• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Miss.S

Full Member
 • Aantal bijdragen

  1246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Miss.S last won the day on February 3 2017

Miss.S had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

561 Excellent

Over Miss.S

 • Verjaardag 14-04-1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Dochtertjelief, bakken/koken, fitness, ....

Recente profielbezoeken

15659 profielweergaven
 1. negativiteit dr. Plovier

  Lol idd Op consult met demeyerr ben ik mijn fotos zelfs vergeten hahaha! Maar ik vertrouwde demeyere blindelings, de borsten die hij tot nu toe gemaakt heeft vond/vind ik super mooi! En hey 1j en 2maanden verder en super super blij met mijn boobs Xx Miss.S
 2. Scheur in mcghan prothese

  Hai BB, Oei! Mijn prothesen? Wist helemaal niet dat ze een verhoogde kans hadden op scheuren ?
 3. Succes meid, je wordt geopereerd door een goede pc
 4. Overlijdensbericht Dr. van Tits : 2 september 2017

  oh nee! kei erg en zo onverwachts, sterkte aan de familie.
 5. Heb je al een eigen topic? Is namelijker fijner dan in iemands anders topic te beginnen. Je bent pas 1 dag po en zit nog vol vocht dus in het begin zijn ze altijd puntig, bij iedereen is dat. Maar dat puntige gaat wel weg van zodra je boobs zakken en minder vocht hebt :-)
 6. Klopt het wel?

  Wat @pammetje en @Rocker zeggen Geen pijn hebben is niet hetzelfde als herstelt zijn. Herstellen duurt tot 1 jaar po ik ben er nu 9 maanden po en heb nu soms nog pijntjes en steken .. Ik zou toch opletten want ook al doet het geen pijn dan nog betekent het niet dat je alles zomaar kan en vooral MAG doen. Hou je aan je voorschriften. Ik veronderstel dus 2 weken niet autorijden, 6 weken geen ellebogen boven je schouders... Er is een reden dat je deze voorschriften krijgt en niet omdat je pijn zou hebben maar omwille van je kapsel dat zich nog vormt. Let hierop want je zou niet na 3 maanden ineens willen zien of horen dat je borsten misvormt zijn of niet juist zitten omwille van verkeerd kapselvorming... Neem je rust en doe het rustig aan!!!
 7. hoi hoi ! Congratz met je boobs wat jammer dat de secretaresse zo onbeleefd was. Bij mij was ze super vriendelijk. Misschien komt dit omdat dokter De Meyere deze techniek nog maar pas doet? (heb het zelf hier nog niet gezien van hem daarmee dat ik dit denk) en zij dus niet op de hoogte was en hierdoor beetje lastig deed? Ik had ook vernomen dat dit zijn vrouw is dus wie weet had het echtpaar een ruzie? ik weet het niet hoor, vind ook wel jammer dat het zo verlopen is. Algoed word je niet door de secretaresse geopereerd hé Ben blij dat het toch goed verlopen is. Neem je rust! Als ik van jou was zou ik idd toch iets of wat hulp inroepen. Dit ga je niet alleen kunnen. Veel beterschap !!!
 8. Oh super dat goed verlopen is en dat je amper blauwplekken hebt, hihi die man doet dat toch echt goed lol Succes met wachten, ben anders wel benieuwd x
 9. hoi Succes met je consult, dat is niet lang meer Die 5000e klopt maar dit is voor speciale prothesen. Deze gebruikt hij als je echt heeeeeeeeeeel weinig eigen weefsel hebt Hij plaatst zelden achter de spier, hij is voorstander van op de spier. Nep borsten bij hem.. Goh betwijfel ik dat hij dit zal willen doen. Hij is een man die van natuurlijk houdt dus denk niet dat hij dit zal willen doen. @best_boobie weet niet of jij hier iets van weet? Plovier zou je hierin denk ik beter helpen. Ja klopt, zijn er heel veel die hem super vinden. Waarom ben jij er absoluut niet blij mee? Oh maar hij plaatst tegenwoordig erg veel dual plane dacht ik ? Wat jammer.. Ik hoop dat je nu de juiste pc vindt! (Heb je trouwens je eigen topic?) groetjes!
 10. ehem.. dit ook alleen als je bureau werk doet.. want zwaar werk zou ik toch echt mijden! je mag 4 (ik heb mij aan de 6 weken gehouden) je ellebogen niet hoger als je schouders, je mag niet zwaar tillen etc... dus het is verkeerd zoiets te zeggen tegen een nieuwe lid die nog niet zoveel weet. De meyere doet er sowieso licht over.. Van hem mocht ik na het weekend al weer aan het werk, dat is niet realistisch, er wordt in je gesneden, je bent in het begin kreupel je moet wennen aan het feit dat je 'niks' mag... 10 dagen lijkt me toch echt kort, of zoals @TessaDLCDP zegt, je een kantoor job hebt en je collega's ervan weten zodat zij de lasten voor jou doen.
 11. Herstelperiode humor

  1. Wat was het 1e/grappigste wat je zei toen je uit de narcose kwam ? ( ik kan niet wachten om dit te horen haha) ''ik heb Penny (big bang theorie) boobs!!!'' en ik nam ze ook gelijk vast 2. Stomste/grappigste tv programma wat je op tv zag, of n programma waarvan je denkt ' waarom kijk ik dit?!/moet ik me schamen?!' oh zoveel heb een dochtertje van 3, je kan het vast al raden 3. Lekkerste ( of meest bizarre) 'craving'/eten wat je eet tijdens het saai op de bank zitten. Toen ik wakker werd uit de narcose snakte ik naar de burger king, tot op heden nog steeds niet gehad 4. Hoogtepunt van je dag het slapen met mijn dochtertje, ik ging 1x per dag smiddags op bed slapen en ze kwam er dan bij ^^ 5. Overige grappige, opmerkelijke, bijzondere dingen die je wil delen. Ik werd normaal 17 oktober geopereerd maar ik werd de 13e opgebeld met de vraag of ik de dag erop (14 oktober) kon komen omdat de anesthesist er maandag de 17e niet zou zijn was even stress want ik moest dan ineens mijn pilletjes al innemen, mijn man een halve dag verlof moeten nemen en we moesten met dochterlief nog naar de oogarts en er was daar dan enorm uitgelopen en dan werken ze al op afspraak! dus ik opgefokt en kwaad richting Gent, kwamen we vast te zitten in de file :/ heb mijn pc opgebeld en toen we aankwamen ging het heel snel en de stress viel van me af
 12. Herstelperiode humor

  Ow my gosh! 'heb je wat weg laten halen?'' ik zou me kreupel gelachen hebben !
 13. Facebook

  Sowieso als je hier lid van wordt komt dit op je fb wall te staan waardoor er vele je een berichten zullen sturen of erop zullen reageren met de vraag of jij een bv of bvk hebt gehad . En zo niet, ze zien wel dat je er lid van geworden bent aangezien het gewoon een gesloten groep is.
 14. Heyhey! Ik heb inderdaad deze prothesen gekregen, ik ben 7 maanden po (over 9 dagen). En inderdaad ik ben nog heel erg tevreden. je moet me maar pb'en moest je nog vragen hebben ofso x
 15. Beterschap !! ik hoop dat het goed komt