Jump to content

Femilift: heeft iemand hier ervaring mee?


Francien

Recommended Posts

De laatste tijd zie ik verschillende klinieken en soms ook schoonheidsspecialisten adverteren met de zogenaamde Femilift. De Femilift belooft vrouwen af te helpen van allerlei klachten in het vaginale gebied. Sinds de geboorte van mijn jongste, inmiddels twintig jaar geleden <_< heb ik last van urineverlies. Niet heel heftig, maar als ik bijvoorbeeld spring kan ik zomaar urine verliezen. Hardlopen vond ik altijd erg leuk, ik was er ook goed in, maar de kans op urineverlies maakt het een stuk minder aangenaam. 

Dit is de reden waarom ik een Femilift overweeg. Zijn er hier meiden die zo'n behandeling hebben ondergaan en mij kunnen vertellen of het ook echt geholpen heeft? 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
8 minuten geleden zei Francien:

Niemand? Ik ga er binnenkort eens achteraan, bij verschillende klinieken wat info vragen. En wie weet...

 

Hi, heb er wel eens over gehoord maar nooit in verdiept? Zou eerst vragen bij de huisarts of hij vanuit zijn medisch oogpunt wat zinnigs hierover kan vertellen? of kan doorverwijzen? of onderstaande drs kent? 

 

Zat gelijk even te googelen… en deze naam komt in veel artikelen voor :)  Goeie CV :35:

https://jokehaartsen.nl/drs-joke-haartsen/verkort-cv

 

xx

 

 

 

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.