Jump to content

Belangrijke info omtrent het forum


Recommended Posts

Beste (nieuw) lid

Sinds 2019 zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage per jaar te vragen aan onze leden, om ervoor te zorgen dat we in de lucht kunnen blijven. We willen graag onafhankelijk zijn, vandaar dat we dit op deze manier moeten doen.. Donaties van klinieken zouden onze objectiviteit wellicht kunnen beïnvloeden, vandaar dat daar absoluut onze voorkeur niet ligt.
We zijn een groot forum, met veel mogelijkheden, dus het is niet vanwege een winstoogmerk, maar puur om de site betaald te krijgen aan het einde van het jaar.
Wij vragen daarvoor jullie begrip.

Dan enkele punten van belang:

1. Zoals jullie zien zijn de bijdragen die gevraagd worden, onderverdeeld in groepen. Je kunt zelf kiezen tot welke groep je wilt behoren. Per groep staat uitgeschreven waar je voor kiest.
Wil je je lidmaatschap veranderen/verhogen, dan kan dat hier:

https://www.borstenforum.com/subscriptions/
Wanneer het jaar voorbij is, en je niet persé actief wilt zijn op het forum, dan kun je gewoon, zonder actie, je account laten staan. De informatie en je inloggegevens blijven beschikbaar, en op het moment dat je graag weer actief wilt deelnemen aan het forum, kies je je lidmaatschap en kun je weer gezellig meedoen. Je topics blijven zo behouden, en zo hebben anderen ook nog iets aan wat jij gedeeld hebt in je berichten :) 
Dus voor de volledige duidelijkheid: zonder abonnement kun je niets plaatsen op het forum. Alleen mét abonnement kan dat.

2. Na het aanmelden zou het fijn zijn als iedereen zich even voorstelt in een voorsteltopic.
https://www.borstenforum.com/forum/56-voorsteltopic/
Zo kunnen anderen zien wie jij bent (uiteraard anoniem) en wat je komt doen. Op deze manier kunnen wij, moderator en administratoren, ook beter inschatten wie we voor ons hebben... Het is soms helaas nodig gebleken personen van het forum te verwijderen, als deze slechte bedoelingen hebben (of om de verkeerde reden hier zitten :80:). Zo houden we het forum een gezellige plek, waar meiden onder elkaar kunnen kletsen over hun ervaringen! 
Heb je een operatiedatum, zet dan de nodige info in je voorsteltopic (operatiedatum, pc en kliniek) en tag desert-rose of mij (best_boobie) dan passen wij jouw topictitel aan. Dit wordt dan je operatieverslag-topic:  Zo is en blijft alles overzichtelijk zowel voor jou als voor anderen :)


3. Zorg zelf voor je privacy!! Gebruik liefst niet je eigen naam, en zorg dat je je foto’s privé zet, zodat jij zelf invloed hebt op wie toegang heeft tot jouw foto’s.
Lees voor wat betreft je privacy even onderstaande:

en dit:

4. Wil je een album aanmaken, dan staat hier de handleiding:

5. Wees respectvol naar elkaar toe! Geef elkaar de ruimte om een eigen mening te hebben, maar ga niet anderen afkraken. Als iemand grote pornoborsten wil is dat prima, en als iemand gewoon een bescheiden b-cupje wil, is dat ook prima. Een mening hebben en uiten is dus prima, maar houd het respectvol naar elkaar toe.  :36:

6. Wil je op de hoogte blijven van wie er reageert op jouw topic/album, dan kun je boven of onderaan het topic (afhankelijk van of je op gsm of computer werkt) je topic 'volgen'. Je krijgt dan een melding, ook wanneer je niet geciteerd of getagd wordt.

7. Hoe zorg je ervoor dat je alle berichten leest in de topics die je volgt of de topics die van jezelf zijn? Voor het topic staat een bolletje of een sterretje. Als er een sterretje voor staat, heb je zelf al gereageerd in dat topic. Staat er een bolletje voor, dan heb je er niet in gereageerd. 
Druk je op dit bolletje of sterretje, dan kom je automatisch bij je laatst ongelezen bericht uit in dat topic. Klik je op de topictitel, dan kom je bij het eerste bericht in het topic terecht.  Ben je getagd of geciteerd en je gaat naar je topic via die melding, dan kan het zijn dat je berichten mist, die daarboven geschreven zijn. Zeker als je dat topic niet 'volgt' en dus geen melding krijgt van nieuwe berichten. 

Zijn er vragen, opmerkingen, aanvullingen omtrent dit bericht? 
Stuur dan even een pb aan best_boobie.

Verder hopen we jullie goed geïnformeerd te hebben hiermee en wensen we jullie een hele fijne, leerzame en gezellige tijd op borstenforum.com :1bouncingboobs:

Groetjes, Team borstenforum.com
admin, Desert-Rose, best_boobie

 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.