Jump to content

Iris2019 : 21 maart 2019 : Dr. Roossink : Jan van Goyen


Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Even voorstellen... Ik ben Iris, 19 jaar. In het dagelijks leven studeer ik, werk ik èn rij ik bijna elke dag paard. Vorige week heb ik een borstvergroting ondergaan. Super spannend natuurlijk! Gelukkig is alles goed gegaan en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het leek me dan ook leuk om mijn ervaring via dit forum met anderen te delen en te lezen en praten over jullie ervaringen! Ik ben nog nooit eerder actief geweest op een forum dus ik ben benieuwd! ?

 

Liefs,

Iris

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal!

 

Ook mij leek het leuk om mijn ervaring met jullie te delen, dus hierbij mijn operatieverslag!

 

21 Maart was het eindelijk zover. De dag van de operatie! Een dag waar ik super erg naar uitkeek en ontzettend veel zin in had. Ik zou geopereerd worden in het Medisch centrum Jan van Goyen te Amsterdam door drs. P. Roossink. Ik heb gekozen voor 285 cc Motiva Ergonomix anatomische protheses en deze konden vóór de spier geplaatst worden. Ik was de allereerste patiënt die dag en de operatie stond gepland om 08.00 s'ochtends. Na afscheid te hebben genomen van mijn moeder, moest ik me omkleden etc. en werden mijn borsten afgetekend. Na het inbrengen van het infuus en enkele vragen door de anesthesist werd ik naar de operatiekamer begeleid. Ik heb me geen moment zenuwachtig gevoeld totdat ik ècht op de operatietafel lag. Gelukkig werd ik al snel onder narcose gebracht en werd ik 1,5u later wakker in bed, nog maar 10 minuten nadat ik uit de operatiekamer kwam. Ik was meteen goed wakker en vroeg direct hoe het was gegaan. De arts stelde me meteen gerust en vertelde dat alles goed was gegaan. Wat wel opmerkelijk was zij ze, is dat ze geen druppel bloed heeft gezien! (schijnt een goed teken te zijn en de kans op nabloedingen is dan ook vrij klein). Ik heb ook meteen even gekeken en toen werd ik wel een beetje emotioneel. Ik was zo opgelucht dat alles goed was gegaan en dat het er, zover ik kon zien, mooi uitzag. De pijn op dat moment was te doen maar niet prettig... Ik voelde een nare druk op mijn borst die constant aanwezig was. Alsof er iemand bovenop je borst zit. Ik kreeg pijnstilling en heb meteen wat gegeten, voelde me eigenlijk vrij goed! Ik kreeg zo'n speciale bh aan en om 12u mocht ik al naar huis (onderweg naar huis nog een big mac menu gegeten?). Van de narcose heb ik totaal geen last gehad gelukkig.. Thuis die dag ook weinig pijn gehad, goed geslapen die avond, alles verliep soepel! Die dag erna had ik wel iets meer pijn maar zeker niet ondragelijk. Mijn borsten waren natuurlijk nog hardstikke gezwollen en alles stond strak maar ik kon meteen zien dat het mooi ging worden! Vanaf de 3e dag voelde ik dat de pijn al een stuk minder werd, ik ben toen ook gestopt met de medicatie omdat ik er buikpijn van kreeg. Ik ben de 4e dag alweer naar school gegaan en dat ging prima. Inmiddels is het een week en 1 dag na de operatie en ik voel me top! Mijn borsten beginnen iets meer te ontspannen en het verschil qua uiterlijk vergeleken met de 1e dag is nu al immens! Ik kan alweer op mijn zij slapen (wat ik heeeeeeel fijn vind) en ik kan eigenlijk alles zelf doen. Ik voel nu alleen nog een brandend gevoel af en toe bij de wondjes.. Verder bijna geen pijn. Natuurlijk voel ik dat er aan me gesleuteld is maar ik vond de pijn in het algemeen ontzettend meevallen! Wat de kliniek betreft is het 100% aan te raden. Het resultaat is echt prachtig en mega natuurlijk! Al met al zou ik het zonder twijfel, zo weer doen!

 

Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en misschien hebben jullie er iets aan! Als jullie vragen hebben beantwoord ik ze met liefde!

 

Liefs,

Iris

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal!

 

Even een vraagje.. Vorige week (21-03) ben ik geopereerd aan een borstvergroting. De pijn is me reuze meegevallen en ik heb nu al bijna geen pijn meer. Het enige waar ik me druk om maak is de wondjes. Met name aan de linker kant begint de wond en de huid er omheen te branden en dat lijkt vandaag erger te zijn dan de eerste dagen na de operatie. Ik heb de pleisters er nog op zitten en ik heb tijdens het douchen de wonden droog gehouden. De wonden zelf zijn ook gewoon droog en de huid er omheen is ook niet rood o.i.d. Zou dit gevoel bijv. komen door de bh die er constant op drukt? Ik ben ontzettend bang dat het gaat ontsteken ofzo en de horrorverhalen op internet maken het ook niet beter. Is dit gevoel normaal? Hebben jullie ook last gehad van dit branderige gevoel?

 

Liefs, Iris

Link to comment
Share on other sites

Hoi Iris!

 

Ik ben 23 jaar en afgelopen dinsdag (26/03)geopereerd aan mijn borsten. Ik heb 625 cc motiva round silk en dual plane geplaatst. 

Jouw ervaring is echt bijna precies hetzelfde als die van mij! 

Van begin tot eind hoe alles is verlopen en hoe ik me heb gevoeld. 

Viel mij ook reuze mee behalve dat ik inderdaad wel een enorme druk voelde alsof er iemand op je ribben kast staat. Zit nu op dag 5 en kan nu al niet echt meer spreken van pijn gelukkig. 

Ik voel nu ook dat ze soepeler worden en een vorm aan gaan nemen, alleen ik voel ze echt enorm bewegen continu. Heel vreemd gevoel is dat haha. Een soort vibratie. 

 

Wat betreft je wondjes, ik weet dat elke kliniek andere regels naleeft wat betreft douchen. 

Ik ben via Diana Gabriels geopereerd en ik mag absoluut 2 weken niet douchen. Bh mag niet nat worden en een klein beetje vocht zou al kunnen zorgen voor irritatie en bacteriën als je daar ook nog eens gevoelig voor bent. Je weerstand is natuurlijk iets lager en vandaar is vocht in je wond echt uit den boze. 

Ik moet de bh ook 6 weken zowel dag en nacht dragen. 

Als je je zorgen maakt zou ik even contact opnemen met de kliniek. 

Als er wel vocht bij is gekomen moet je misschien toch even langs komen? 

Ik ben ook bij Paula geweest en vond haar en de kliniek erg professioneel! Uiteindelijk toch voor een andere chirurg gekozen, maar ze zullen je vast goed kunnen adviseren hiermee. 

 

Liefs 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hey!

 

Allereerst bedankt voor je reactie! En wat fijn dat bij jou ook alles goed is gegaan! Dat gevoel dat ze gaan bewegen ken ik... Merk het vooral tijdens het autorijden en traplopen maar volgens mij is dat gewoon een teken dat de boel begint te ontspannen, tenminste, zo voelt het voor mij.

 

Het klopt inderdaad, overal geven ze weer een ander advies wat betreft de wondjes. Mij is nadrukkelijk gezegd dat ik de dag na de operatie kon douchen. Echter moest ik er wel voor zorgen dat de wondjes droog bleven en dat heb ik ook netjes gedaan. Ik doe mijn BH uit, mijn moeder wast mijn haar en ik houd met een handdoek mijn borsten vast zodat het water daarin terecht komt en niet bij de wondjes kan komen... 

 

Ik denk persoonlijk dat het wel goed gaat. Als de wondjes echt gingen ontsteken had ik het ook wel kunnen zien maar alles ziet er gewoon goed uit. Dat branderige gevoel is gewoon vervelend af en toe en ik begin over de kleinste dingen te piekeren en te twijfelen of er iets mis is haha..

 

Liefs

Iris

Link to comment
Share on other sites

Hoi Iris, ja je hebt helemaal gelijk ik zou het het liefst ook zo doen!

2 weken niet douchen vind ik echt dramatisch. Ik ben bang om bepaalde adviezen in de wind te slaan. Wat hebben ze tegen jou gezegd over het dragen van de sport bh? 

Tegen mij zeiden ze nadrukkelijk 6 weken dag en nacht maar velen zeggen na 4 weken alleen nog in de nacht. 

Dus lijkt me dat ik misschien toch wel kan douchen als ik het op dezelfde manier als jij doe. Ga misschien nog wel even bellen. 

 

Xoxo

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Iris2019

Gefeliciteerd met je borsten!!
Ik weet niet welke regels je meegekregen hebt van de kliniek, maar normaal gezien mag je de eerste 6 weken niet tillen, niet je ellebogen boven schouderhoogte heffen en geen zwaarder huishoudelijk werk doen zoals ramen zemen, stofzuigen, strijken enz. 
Ik weet niet wat daarover tegen jou gezegd is?
Ook autorijden wordt vaak de eerste 2 weken afgeraden, maar goed, niet iedere kliniek geeft hier hetzelfde advies in. Ik ken jouw pc helaas niet goed (van de verhalen) dus misschien leuk als jij even hier aangeeft nog wat je wel en niet mag van jouw pc :)

Verder, het branden van de wonden.. Als je het niet vertrouwd, uiteraard altijd je pc consulteren. Je kunt er echter meestal ook vanuit gaan, dat als je wonden niet rood zijn, je geen koorts hebt en er geen vocht uit je wonden druppelt (wat je ook door de pleisters heen kunt zien) dat het wel goed zit. Het kunnen de zenuwen zijn die natuurlijk beschadigd zijn bij je operatie en die langzaam herstellen. De sterkste pijnprikkels worden als eerste weer doorgegeven (dat branderige gevoel)

Doe toch een beetje rustig aan, het is immers een echte operatie geweest, geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste ;) 

Een heel goed herstel gewenst, en nu alles door Deser-Rose netjes bij elkaar gezet is, is het voor jou en voor ons mooi overzichtelijk :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

1 uur terug, Sweetpitbull zei:

Hoi Iris, ja je hebt helemaal gelijk ik zou het het liefst ook zo doen!

2 weken niet douchen vind ik echt dramatisch. Ik ben bang om bepaalde adviezen in de wind te slaan. Wat hebben ze tegen jou gezegd over het dragen van de sport bh? 

Tegen mij zeiden ze nadrukkelijk 6 weken dag en nacht maar velen zeggen na 4 weken alleen nog in de nacht. 

Dus lijkt me dat ik misschien toch wel kan douchen als ik het op dezelfde manier als jij doe. Ga misschien nog wel even bellen. 

 

Xoxo

 

Ja precies! Mij is verteld dat het ook niet erg was als er water op komt, zolang de wonden niet gaan weken en je het goed droog maakt na het douchen. Een beetje water voorkom je toch niet maar ik probeer het zo droog mogelijk te houden. Wat ik doe is niet meteen de bh weer aandoen na het douchen zodat de pleisters goed op kunnen drogen.. Wat de bh betreft is mij aangeraden om hem 4 weken dag en nacht te dragen en daarna 2 weken alleen s'nachts. Ik heb dinsdag een controle afspraak dus dan zal ik hier vast meer over kunnen vertellen!! Wat de wondjes betreft is dat vandaag al een stuk beter!! Heb bijna geen last meer van het branderige gevoel gelukkig..

Link to comment
Share on other sites

2 minuten geleden, Iris2019 zei:

 

Ja precies! Mij is verteld dat het ook niet erg was als er water op komt, zolang de wonden niet gaan weken en je het goed droog maakt na het douchen. Een beetje water voorkom je toch niet maar ik probeer het zo droog mogelijk te houden. Wat ik doe is niet meteen de bh weer aandoen na het douchen zodat de pleisters goed op kunnen drogen.. Wat de bh betreft is mij aangeraden om hem 4 weken dag en nacht te dragen en daarna 2 weken alleen s'nachts. Ik heb dinsdag een controle afspraak dus dan zal ik hier vast meer over kunnen vertellen!! Wat de wondjes betreft is dat vandaag al een stuk beter!! Heb bijna geen last meer van het branderige gevoel gelukkig..

oke, vraag dan even goed na of je al mag tillen, huishoudelijk werk, hoe hoog je je armen op mag tillen, wanneer je mag sporten enz!! Heel belangrijk namelijk :)

 

xxx

Link to comment
Share on other sites

23 minuten geleden, best_boobie zei:

Hoi @Iris2019

Gefeliciteerd met je borsten!!
Ik weet niet welke regels je meegekregen hebt van de kliniek, maar normaal gezien mag je de eerste 6 weken niet tillen, niet je ellebogen boven schouderhoogte heffen en geen zwaarder huishoudelijk werk doen zoals ramen zemen, stofzuigen, strijken enz. 
Ik weet niet wat daarover tegen jou gezegd is?
Ook autorijden wordt vaak de eerste 2 weken afgeraden, maar goed, niet iedere kliniek geeft hier hetzelfde advies in. Ik ken jouw pc helaas niet goed (van de verhalen) dus misschien leuk als jij even hier aangeeft nog wat je wel en niet mag van jouw pc :)

Verder, het branden van de wonden.. Als je het niet vertrouwd, uiteraard altijd je pc consulteren. Je kunt er echter meestal ook vanuit gaan, dat als je wonden niet rood zijn, je geen koorts hebt en er geen vocht uit je wonden druppelt (wat je ook door de pleisters heen kunt zien) dat het wel goed zit. Het kunnen de zenuwen zijn die natuurlijk beschadigd zijn bij je operatie en die langzaam herstellen. De sterkste pijnprikkels worden als eerste weer doorgegeven (dat branderige gevoel)

Doe toch een beetje rustig aan, het is immers een echte operatie geweest, geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste ;) 

Een heel goed herstel gewenst, en nu alles door Deser-Rose netjes bij elkaar gezet is, is het voor jou en voor ons mooi overzichtelijk :)

xx BB

 

Hey hey, dankjewel!!

 

Mij is verteld dat ik de eerste 3 weken dit soort werk niet mag uitvoeren. Autorijden mocht na een week weer en dat gaat ook prima! Mijn pc zei dat ik vooral goed moest luisteren naar mijn lichaam wat ik wel en niet kon doen. Bij mij is het gelukkig zo dat ik echt alles al weer zelf kan doen... De 4e dag zat ik al weer op school zonder ergens last van te hebben dus ik denk dat het voor iedereen gewoon heel erg verschilt hoe snel het herstel gaat. Ik denk dat je de dingen die je kunt doen zonder enige pijn te voelen, gewoon kunt doen. Ik pas nu vooral op met het omhoog doen van mijn armen maar verder denk ik er eigenlijk niet eens meer over na omdat ik simpelweg geen pijn heb... Wat de wondjes betreft is dat vandaag al een stuk beter!! Heb al bijna geen last meer van het branderige gevoel :) 

 

xxx

Link to comment
Share on other sites

3 minuten geleden, Iris2019 zei:

 

Hey hey, dankjewel!!

 

Mij is verteld dat ik de eerste 3 weken dit soort werk niet mag uitvoeren. Autorijden mocht na een week weer en dat gaat ook prima! Mijn pc zei dat ik vooral goed moest luisteren naar mijn lichaam wat ik wel en niet kon doen. Bij mij is het gelukkig zo dat ik echt alles al weer zelf kan doen... De 4e dag zat ik al weer op school zonder ergens last van te hebben dus ik denk dat het voor iedereen gewoon heel erg verschilt hoe snel het herstel gaat. Ik denk dat je de dingen die je kunt doen zonder enige pijn te voelen, gewoon kunt doen. Ik pas nu vooral op met het omhoog doen van mijn armen maar verder denk ik er eigenlijk niet eens meer over na omdat ik simpelweg geen pijn heb... Wat de wondjes betreft is dat vandaag al een stuk beter!! Heb al bijna geen last meer van het branderige gevoel :) 

 

xxx

Nou.. het herstel gaat normaal gesproken niet sneller bij de een dan bij de ander.. een operatie vergt gewoon tijd, ookal voel je niet of het pijn doet... Elk lichaam is anders idd, maar het herstel is meestal bij iedereen gelijk (zo is het mij tenminste verteld destijds...)
Het kapsel moet gevormd worden, de wondgenezing moet gebeuren, en dat alles neemt toch ettelijke weken in beslag.. In die tijd is het belangrijk om toch wat voorzichtig te zijn. Ik vind het altijd erg gevaarlijk als pc's zeggen: luister naar je lichaam.... Sommigen gaan dan echt erg veel doen, en ik heb door de jaren heen gezien, dat die meiden vaak terug komen met overmatig kapsel.. Ik ben geen pc en kan geen uitsluitsel geven hierover uiteraard, maar het is wel wat ik de afgelopen 7 jaar hier gezien heb. Dus vandaar mijn advies: wees voorzichtig, het is een échte operatie :)

 

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

9 minuten geleden, best_boobie zei:

oke, vraag dan even goed na of je al mag tillen, huishoudelijk werk, hoe hoog je je armen op mag tillen, wanneer je mag sporten enz!! Heel belangrijk namelijk :)

 

xxx

 

Ja ga ik zeker doen!! Ik laat jullie nog weten wat er tijdens de controle afspraak is verteld?

 

xx

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minuut geleden, best_boobie zei:

Nou.. het herstel gaat normaal gesproken niet sneller bij de een dan bij de ander.. een operatie vergt gewoon tijd, ookal voel je niet of het pijn doet... Elk lichaam is anders idd, maar het herstel is meestal bij iedereen gelijk (zo is het mij tenminste verteld destijds...)
Het kapsel moet gevormd worden, de wondgenezing moet gebeuren, en dat alles neemt toch ettelijke weken in beslag.. In die tijd is het belangrijk om toch wat voorzichtig te zijn. Ik vind het altijd erg gevaarlijk als pc's zeggen: luister naar je lichaam.... Sommigen gaan dan echt erg veel doen, en ik heb door de jaren heen gezien, dat die meiden vaak terug komen met overmatig kapsel.. Ik ben geen pc en kan geen uitsluitsel geven hierover uiteraard, maar het is wel wat ik de afgelopen 7 jaar hier gezien heb. Dus vandaar mijn advies: wees voorzichtig, het is een échte operatie :)

 

xxx BB

 

Ik snap wat je bedoelt.. Het is ook niet niks natuurlijk, zo'n operatie!! Ik probeer zeker rustig aan te doen maar merk wel dat ik eigenlijk al vrij veel kan, wat misschien gevaarlijk is... 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook benieuwd inderdaad!

Ik houd de algemene richtlijnen aan.  Het douchen doe ik echt nog even niet 2 weken. Mijn moeder helpt me met haren wassen en bijvoorbeeld mijn voeten waar ik niet goed bij kom haha. 

En wat het dragen van de sport bh betreft houd ik gewoon 6 weken aan en vanaf 4 weken misschien eens een uitzondering als ik de deur uit ga :) 

Ik hoor graag dinsdag van je wat Dr Roossink nog meer gezegd heeft!

 

Link to comment
Share on other sites

7 minuten geleden, Sweetpitbull zei:

Ik ben ook benieuwd inderdaad!

Ik houd de algemene richtlijnen aan.  Het douchen doe ik echt nog even niet 2 weken. Mijn moeder helpt me met haren wassen en bijvoorbeeld mijn voeten waar ik niet goed bij kom haha. 

En wat het dragen van de sport bh betreft houd ik gewoon 6 weken aan en vanaf 4 weken misschien eens een uitzondering als ik de deur uit ga :) 

Ik hoor graag dinsdag van je wat Dr Roossink nog meer gezegd heeft!

 

Maar... je moet wel altijd de richtlijnen van je éigen pc aanhouden :) Uiteraard mag je strenger zijn, maar niet minder streng ;)
Jouw eigen pc is eindverantwoordelijk over het resultaat, daarom is het belangrijk om te weten wat je eigen pc adviseert


En het lijkt nu alsof ik nogal op dit topic zit, maar ik vind dit soort dingen altijd een beetje eng.. Meiden nemen op dit forum altijd veel te makkelijk dingen van elkaar over.. Oooooooooh ik kan dat en dat en dat alweer allemaal.. Ooooooooh denkt de ander dan, dan zal ik dat ook wel mogen.. Nope.. zo werkt het dus niet :)

Vandaar mijn bemoeienis

 

xx BB

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nee ik begrijp helemaal wat je bedoelt. 

Ik ben zelf juist heel snel paniekerig dat ik snel denk al iets verkeerd te hebben gedaan of als ik even iets geks voel of zie. 

Ik houd me wel aan de regels die mijn pc heeft gegeven, alleen ik kan geen persoonlijk contact met hem krijgen. Al mijn vragen lopen via degene die de telefoon opneemt en die zeggen helaas ook vaak niet het zelfde. 

Veel dingen moest ik ook naderhand nog te weten komen, want ik miste een hoop info van hen. Dingen waar ik zelf niets vanaf wist, pas toen ik er zelf over na ging denken en om ging vragen kreeg ik wat antwoorden. 

Dus vandaar ook een beetje mijn research naar wat de bekende artsen en klinieken als advies geven! 

Ik wil zelf geen enkel risico nemen. Het is voor het eerst gelukt om te stoppen met roken, ik eet en drink gezond en alle adviezen die mijn herstel bevorderen leef ik na!

Maar fijn dat je het nog even benoemt, want zullen inderdaad vast dingen zijn die soms misschien wel klakkeloos worden overgenomen. 

 

Xoxo

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

18 uur geleden, Sweetpitbull zei:

Ik ben ook benieuwd inderdaad!

Ik houd de algemene richtlijnen aan.  Het douchen doe ik echt nog even niet 2 weken. Mijn moeder helpt me met haren wassen en bijvoorbeeld mijn voeten waar ik niet goed bij kom haha. 

En wat het dragen van de sport bh betreft houd ik gewoon 6 weken aan en vanaf 4 weken misschien eens een uitzondering als ik de deur uit ga :) 

Ik hoor graag dinsdag van je wat Dr Roossink nog meer gezegd heeft!

 

Ik zou dat ook doen! Als ze dat tegen jou hebben gezegd zou ik me daar gewoon aan houden.. Misschien dat je de bh iets langer moet dragen dan ik omdat ze bij jou dual plane zijn geplaatst?? Mijn PC zei dat iemand waarbij de implantaten vóór de borstspier zijn geplaatst, iets minder lang over het het herstel doet. 

Link to comment
Share on other sites

Hey dames!

 

Helemaal vergeten maar ik zou jullie nog vertellen over mijn controle afspraak van afgelopen dinsdag. Op de dag van de afspraak was ik bijna 2 weken PO.  Alles was goed! Mijn pc zei dat het er fantastisch uitzag en de pleisters werden eraf gehaald. Littekens zien er top uit! Ontzettend mooi gedaan. Sporten werd nog afgeraden en zwaar tillen moet ik ook mee uitkijken. Ze zei dat ik met 2 weken rustig mocht proberen te sporten. Ik heb gevraagd of ik nog bang moest zijn voor kapsel vorming. Hierop antwoordde ze van niet, tuurlijk is de kans op kapsel vorming altijd aanwezig maar daar kan je nu zelf niets meer aan doen om dit te veroorzaken. Vooral de eerste week is daarin bepalend, mocht je kort na de operatie kapsel vorming krijgen (als je te gek hebt gedaan). Wat betreft de bh moest ik deze nog een week dag en nacht dragen. Vanaf overmorgen mag ik hem s'nachts uit laten. Ik moet hem dan nog 3 weken alleen overdag dragen maar als ik in het weekend een feestje heb en ik wil bijvoorbeeld een leuk jurkje aan, was het niet erg als ik voor een keer een normale bh aan doe. 

 

Het verschil tussen de afspraak en vandaag is ook al weer heel groot. Mijn borsten beginnen nu echt als 'eigen' te voelen en ik merk dat er al veel meer beweging in komt omdat mijn huid ontspant. Voor de littekens gebruik ik de 'le concentrate' crème van la mer. Heel fijn spul, wel heel duur... ? Verder heb ik 0,0 pijn dus eigenlijk loopt alles zoals gehoopt! 

 

Nog wel even een vraagje aan jullie: ik voel aan 1 kant nog een heel klein puntje van de hechting die dus waarschijnlijk niet helemaal is 'opgelost' aangezien ik oplosbare hechtingen heb. Moet ik die eruit laten halen of gewoon lekker laten zitten?

 

Liefs,

Iris 

Link to comment
Share on other sites

Wat fijn dat je zo goed en snel hersteld! Toch echt een groot voordeel bij voor de spier plaatsing. Wel lijkt het me lastig om dan niet teveel te willen doen. La Mer, daar heb ik ook ooit iets van gehad, echt super spul!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
Op 30-3-2019 om 02:13, Iris2019 zei:

ik een borstvergroting ondergaan. Super spannend natuurlijk! Gelukkig is alles goed gegaan en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het leek me dan ook leuk om mijn ervaring via dit forum met anderen te delen en te lezen en praten over jullie ervaringen! Ik ben nog nooit eerder actief geweest

Hi Iris, ik heb in mei mijn bv en ook door Paula Roossink. Ik twijfel alleen of ik wel de juiste chirurg kies... Wat is de reden dat je voor Paula Roossink hebt gekozen voor je bv? En ben je nog steeds happy met je boobies ?

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.