Ga naar inhoud

Ik heb toch aan A-plast te bedanken


GEVENS

Aanbevolen berichten

Mss sommige van jullie herrineren mij hier van par jaren geleden.

Ik zocht ook naar een goede doctor voor borst vergroting. Ik had een docter gevonden en de operatie onder gegaan met lange tijd serieus last achter af eerst door pijn dan wat ontevredenheden.

Mss eenbeetje ver gezocht maar ik heb mijn oplossing in Turkije gevonden. Na zolang wachten, uitkijken en ook ja investeren en heeeell veeel pijn door te staan als de resultaat is ni wat je zoekt je geef ni zo rap op.

Ik heb na lezen wat reacties over specialisten in Turkije (ik leefde 20 jaar In Turkije voor mijn verhuis naar Belgie 13 jaar geleden) vond ik A-plast.

Ze hebben offise in Antalya en ook Istanbul en in Dubai (ze werken ook samen met een grote ziekenhuis in Istanboel)

3 broers en ze doen bijna alle soort ingrepen. ieder geeft hun specialiteit neus, lipo, vet vulling, botox, borst correctie, haar transplantatie.....) en meeste van hun pecienten komen van Australie en Iran sinds Rurkije is na USA nummer 2 in estetische ingrepen en het is tuurlijk ook een pak goedkoper vergeleking met Australie.

Meeste van hun patienten komen daar voor recht zetten van een mislukte ingrijp heb ik gezien en ik heb ook ontmoet met par van hun andere patienten.

Nu ben ik heel tevreden van Mijn borsten. Ga ik ook regelmatig voor tijdelijke vullers voor lippen en voor de fijne lijnen langs de neus en mond.

Moesten jullie informatie willen ik kan jullie fotos van mijn zus en mij ook sturen voor info.

Ik ga naar Antalya om mijn familie te bezoeken daar en tijdens vakantie kom ik ook altijd wat verzorgd ;)

Ik huur zelf geen auto sinds ze komen mij halen van de luchtheaven en brengen ze mij naar mijn ouders valiezen te plaatsen en dan brengen ze mij naar hun office (met wat zee zicht tijdens wachten) en na de gesprek brengen ze mij waar dat ik wil. Ze doen grote operaties (borst vergroting, Lipo,...) in grote ziekenhuizen dat ze samen werken daar en kleine touchs zoals Botox en tijdelijke vullers doen zij in hun office

 

Ik weet dat het wat mensen laten twijfelen als ze over Turkije horen met de laatste nieuws over terorisme of Erdogan maar Antalya is 1 van de veiligste plaatsen. En buiten de estetische ingrep zou ik u toch aanraden Turkije te gaan bezoeken. Ik krijg er nooit genoeg van :)

 

IK hoop dat jullie allemaal hier of daar jullie gewenste resultaten halen

Ik weet hoe het is om informatie te zoeken en aftellen van mijn eigen ervaringen.

 

XXXX

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Wauw wat fijn dat je nu na je eerste operatie toch gelukkig bent geworden met je borsten ;) Nuja om helemaal naar Turkije te gaan voor een bv terwijl er hier ook goede chirurgen zitten vind ik teveel van het goede. Hihi maar dat is dan vooral naar mijn persoonlijk leven toe ;)

Toch fijn dat je er altijd op vakantie gaat en je je goed voelt bij je chirurg(en) dat is toch belangrijk!

 

Hihi altijd gedacht dat er in Turkije veel taboe rond plastische chirurgie hing ^^ Blijkbaar dus niet dan? :D 

Groetjes

x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je weet zoiets nooit voorhand. 

Vind ik beetje als lotto spelen. Zelfs als het gaat over een heel bekende goede doktor ze hebben ook aantal mislukte ingrijpen. 

Ohh Turken zijn vrij actief in estetische ingrepen toe. Zoals mensen van iraan.Na Usa nr 2

 

İk hoop dat alles goed verloopt voor jou ook 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.