Jump to content

jolanda68 : 25 februari 2011 : Dr. Horn : Welness Kliniek


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben Jolanda, 42 jaar en wil al jaren lang een bv. De eerste datum dat ik geopereerd zou worden was oktober 2007. Dit kon niet doorgaan. Ongeveer een week voordat ik geholpen zou worden, was mijn zwangerschapstest positief. Tien jaar geprobeerd om zwanger te geraken en uitgerekend dan....

Was er natuurlijk erg blij mee. Ik heb nu dus een dochter van 13 en een zoontje van 3 :97:

Nu staat mijn 2e poging..gepland op 25 februari, Welnesskliniek door Dr Gary Horn. Kent iemand deze dr?? Hij is geregistreerd als specialist in Belgie en Engeland, heeft wel de goede papieren.

Ik heb nu een mini A en wil graag een mooie C. Moet mijn consult nog hebben dus ik heb nog geen details.

Welnesskliniek was een paar keer negatief in het nieuws, weet iemand hoe het er nu voor staat? Nu de twee grote boosdoeners weg zijn?

Mijn grootste angst op dit moment is dat er weer iets tussen komt. Griep, beenbreuk of autopech. En hoe zit het als je net ongesteld bent? Heeft dit nog invloed? Ik hoor graag van jullie en zal jullie ook op de hoogte houden. :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Hee Jolanda! wat een toeval na 10jaar! Ik weet niet hoe het nu bij de welnesskliniek is. Ik wil ook graag een mooie C.. maarja blijft even afwachten. Ik ben heel benieuwd naar het antwoord op je vraag of het van invloed is of je ongesteld bent. Ik heb ooit bij de tandarts de opmerking gekregen dat mijn tandvlees snel en veel begon te bloedden en dat dat waarschijnlijk kwam omdat ik ongesteld was? (en die man had gelijk haha, wist niet dat het met elkaar te maken had..) groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

Typ in de zoekrobot van het forum maar eens 'Wellnesskliniek' in en je zal zien dat er daar nog vele bv's doorgaan hoor .

Ga lekker op consult en maak voor jezelf uit of je'r goed bij voelt of niet .

Ongesteldheid heeft geen invloed , 't is enkel voor jezelf wat ongemakkelijk natuurlijk . Ik weet niet welk voorbehoedsmiddel je gebruikt (of dat je dat gebruikt)?

Link to comment
Share on other sites

Ja dat dacht ik al maar durfde het niet vlakaf zegge :131:

Dan moet je na de bv ook niet 'opletten' .

Pilsliksters wel , die 'pakt' niet .

Je krijgt nml een antibioticakuur van 5 dagen (om infectie voor te zijn) en dan heb je kans op zwangerschap . Met spiraaltje dus niet :141:

Heb zelf Implanon dus ook voor mij was't geen probleem .

Jij bent waarschijnlijk ook niet maandelijks ongesteld . Handig en soms wat ambetantig :)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het vrijwel nog elke maand jammer genoeg. Wel minder heftig dan voorheen. Wat betreft de antibiotica, ik ben allergisch voor bepaalde soorten. Weet jij of iemand anders toevallig welke je krijgt?? :98:

Link to comment
Share on other sites

Is het normaal dat de bv een obsessie wordt als er eenmaal een datum bekend is? Elke avond de galerij induiken en alle nieuwe berichten lezen.

Ik heb alle topics over hoeveel cc al gelezen. Maar heb nog steeds geen idee wat ik nodig zal hebben voor een volle C. Mijn bovenmaten zijn onder de borst 82 cm en op de borst 89 cm. k ben 1.74 lang en weeg 66 kilo. Help!! ik wordt gek van mezelf. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn bv zal krijgen. Maar sinds ik het weet heb ik weer wat paniekaanvallen(ander onderwerp). Wie o wie wil met me meedenken.

groetjes Jolanda :wacko:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi Jolanda,

Heel herkenbaar die obesessie hoor. En nu na de operatie ben ik er nog steeds heel veel mee bezig. Mijn man zegt wel eens je lijkt wel een kerel.

Ik ben ook 1.74 en 72 kilo dus ietsje zwaarder. Ik heb 450 cc gekregen.

Je weet nog niet wat je krijgt aan het aantal cc's?

spannend dan zeg.

O ik was ook ongesteld tijdens de operatie, maar dat was geen probleem. Voelde mij er niet zo prettig bij maar goed volgens de arts maakte het niks uit.

Ik slikte wel veel vit c omdat ik niet verkouden wilde worden.

Ik heb je voor foto's gezien en ik denk dat je hele mooie borsten gaat krijgen.

Heel veel succes want het is al bijna de 25ste!

Link to comment
Share on other sites

Hey Jayro,

ik heb even naar jouw foto`s gekeken. Als ik ze zo krijg ben ik heel blij1bouncingboobs.gif mooi hoor! ik weet pas een dag voor operatie hoeveel cc ik kan hebben. Zat zelf te denken aan 400 cc en het liefst voor de spier natuurlijk. Ik weet alleen niet of ik voldoende weefsel heb.

xx jolanda

Link to comment
Share on other sites

Hoi Jolanda,

wat een vehaal, maar wat spannend dat het dan nu eindelijk gaat gebeuren, Positief blijven denken hoor!

Hoop dat je genoeg weefsel hebt want ik ben nu 5 dagen po en (bijna) geen pijn gehad!

Succes met de laatste loodjes!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik ben erg nerveus. Maar ja, dat is ook wel logisch he. Ik verheug me wel heel erg op mijn nieuwe maat borsten. Eindelijk met trots in de spiegel kunnen kijken...1boobs.gif

Zal nog even contact opnemen met de kliniek voor de laatste vragen die ik heb.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb vanmiddag contact gehad met de kliniek. Even wat vragen gesteld. Ze doen pas sessie met een b-sizer. Ik word na de operatie niet ingetaped, maar krijg meteen bh aangemeten.

Krijg via borstplooi en de eerste dag een drain. Ik weet nu ook dat ik om 9.00 uur geopereerd word. Ben ik erg blij mee. Niet teveel tijd om zenuwachtig te zijn. En je hoeft niet zo lang nuchter te zijn. Het enige wat ik dus nog niet weet is of ik het voor of achter de spier krijg. En het aantal cc weet ik nog niet. Ik voel me nu wel wat rustiger nu ik wat meer weet.1.gif

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden,

Even een vraagje. ik kan met mijn 1.74m/66 kg toch wel wat cc hebben of niet. Wat denken jullie?

Slaap al een paar nachten heel slecht. Van mij mag het wel zover zijn.122.gif

Link to comment
Share on other sites

Hai Jolanda,

400cc is heel mooi dan; ik ben 1.73m en 69 kg en ik heb ook 400cc gekregen :14:

En volgens mijn vriend ben ik ook zwaar verslaafd hier aan de 'tietenclub', zoals hij het forum hier noemt :154:

Liefs :116:

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb zelf ook zitten denken aan 400 cc. En dan ligt het er natuurlijk nog aan waar ze geplaatst worden. Ik wil zelf graag een volle c of een deetje.

En ik hoop dat het voor de spier kan.. Ik ga vragen aan pc of 400cc kan.

liefs Jolanda

Link to comment
Share on other sites

hey Mii,

Ik weet het niet. Bij de WK krijg je het preventief. Als je het hebt gekregen, dan is het ws in tabletvorm geweest. Dus als je geen extra pillen hebt gehad, heb je ook geen antibiotica gehad. Anders voor de zekerheid even bellen met de kliniek...

groetjes Jolanda

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

over twee uurtjes vertrekken we naar Genk. Het is voor ons ongeveer drie en een halfuur rijden. Vanavond nog even zwemmen met mijn man en zoontje. Morgen naar Plopsaland en dan om 15.50 uur naar de kliniek voor consult. Na vanmiddag 12.00 uur kom ik niet meer online tot hopelijk zondag. Daarna zal ik verslag kunnen doen.

En voor diegenen die ook hun bv krijgen succes!!71.gif

Tot zondag allemaal!!

48.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.