AnonymomMel

AnonymomMel : 31 mei 2019 : Dr. Oelbrandt : Singelberg Kliniek : Beveren

Recommended Posts

Hallo, 

Ik wil mezelf even voorstellen. Ik ben 27 jaar, mama van 2 kindjes, 1m68, 58 kg en cupmaat geen idee zelfs a75 is te groot na de 2de zwangerschap en weiger nieuwe bh's te kopen. 

 

Ik heb altijd al een borstvergroting gewild omdat ik weinig borst heb, maar wou wachten tot na kindjes. Blij dat ik dat gedaan heb maar nu wil ik het des te meer. Ik had vroeger een 75a e. Die bh's zijn nu zelfs tegroot. 

Ben reeds op 1ste consult geweest bij dr houtmeyers in AZ Nikolaas. Hij raade rond en achter de borstspieren of dualplane aan. Voor de maat en keuze exacte methode diende ik een 2de consult te maken zodat ik tijd had om alles even te laten bezinken. Prijs zou 4000€ zijn zei hij. 

 

Nu vind ik online wel goedkopere artsen precies maar wil niet inboeten op het resultaat. Iemand ervaring met een pc uit het waasland voor een bv die daar de prijs van wilt delen. Ik wil nog een consult plannen bij dr oelbrandt in de singelberg kliniek in Beveren. Iemand daar ervaring mee? 

 

Wat is jullie ervaring tussen dualplane of achter de borstspier? Voor de borstspier zal het sowieso niet worden omdat ik bovenaan amper klierweefsel heb je voelt er de ribben door. 

Bedankt!

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoii,

 

Tegenwoordig doen ze alleen nog maar voor de spier of dual plane. Echter achter de spier zie je volgens mij helemaal niet echt meer. 

Dual plane is heel natuurlijk en zie je het meeste hier op het forum.

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey! 

Bedankt voor je antwoord! Oh dat wist ik niet. Ik ging er vanuit dat het nog steeds gedaan werd achter de borstspier. De eerste pc sprak daar ook van. Wat is de reden dat ze dat niet meer of minder doen? Volgende week afspraak bij de 2de pc benieuwd wat hij zegt. 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Graag gedaan.

Nou sommige pc’s zullen dat misschien nog wel doen. Anderen gebruiken achter de spier en dual plane door elkaar.

Dual plane is deels achter de borstspier (alleen bovenste gedeelte). Daardoor mooi natuurlijk overloop. Voor dames met een dunne huid/weinig vet vaak de mooiste optie. 

 

@best_boobie kun jij het beter toelichten? Ik dacht dat echt achter de spier niet meer gedaan werd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hoi hoi

Het wordt wel nog gedaan, volledig achter de spier, maar je ziet het meer in Belgie, dan in Nederland.... (je hoort het niet zo vaak, omdat de meeste pc's dual plane alleen nog gebruiken, zelfs vaak als standaardmethode, maar er zijn nog wel enkele pc's die ermee werken)

Je hebt bij dual plane ook nog verschillende methoden, en elke pc heeft zo wel zijn voorkeur voor techniek die hij/zij gebruikt. 

Ik zou zelf de voorkeur geven aan dual plane, mits je pc er vaker mee werkt. Op de lange termijn lijkt dat me het mooiste.. Je ziet bij het ouder worden van vrouwen dat de huid toch wat minder wordt qua kwaliteit en dan kán bij een volledig achter de spier plaatsing, eerder eigen weefsel over de prothese naar beneden zakken dan bij dual plane. Niet dat dat meteen extreme vormen aanneemt, dat weefsel dat zakt, maar geleidelijk aan zouden de borsten dan wel sneller minder mooi kunnen worden dan bij dual plane. (is mijn mening he, misschien dat jouw pc een andere mening toegedaan is :) )
Ik zou even goed navragen wat hij vindt dat de voor- en/of nadelen zijn van beide technieken :)

Uhm, het Waasland... Dat is het gebied tussen... welke steden? Ik ben niet bekend in die regio.. 

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, ja ik woon in België, vandaar misschien. Het waasland is de regio tussen Antwerpen en Gent (rond Sint-Niklaas). Zaterdag ga ik naar de 2de pc en ga dan toch eens uitdrukkelijk Dual plane vragen. Zoals je het uitlegt lijkt me dat idd het beste. ? Ik zou wel willen dat ze zo lang mogelijk mooi blijven eens gedaan. 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke, in die regio vind ik het wel lastig om aan te geven.. Je hebt wel nog dr. Plovier, maar dat is oostelijk van Brussel, in Overijse. (be-clinic)
En je hebt in Gent (Sint Denijs Westrum, kliniek Artemedis) nog dr. de Meyere.. Maar hij plaatst eigenlijk altijd voor de spier en bij vrouwen die weinig eigen weefsel hebben, kan er dan minder groot geplaatst worden dan wanneer je dual plane plaatst. 
Oh ja, en dr. Vanoorbeek zit nog in Brasschaat. Ook een goede pc.

Maar nu ben ik wel door mijn kennis van dat gebied heen hihi.

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even geleden dat ik hier weer geweest ben maar dat komt door de drukte met school en werk. 

Ik ben begin mei op consult geweest bij Dr Oelbrandt en helemaal overtuigd. Ik ga bij hem mijn bv laten doen op 31 mei (er was nog een plaatsje vrij :D ). 

Ik heb gekozen voor 300cc Mentor hoog profiel. Wel benieuwd op welke bh maat ik zal uitkomen, volgens de pc rond de D  :D 

Hij had een 3D simulatie gedaan wat wel heel duidelijk weergaf hoe het zou worden, daarnaast heeft hij super veel uitleg gegeven en heb ik siliconen kunnen passen. Toch spannend om te zien en voelen hoe het gaat worden. 

De prothesen zullen dual plane geplaatst worden onder sedatie. 

 

Kan al niet wachten tot het zo ver is! 

Hij vertelde dat een echte medische bh niet nodig is maar een goede sportbeha is voldoende. Die mag ik zelf meenemen of een beha bij hem kopen. Nu twijfel ik wel. Ik wil gerust zelf wel eentje kopen maar welke maat dan? Iemand die hierbij kan helpen? plus iemand tips voor een goede beha post operatief? 

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnonymomMel

 

Hoi hoi,

 

Ik zie dat je een operatiedatum hebt, ik heb daarom gelijk de titel aangepast en het topic verplaatst naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je dadelijk je verslag en alle verdere updates neerzetten, zo heb je dan alles netjes bij elkaar staan.

 

Veel plezier met aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stuur me maar een pb, wel met daarin je huidige bh maat (dus omtrek en cup). Tevens of die cup gevuld is. en de precieze info van de prothese. Dan kan ik wel eens een inschatting voor je maken

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oké de stress begint nu toch te komen. De combinatie van morgen examen en vrijdag operatie begint op mijn darmen te werken ? 

 

Kijk er wel enorm naar uit maar toch spannend om je lichaam aan iemand te te vertrouwen en pas te zien als je wakker bent hoe het er effectief uitziet. Ik heb wel een 3d simulatie gehad dus weet hoe het ongeveer gaat zijn maar toch altijd even afwachten hoe het er echt uit ziet. 

 

Nemen jullie de po beha van de kliniek of een eigen meegenomen? Indien een eigen wat is een goed merk en neem je je geschatte beha maat of toch wt groter ivm zwelling? 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ondertussen 3de dag na de operatie en moet zeggen dat het best meevalt! De eerste paar dagen wel wat pijn gehad, maar nu eerder last van gespannen borstspieren. In de po beha lijken zo niet zo groot maar als die even uit gaat lijken ze weer wel groot. ? Merk wel dat de prothesen echt nog hoog zitten wanneer zouden ze beginnen zakken? Rechts is trouwens hoger dan links die lijkt al meer gezakt. Ben wel rechtshandig mss heeft dat er iets mee te maken. Maak gemakkelijk blauwe plekken en heb dus ook nu daar best wel wat last van en nog zwelling. Wanneer mindert de zwelling? 

Share this post


Link to post
Share on other sites