Jump to content

Advies gevraagd: BH's voor grote meiden


Kelly_E

Recommended Posts

Hoi iedereen!

Binnenkort laat ik als alles loopt zoals gepland een borstvergroting uitvoeren maar omdat ik groot ben ben ik bang dat mijn zoektocht naar BH's wel eens wat tijd en meer geld zal gaan kosten.

Omdat mijn bovenlichaam vrij lang is zijn de bandjes van vele merken te kort (zelfs als ik ze op het uiterste zet) en nu vroeg ik me af of er nog meiden zijn die ditzelfde "probleem" hebben en bepaalde merken kunnen aanraden die wel langere bandjes maken. 

Om maar een idee te geven, Hunkermüller past me nooit en als het kan zou ik wel liefst ook in een gelijkaardig minder duur merk kunnen shoppen. Het enige merk waarvan ik de bandjes wel lang genoeg kan maken is Women's Secret maar die hebben standaard B en C en ik denk dat mijn borsten iets groter zullen uitvallen naar de operatie. Dus denk dat ik niet meer bij Women's Secret zal kunnen shoppen... :139:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.