regelmatige gewichtstraining. Dit zorgt voor meer mager spierweefsel, wat je metabolisme verhoogt en waardoor je dus meer vet verbrandt.

Kaakoefeningen

Op kauwgom kauwen is een van de beste en makkelijkste oefeningen om je kaakspieren te trainen. Een andere eenvoudige oefening is door je hoofd naar achteren te laten hellen, zodat je naar het plafond kijkt. Blijf gedurende een minuut in deze positie en keer dan terug naar je normale houding. Herhaal dit elke vijf tot tien minuten per dag.

Liposuctie

Als je genoeg geld hebt en geen schrik van een operatie, is een liposuctie iets voor jou. Hierbij wordt het vet uit de onderkin gezogen, nadien moet de patiënt een steunverband dragen. Dit oefent druk op de huid uit en helpt deze te opnieuw een vorm te geven. Dit moet losse, hangende huid vermijden na de ingreep. Sommige dames krijgen een dubbele kin bij het verouderen. Wanneer spieren hun elasticiteit verliezen, gaat de huid hangen waardoor je kans op een dubbele kin stijgt. Dit kun je verhelpen door de spieren aan te trekken en vast te hechten.

Manieren waarop je een onderkin kan camoufleren

Haar:

Als je een onderkin hebt, is het best voor een kapsel te kiezen dat eindigt aan de kaaklijn of korter is. Dit komt doordat lang haar meer aandacht trekt naar deze probleemzone. Dit is geen probleem wanneer je een slanke nek hebt. Maar een kort kapsel is een betere optie, aangezien dit de indruk van een lange nek creëert.

KettingVermijd strakke kettingen, ze trekken alleen maar de aandacht naar je onderkin. Kies voor lange, losse kettingen. Je kunt ook een kort exemplaar aan dat aan de basis van je nek komt.

DecolletéWelk kledingstuk je ook draagt, hou steeds je kin in gedachten. Blijf ver weg van coltruien. Open, brede, of lage decolletés zijn een veilige optie.

Make-up

Breng een donkerdere tint van foundation onder je kin aan, dit verstopt efficiënt je probleemgebied. Je moet deze wel laten subtiel overlopen met de rest van je gezicht. Je nek mag niet opvallen doordat het een andere tint heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.