Jump to content

Hoe bepaal je de maat van een postoperatieve BH voor de operatie?


Recommended Posts

Hi meiden,

 

4 augustus is het zover, spannend en merk dat ik nu al zenuwachtig ben. Enerzijds voor de operatie, anderzijds voor het resultaat. De eerste weken/maanden hoop ik niet teleurgesteld te zijn, omdat ze dan nog erg opgezwollen zijn en niet natuurlijk ogen.

 

Ik heb gekozen voor dual plane 420 cc high profiel anatomisch. Dokter de Wit van ABC kliniek gaat mij opereren in het Amphia ziekenhuis. 

 

Nu dus druk bezig met de voorbereiding☺. Op dit moment draag ik een 75B, waarbij ik mijn bh altijd op het 2e haakje draag. Hebben jullie een idee welke maat postoperatieve BH ik moet bestellen? En hebben jullie tips? Ik heb er 1 op het oog maar die is vrij prijzig, ik heb het er voor over, mits het, het ook daadwerkelijk een goede bh is: marena https://www.bhsupport.nl/shop/bh-na-borstoperatie/marena-bh-nude/ 

 

Ben erg benieuwd naar jullie reacties en misschien eventueel foto's van dames met het resultaat van een soortgelijke operatie? 

 

XxLin

Link to comment
Share on other sites

Ik hoor nu net van de assistente dat ik de eerste week verband omkrijg en dus de eerste week helemaal geen BH nodig heb. Is heel anders dan wat ik hier op het forum lees @Eutje,  hoe heb jij dat ervaren en heb je nog tips? X

Link to comment
Share on other sites

Je krijgt bij dokter de Wit inderdaad tubiegrip. Ik vond dat wel fijn. Geen knellende randjes en zo! Ik heb een compressiebh besteld gebaseerd op de geschatte cupmaat. Mijn bh was erg rekbaar, dus komt dan niet zo nauw. Heb hem nu te koop staan hier op de website ;-) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.