• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

laura60

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Motorrijden na bv ?

  Hoihoi, Iemand ervaring met motorrijden na je bv ? Vanaf wanneer zou dit weer verantwoordelijk zijn ? Ik begrijp dat het niet hetzelfde is als bijv autorijden. Alvast bedankt.
 2. Hoe snel weer douchen na bv ?

  Ik heb gebeld en mag idd echt nog niet douchen bij de borsten. Wat ik uiteraard ook maar echt dan op zal volgen. @Bobbie88, zijn je hechtingen er inmiddels uit en mag je weer douchen ?
 3. Gewicht van siliconen?

  Haha geniaal dat je ze op de weegschaal hebt gelegd . Tja tis toch weer extra gewicht wat eraan hangt en dus ongetwijfeld ook te zien is op de weegschaal. Ik heb 375 cc. Als ik een beetje op jullie af ga, dan zou ik dus onder de kilo moeten zitten met mijn cc ' s. Thanx voor jullie berichten. Top
 4. Hoe snel weer douchen na bv ?

  Thanx voor jullie antwoorden. Ik heb eigenlijk ook niet echt een bepaald tijdslimiet tot wanneer ik niet geheel douchen mag mee gekregen. Moet ook zeggen dat ik te murw was na de operatie om deze vragen juist te stellen. Ga morgen wel even bellen met de kliniek. Wat fijn dat jullie gewoon mogen douchen zeg. Mijn partner helpt me wel met douchen. Maar voel me toch niet lekker schoon, Nou ben ik normaal ook het type wat 2 x per dag doucht en elke dag Dr haar Maar gaan de littekens niet open door het water ? En is het niet heel apart om je borsten te wassen ? Bij ze aanraken vind ik het toch nog maar een bizar gevoel..
 5. Gewicht van siliconen?

  Haha, rare vraag misschien Maar vroeg het me idd zo af.. Geen flauw v idee hoe die v mij wegen Hoeveel cc heb jij ?
 6. Gewicht van siliconen?

  Ik vraag me af hoeveel een silicoon nou ongeveer weegt op de weegschaal Weet iemand dit ook ?
 7. Hoi hoi, Ik vroeg me af hoe snel jullie weer zijn gaan douchen na jullie bv. En dan in zijn geheel, met of zonder bh ? Mij word het strikt afgeraden mijn borsten te douchen. Dus heb het ook nog niet gedaan. Maar lees zoveel verschillende verhalen hier en ben eigenlijk wel benieuwd naar meer ervaringen.
 8. Hey, thanx voor je bericht. Wat fijn dat het nu beter met je gaat en je wondje inmiddels weg is! Ben ook blij te horen dat jij goede ervaring met deze kliniek hebt, stelt me toch ook weer een beetje extra gerust. Kon je na de eerste week al wel bijv je eigen trui aantrekken enzo? Ik heb nu ineens allemaal van die aparte dingen waar ik overna denk Sliep jij op je rug, met kussens om je heen , zodat je niet kon draaien? En vanaf wanneer douchte jij weer met gewoon douchespul over de wonden heen? En ik begreep dat wandelen wel mag, maar korte eindjes..deed jij dit ook al snel? Heel veel vragen , sorry !
 9. Bedankt voor je bericht. Hoe is het nu met je wondje? Hopelijk valt het mee voor je.. Ik ging na jou'n reaktie ok speuren en zag veel negatieve reakties idd. Echter over pc Halbesma juist weer niet. Heb je veel pijn gehad? En verloopt je herstel gewoon zoals het moet? Ik vroeg e nog iets heel doms af, maar kun je wel gewoon je eigen haar kammen enzo? Omdat dat ook boven het hoofd is natuurlijk
 10. Hoihoi, ik heb aanstaande 30e december mijn BV. Een erg goed gevoel bij de pc, dr. G. Halbesma. Heeft iemand hier ervaringen mee? En met de kliniek van Diana Gabriel zelf als kliniek, waar deze pc voor werkt. Alvast bedankt. Xo
 11. Hoi hoi allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik was al een tijdje lid hier, maar heb me nog nooit officieel voorgesteld en begreep dat dat de norm hier was. Ik ben een dame van bijna 30 en ga dus ook voor een borstvergroting. Eerder zou ik bij Boerhaave gaan, maar bij deze kliniek kreeg ik toch niet helemaal een goed gevoel. Nu staat mijn operatie voor zaterdag de 30e gepland, via Diana Gabriels, bij dokter G. Halbesma. Iemand ervaring met deze dokter? Ik ga van een klein C/D , nu naar een volle D. 375 rond, van mentor, high profile gaat het worden dual. Diana vertelde mij dat zij zelf na een week alweer wat sporte. Nu ben ik van mijzelf vrij sportief, maar heeft iemand ervaring met een borstveroting en toch al weer wat aan activiteiten zoals wandelen, etc doen in de eerste weken na de operatie , of is het echt compleet af te raden ? En hoe deden jullie dat met slapen, op de rug met allemaal kussens om je heen, zodat je niet op je zij of buik kan ruilen? En ik las iets over asprines, dat dat niet mag na de tijd? Alvast bedankt . Vind het enorm spannend, hopelijk gaat het allemaal goedkomen. XXXo
 12. Ik dacht in eerste instantie dat ik ze ook op de spier zou krijgen. Maar het wordt toch een dual plane... 320 cc mentor
 13. Hoi hoi, eind November staat mijn operatie gepland. Super spannend allemaal. Heeft iemand ervaring met de Dual plane/achter de spieren borstvergroting? Ik hoorde dat het evt voor een groter risico tot lekken van de protheses kan zorgen.._ En hoe is het herstel met de dual plane operatie, kan ik erge pijn verwachten en een langere nasleep of kan dit ook mee vallen_ Alvast bedankt!
 14. Hoi hoi, heeft iemand toevallig ervaring bij de van de kar , werkzaam voor de Boerhaave kliniek Ik hoor heel veel goeds over dr. van der Weij , ook werkzaam bij deze kliniek. Maar kan eigenlijk niks terug vinden over dr Kar.
 15. @Mamamia , ze hebben bij mij geadviseerd ze boven de spier te plaatsen, gezien ik veel sport. Bij jou dan?