Jump to content

De regels van het spel


Recommended Posts

Dames

Allereerst willen wij aangeven dat we geen voorstander zijn van dictatuur, echter gelden er wel een paar regels, om het forum schoon te houden en dus geen verkeerde informatie te delen.
We vinden het fijn als je anderen wilt helpen met de informatie die je gevonden hebt. Deel echter alleen de info waar naar gevraagd wordt, en deel alleen wat je zeker weet. Weet je iets niet zeker? Of weet je het niet? Tag @best_boobie of @Desert-Rose, of reageer helemaal niet.
Iedereen komt hier voor informatie, informatie die overtuigend gebracht wordt, wordt vaak voor waar aangenomen, ookal zeg je erbij dat je het niet zeker weet.. Dit gaan meiden dan bijvoorbeeld weer aan een pc voorleggen en zo komt het dat pc’s dan zeggen: kijk niet op dat forum, daar wordt een hele hoop onzin verteld. Dit is helaas in het verleden vaker gebeurd, en dat vinden we jammer.
In de afgelopen jaren hebben desert-rose en best_boobie er hard voor gewerkt het forum ‘schoon’ te krijgen, dat zouden we graag zo houden :) 

Verder, en dat is eigenlijk het belangrijkste, willen wij in geen enkel geval ‘gedoe’ krijgen met klinieken en professionals. Helaas komt dit wel soms voor, en wij kunnen alleen instaan voor wat er gedeeld wordt op het forum, als jullie zorgen dat de info die jullie delen, op waarheid rust. Dat gaat dus om zowel reviews van klinieken, als info die je naar elkaar deelt over een ingreep.

 

Ten tweede is het delen van informatie uiteraard zonder censuur, échter.....  Het percentage vrouwen dat klachten ontwikkelt ten gevolge van hun borstimplantaten, ASIA en BII genoemd, is klein, als je ziet hoeveel vrouwen over heel de wereld naar tevredenheid borstimplantaten hebben. De vrouwen die echter te maken krijgen met deze afweerreactie op implantaten, hebben een sterke behoefte om andere vrouwen op een bepaalde manier te waarschuwen. Waarschuwingen die vaak erg extreem gebracht worden. Hierover willen we middels deze regels heel duidelijk zijn: 
Je hebt de kans om hier je verhaal te delen als je een nare ervaring hebt of gezondheidsklachten hebt vanwege je borstimplantaten, het is goed als je je ervaring deelt met anderen, zodat meiden weten wat een mogelijke reactie kan zijn ten gevolge van borstimplantaten. We accepteren echter géén bangmakerij!! Tevens is het niet toegestaan te verwijzen naar fora en platforms die bekend staan als anti-borstprothesen.
Merken wij dat er weer problemen ontstaan met dit soort fora en/of platforms, dan worden deze meiden hier eerst op aangesproken. Ga je daarna echter door met het plaatsen van dit soort bangmakerij, of blijf je verwijzen naar die andere platforms, zowel openbaar als in pb (!) dan word je uiteindelijk de toegang tot dit forum ontzegt. Neem dit mee in hoe je je verhaal brengt, we gaan natuurlijk geen abonnementsgeld terug storten aan meiden die bewust de regels schenden. 
Andere fora en platforms verwijderen ook meiden die wel tevreden zijn over prothesen en dit op een bepaalde manier brengen, dus het is niet zo dat wij hier een uitzondering in zijn. 
In het verleden hebben wij regelmatig te maken gehad met dit soort 'gedoe', vandaar dat dit vermeld wordt in de regels. Zo is het voor iedereen duidelijk, en blijft de sfeer binnen het forum gewoon goed.
Nogmaals, we zijn dus absoluut voor juiste en volledige informatie, maar het gedeelte 'bangmakerij' en verwijzing naar 'anti' sites, wordt niet getolereerd. 


We vinden het leuk als jullie het gezellig hebben onder elkaar. We zijn een forum van vrouwen, voor vrouwen, en gezelligheid en een dolletje horen daarbij. Wees dus aardig, behandel elkaar met respect, en zorg dat zowel openbare berichten als pb’s netjes blijven.

Deel geen herkenbare foto’s, zorg dat herkenbare tattoo’s, piercings en vlekjes weggewerkt zijn, en zorg dat je altijd onderkleding draagt! Wij willen geen betiteling als een website met pornografisch materiaal!

Profielfoto’s mogen geen zichtbare tepels bevatten, en heb je een profielfoto van borsten (zowel cartoon als gewone foto) dan moeten de borsten minimaal bedekt zijn met een padded bh.

Verdere info mbt het forum staat hier:


https://www.borstenforum.com/forum/9-borstenforum-informatie/

Groetjes van team borstenforum.com

  • Like 2
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
55 minuten geleden, Adriaantje zei:

Dag BB, 

Gelezen en begrepen. 😉

Maar ik was wel verbaasd dat ik bij het inloggen direct een hele rij blote borsten rechts zag verschijnen??  Ik snap het als je trots bent hoor, heus wel, maar dat was toch juist niet de bedoeling?

Hoe bedoel je dat van die borsten? Je ziet een rij met borsten (Van meiden die hun album openbaar hebben staan) op het moment dat je als lid met abonnement inlogt, toch? 
Het is een borstenforum, dus wij dachten dat het misschien leuk is, om daar dan ook mee te beginnen. Maar dan alleen de borsten die openbaar geplaatst zijn op het forum uiteraard :) 

 

xx BB

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.