Jump to content

Recommended Posts

Dames

Wij zijn geen voorstander van dictatuur, echter gelden er wel een paar regels, om het forum schoon te houden en dus geen verkeerde informatie te delen.
We vinden het fijn als je anderen wilt helpen met de informatie die je gevonden hebt. Deel echter alleen de info waar naar gevraagd wordt, en deel alleen wat je zeker weet. Weet je iets niet zeker? Of weet je het niet? Tag @best_boobie of @Desert-Rose, of reageer helemaal niet.
Iedereen komt hier voor informatie, informatie die overtuigend gebracht wordt, wordt vaak voor waar aangenomen, ookal zeg je erbij dat je het niet zeker weet.. Dit gaan meiden dan bijvoorbeeld weer aan een pc voorleggen en zo komt het dat pc’s dan zeggen: kijk niet op dat forum, daar wordt een hele hoop onzin verteld. Dit is helaas in het verleden vaker gebeurd, en dat vinden we jammer.
In de afgelopen jaren hebben desert-rose en best_boobie er hard voor gewerkt het forum ‘schoon’ te krijgen, dat zouden we graag zo houden :) 

Verder, en dat is eigenlijk het belangrijkste, willen wij in geen enkel geval ‘gedoe’ krijgen met klinieken en professionals. Helaas komt dit wel soms voor, en wij kunnen alleen instaan voor wat er gedeeld wordt op het forum, als jullie zorgen dat de info die jullie delen, op waarheid rust. Dat gaat dus om zowel reviews van klinieken, als info die je naar elkaar deelt over een ingreep.

 
We vinden het leuk als jullie het gezellig hebben onder elkaar. We zijn een forum van vrouwen, voor vrouwen, en gezelligheid en een dolletje horen daarbij. Wees dus aardig, behandel elkaar met respect, en zorg dat zowel openbare berichten als pb’s netjes blijven.

Deel geen herkenbare foto’s, zorg dat herkenbare tattoo’s, piercings en vlekjes weggewerkt zijn, en zorg dat je altijd onderkleding draagt! Wij willen geen betiteling als een website met pornografisch materiaal!

Profielfoto’s mogen geen zichtbare tepels bevatten, en heb je een profielfoto van borsten (zowel cartoon als gewone foto) dan moeten de borsten minimaal bedekt zijn met een padded bh.

Verdere info mbt het forum staat hier:


https://www.borstenforum.com/forum/9-borstenforum-informatie/

Groetjes van team borstenforum.com

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Op 10-8-2020 om 06:07, [email protected] zei:

Hoi best_ boobie, ik heb per ongeluk mijn email adres als naam gemaakt. Is dat erg en is het mogelijk om de gebruikers naam nog te veranderen? Ik heb geprobeert mar het is mij niet gelukt.   Alvast bedankt,  Gr. Lana

Hey meid

stuur me hierover even een pb met drie opties van namen die je graag wilt hebben. Onthoud de opties zelf ook, want als ik de naam verander, is tevens je inlognaam daarin veranderd. 
(pb is via het envelopje rechtsboven. Op gsm eerst op de streepjes drukken)

 

en excuses dat ik dit bericht pas zo laat zie. 

 

xx BB

Link to post
Share on other sites
55 minuten geleden, Adriaantje zei:

Dag BB, 

Gelezen en begrepen. 😉

Maar ik was wel verbaasd dat ik bij het inloggen direct een hele rij blote borsten rechts zag verschijnen??  Ik snap het als je trots bent hoor, heus wel, maar dat was toch juist niet de bedoeling?

Hoe bedoel je dat van die borsten? Je ziet een rij met borsten (Van meiden die hun album openbaar hebben staan) op het moment dat je als lid met abonnement inlogt, toch? 
Het is een borstenforum, dus wij dachten dat het misschien leuk is, om daar dan ook mee te beginnen. Maar dan alleen de borsten die openbaar geplaatst zijn op het forum uiteraard :) 

 

xx BB

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.