Jump to content

Gevoel prothese eerste weken PO


Recommended Posts

Hi allemaal, 

 

Ik kan het niet goed vinden tussen de topics maar ik wil het toch even aan jullie vragen. Ik ben nu 1 week PO van een borstvergroting Motiva ergonomix 265cc voor de spier en ik vind het gevoel van de prothese soms apart. Dit is met name nu aan het einde van de dag, het lijkt wel alsof de prothese los zit in m’n borst en als ik sta of loop trekt het een beetje en voelt het ruw van binnen, soort irriterend gevoel zeg maar. De laatste dagen is het alleen vanaf einde van de dag en niet als ik zit. Ik ben pas 1 week PO maar ik vroeg me af meerdere van jullie ditzelfde hebben ervaren?

 

bedankt alvast! 

Link to comment
Share on other sites

Hoi Liefste020, ik heb dat gevoel niet. Maar ik heb anatomische implantaten achter de spier. Ze voelen vooral hard aan. Heb je geen controle na 1 week waardoor je dit kan voorleggen aan de pc? Anders zou ik niet twijfelen om eens te bellen. Belangrijk dat je je niet te veel zorgen maakt. Komt goed!

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.