Jump to content

Dr. Hupkens - motiva corsé 725cc


Recommended Posts

Gisteren mijn consult gehad bij Dr. Hupkens en hij raad mij 725cc motiva corsé aan voor mijn wissel. Ik heb nu 350cc mentor. Ik schrik best wel van het aantal cc omdat ze van mij niet too much hoeven, maar dit aantal cc was nodig om mijn borsten meer bij elkaar te krijgen. Ze zijn na mijn eerste operatie nog meer uit elkaar gaan staan. 
 

Ik zie helaas maar weinig resultaten met de corsé en dan vooral rond de 700/800cc. Zijn er dames die hun resultaten willen laten zien? Ik twijfel zo enorm op het moment. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ik ben 1.70 en 62kg. Op dit moment heb ik mentor 350cc. Mijn operatie zou volgende week zijn, maar helaas verschoven naar 16 maart. Ben echt heel benieuwd hoe het uit gaat zien, 725 of 825cc. De chirurg wilt namelijk kiezen tijdens de operatie welke het mooiste staat dus voor mij is het een hele verrassing als ik wakker word. 

Link to comment
Share on other sites

Oh wat balen zeg! Hopelijk gaat de tijd snel en kan je snel genieten van je nieuwe boobs. 

Ik vond trouwens een wissel zo erg meevallen qua pijn, had me voorbereid op het zelfde als een bv maar dat valt zo mee ?

Laat maar weten als je bent geholpen, ik zou graag het resultaat willen zien! Dan kan ik ook bedenken wat ik wil, ookal ben ik wel wat kleiner en lichter. 

Heel veel succes!! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hi, ik wil voor mijn wissel ook naar motiva corse. Ik kan er op het forum weinig over lezen. Ik heb nu mc ghan extra high. Ben benieuwd hoe jou operatie is verlopen en of ik wat foto's van het resultaat zou mogen zien.

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.