Ga naar inhoud

Rond of anatomisch


Aanbevolen berichten

Hi, mijn naam is Silver en ik heb vorige week een consult gehad bij dr Moojen-Zaal. Ik wil graag mooie volle borsten en ik heb nu zelf een 75B na wat protheses te hebben gepast zijn we uiteindelijk op een ronde HP 400cc gekomen 3D filmpje gemaakt. Echter thuis gekomen en nog meerdere foto's te hebben bekeken ben ik gaan twijfelen of dit niet te groot zal zijn. Ik ben 1.72 en 60kg. Dus weer contact gehad met de pc en zij gaf als optie anatomisch 330 cc midden hoog profiel. Nu weet ik me daar geen voorstelling van te maken. Maar volgens haar verlies ik dan wel de volume boven in. Nu weet ik niet meer wat ik moet. Tips, adviezen? Mijn operatie staat al gepland.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, ieder lichaam is anders maar ik heb 10 jaar anatomische protheses gehad en nu sinds een week ronde. Ik moest helaas een wissel wegens kapselvorming. Ik heb nu ronde en moet zeggen dat ik het er erg mooi uit vind zien. Geen pornoborsten om die term maar te gebruiken. Kijk even op mijn topic daar heb ik vandaag 1 foto geplaatst van 1 week na de operatie. Lastig is het wel. Ben een week voor de operatie nog op consult geweest omdat ik zelf ook twijfelde over rond. Had er verkeerd beeld van. De belangrijkste reden dat ik nu rond heb is omdat bij revisie de kans op draaien een stuk groter is. Succes met je beslissing.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Hey!

 

ik heb 4 september mijn BV. Ik zal 335 cc high profile anatomisch hebben. Op mijn 3D lijken ronde minder mooi dan anatomische vandaar mijn keuze. (Heb de beide foto's geplaatst. Beide 335cc) ik ben wel kleiner (1m66) en weeg 50 kg

 

groetjes! 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi @Silver27. Mijn PC geeft aan (en dit valt ook op internet te lezen) dat het in sommige gevallen gebeurt dat de prothese kan draaien in de jaren na de operatie. 

Als je ronde protheses hebt dan maakt dit niet uit, maar met druppelvormige protheses zie je dit natuurlijk en daarom raadde hij mij aan om rond te nemen! 

Is misschien belangrijk om mee te nemen in je beslissing.

Waar gaat zelf je meeste voorkeur naar uit?

liefs michelle

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.