best_boobie

De regels van het spel

Recommended Posts

Dames

Wij zijn geen voorstander van dictatuur, echter gelden er wel een paar regels, om het forum schoon te houden en dus geen verkeerde informatie te delen.
We vinden het fijn als je anderen wilt helpen met de informatie die je gevonden hebt. Deel echter alleen de info waar naar gevraagd wordt, en deel alleen wat je zeker weet. Weet je iets niet zeker? Of weet je het niet? Tag @best_boobie of @Desert-Rose, of reageer helemaal niet.
Iedereen komt hier voor informatie, informatie die overtuigend gebracht wordt, wordt vaak voor waar aangenomen, ookal zeg je erbij dat je het niet zeker weet.. Dit gaan meiden dan bijvoorbeeld weer aan een pc voorleggen en zo komt het dat pc’s dan zeggen: kijk niet op dat forum, daar wordt een hele hoop onzin verteld. Dit is helaas in het verleden vaker gebeurd, en dat vinden we jammer.
In de afgelopen jaren hebben desert-rose en best_boobie er hard voor gewerkt het forum ‘schoon’ te krijgen, dat zouden we graag zo houden :) 

Verder, en dat is eigenlijk het belangrijkste, willen wij in geen enkel geval ‘gedoe’ krijgen met klinieken en professionals. Helaas komt dit wel soms voor, en wij kunnen alleen instaan voor wat er gedeeld wordt op het forum, als jullie zorgen dat de info die jullie delen, op waarheid rust. Dat gaat dus om zowel reviews van klinieken, als info die je naar elkaar deelt over een ingreep.

 
We vinden het leuk als jullie het gezellig hebben onder elkaar. We zijn een forum van vrouwen, voor vrouwen, en gezelligheid en een dolletje horen daarbij. Wees dus aardig, behandel elkaar met respect, en zorg dat zowel openbare berichten als pb’s netjes blijven.

Deel geen herkenbare foto’s, zorg dat herkenbare tattoo’s, piercings en vlekjes weggewerkt zijn, en zorg dat je altijd onderkleding draagt! Wij willen geen betiteling als een website met pornografisch materiaal!

Profielfoto’s mogen geen zichtbare tepels bevatten, en heb je een profielfoto van borsten (zowel cartoon als gewone foto) dan moeten de borsten minimaal bedekt zijn met een padded bh.

Verdere info mbt het forum staat hier:


https://www.borstenforum.com/forum/9-borstenforum-informatie/

Groetjes van team borstenforum.com

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites