dahnejh

Silver Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About dahnejh

 • Birthday 05/12/1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben 1.70 en 62kg. Op dit moment heb ik mentor 350cc. Mijn operatie zou volgende week zijn, maar helaas verschoven naar 16 maart. Ben echt heel benieuwd hoe het uit gaat zien, 725 of 825cc. De chirurg wilt namelijk kiezen tijdens de operatie welke het mooiste staat dus voor mij is het een hele verrassing als ik wakker word.
 2. Vind het zo lastig in te schatten qua de grootte omdat ik niet echt vergelijkbare foto’s zie met deze maten van de corsé
 3. Ik wil ook graag foto’s zien van motiva corsé. Chirurg raad mij 725cc aan en ik word 17 februari geopereerd maar het klinkt toch zo groot ? ik heb nu 350cc mentor.
 4. Gisteren mijn consult gehad bij Dr. Hupkens en hij raad mij 725cc motiva corsé aan voor mijn wissel. Ik heb nu 350cc mentor. Ik schrik best wel van het aantal cc omdat ze van mij niet too much hoeven, maar dit aantal cc was nodig om mijn borsten meer bij elkaar te krijgen. Ze zijn na mijn eerste operatie nog meer uit elkaar gaan staan. Ik zie helaas maar weinig resultaten met de corsé en dan vooral rond de 700/800cc. Zijn er dames die hun resultaten willen laten zien? Ik twijfel zo enorm op het moment.