Jump to content

Twijfels!!


Recommended Posts

Dag dames, dinsda is het zover en krijg ik 395 of 440cc hp geplaatst achter de borstspier. Waarom zoveel? Nu eel lege c cup en alle vulling zit onderaan. Aangezien in brede en grote borsten heb moet er aardig wat in om de leegte op te vullen. Ben alleen zooooo bang dat het te groot wordt.. kleiner aantal cc is niet mogelijk omwille van de breedte.. je ziet hier zoveel verschillende resultaten met zoveel verschillende cc’s. Iemand die ook die twijfels had?

Link to comment
Share on other sites

Ik had ook twijfels, denk de meeste wel hier! Ik wilde zeker niet te groot maar ook niet te klein haha tja het blijft dan een gok. Ik dacht toen oke ik heb ze liever iets te klein als dat ik ze te groot vind en me er niet fijn bij voel dus heb de kleinste van de twee opties gekozen. En nu tja had ik best de grotere kunnen kiezen denk ik. Het went snel hoor!

Link to comment
Share on other sites

Guest Cupcakje

Ik had zeker ook die twijfels.

 

Bij mij is er 600 cc in gegaan. Ook grote en brede borsten die opgevuld moesten worden. Was echt bang voor ‘porno’ borsten. Maar die heb ik absoluut niet (mijns inziens).

 

Ben echt heel blij dat ik me gewoon echt volledig op mijn pc’s advies heb af laten gaan. Twijfels zijn echt normaal meis, komt allemaal goed! 

Link to comment
Share on other sites

Guest Cupcakje
27 minuten geleden zei Luna1803:

@Cupcakje hoi! Heb je toevallig een album waar ik kan meekijken met je resultaat? Ja ik denk inderdaad dat iedereen die twijfels heeft maar ben echt bang dat ze te groot worden.. gohhh

Ik heb je toegevoegd dus je kan kijken hoor! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.