Ga naar inhoud

Wissel binnen een jaar?


Aanbevolen berichten

Hai, 

Hangt van de omstandigheden af waarom je een wissel wenst! Het kan een medische omstandigheid zijn die meestal wordt vergoed of als je PC niet heeft voldaan aan je wensen conform afspraak. Dit laatste is lastig want moet wel goed beargumenteerd worden waarom je ontevreden bent en waarom hij/zij zijn afspraak niet is nagekomen!

Afhankelijk van PC kun je binnen een jaar geholpen worden maar dat is ook afhankelijk wat dan je wens is. Soms moet je huid/spier uitrekken als je bijv groter wenst en je nu al een max erin heb zitten!! Soms is het resultaat van een bv pas na een jaar zichtbaar en willen sommige PC dat je wacht...tal van redenen! Lees verschillende opinies bij PC. 

Is de reden dat je nu gewoon niet tevreden bent en groter wenst dan kost het je weer een nieuwe operatie. Sommige PC's geven een korting als je bijtijds aangeeft dat je ontevreden bent en groter wenst maar in de regel zijn het weer dezelfde kosten!! Ik zou persoonlijk als je ontevreden bent weer in gesprek gaan met je PC en aangeven wat je dwars zit? Een opening creëren en kijken wat eruit komt ;) 

Succes 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.