Schorpioentje1990

Schorpioentje1990 : 24 oktober 2019 : Dr. De Mulder : Kliniek ?

Recommended Posts

Hey hey! 

Vandaag operatie gehad van 70 A naar een E (620cc) 

 

Opzich cva, maar man zo stijf. Heb ze zelf nog niet gezien ? maar ze zijn groot ? morgen om 19u mag ik naar praktijk gaan voor de drains eruit te halen en dan ga ik men 2 vriendinnetjes zien voor de 1ste keer ? 

 

Hoe ervaarde jullie de pijn nadien? 

 

Groetjes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah you did it. En ja 620cc is nogal wat. Heel nieuwsgierig. Hopelijk een goede nacht. Van wat ik lees is het verstandig je medicatie netjes op tijd in te nemen. Succes met de pijn en het herstel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja voor het slapen op men rug gaat een lastige worden (buik-zij slaper) heb ook redelijk wat last aan shouderbladeren vooral als ik adem. Even 3 dagen tanden bijten en dan zou de pijn al wat minder moeten zijn ? dank je voor de steun. Wanneer was het jou beurt? 

 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hey, 

 

Dacht even nog eens zelf te reageren ? ben afgelopen donderdag 3w po ??

 

Zalig gevoel en echt nergens geen last meer van, enkel jeuk onder het litteken van de sportbh's daar mag ik al lekker cortisone zalf aan ?‍♀️ heb in de dag af en toe voor een uurtje max 2 even de sportbh uit en dit voelt zo lekker ? ik irriteer me echt aan die sportbh's. 

De pijn eerste week was ook een meevaller puur de eerste 3dagen enorm afgezien ? zat 3de dag al op de vlieger richting Istanbul voor mijn vriend ??. Daar veel beweging gehad alsook vocht en steenhard... Met de terug reis ging alles heel vlot en sins ik terug thuis ben gaat het elke dag beter. Kan al niet meer wachten tot ik beugelbh aankan ? ga straks me al eens laten opmeten en passen. Want kliniek zei dat ik op een 75E zal komen. Maar gisteren keek ik in mijn sportbh en bleek ik een 74F aan te hebben. Was dit even verschieten want die zit ook redelijk strak? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites