Jump to content

Hoe lang heb je protheses (gehad) ?


B-Cupje

Hoe lang heb je protheses (gehad) ?  

22 members have voted

 1. 1. Hoe lang heb je protheses (gehad) ?

  • minder dan een jaar
  • één jaar +
  • twee jaar +
  • drie jaar +
  • vier jaar +
   0
  • vijf jaar +
  • tien jaar +
   0
  • vijftien jaar +
  • twintig jaar +
  • vijfentwintig jaar +


Recommended Posts

De belangrijkste reden tot heringreep, is kapselvorming. Een kapsel (het normale laagje bindweefsel rond een implantaat) kan in uitzonderlijke gevallen dik en hard worden en samentrekken. Hierdoor kan het implantaat vervormen. Vaak vindt men geen duidelijke reden voor deze kapselvorming. Het implantaat zal dan ook enkel door de firma vervangen worden indien de kapselvorming veroorzaakt is door een fout aan de implantaten. Implantaten dienen niet meer preventief vervangen te worden na 10 of 15 jaar omdat de binnenkant vast is. Er is dus geen siliconenolie meer die zich kan verspreiden. Bij twijfel laat men vanzelfsprekend steeds een check-up doen bij de behandelende specialist. De nieuwste cohesieve gel gevulde prothesen zijn pas sinds 15 jaar op de markt. De oude protheses gingen ruim 17 jaar mee. De verwachting is dat de nieuwe generatie implantaten veel langer zal meegaan.

Ik ben benieuwd hoe lang protheses gemiddeld meegaan :rolleyes:

Eigelijk is het eerder voor de dames bedoeld die al enkele jaren protheses hebben .

Spijtig genoeg belanden die meestal niet op een borstenforum maar door het wisseltopic hoop ik toch wat feedback te krijgen .

Omdat ik weet dat iedere vrouw met bv apetrots is heb ik zelfs 'minder dan één jaar' op de poll gezet zodat we lekker kunnen meestemmen :3:

>>> achteraf kan je je stem verwijderen en opnieuw stemmen als je tweeling verjaart is :38:

Link to comment
Share on other sites

Nu dus 1 jaar, en ik hoop dus nog minstens 9/14 jaar mee te kunnen, ben ook benieuwd in de praktijk, maar daarvoor moeten we nog wat geduld hebben haha :P

Link to comment
Share on other sites

Mijn arts zei dat het in principe levenslang moet kunnen, maar omdat mijn eigen lijf nog kan veranderen na bijv. een zwangerschap zou het kunnen dat ik nog onder het mes moet. Dat wil ik sowieso wel (groter)

Link to comment
Share on other sites

Ja Vlinder volgens mij houden wij het nooit geen 10jaar vol. Wij liggen al eerder onder het mes voor een wissel hahahahahahaha. Dus wij moeten er nog achter zien te komen hoelang dat de protheses kunnen blijven zitten hahahahahaha lol. Of wij komen er nooit achter omdat we steeds onderweg zijn voor een wissel. Tegen de tijd dat ze dan vervangen moeten worden doordat ze niet goed meer zijn lopen wij met een rollator.

Liefs,

Cinta

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.