Jump to content

Molly81

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Molly81

 • Birthday 02/10/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Mijn Hubbie, 2 kindjes, hardlopen & bodypump

Recent Profile Visitors

4,798 profile views
 1. Ik ben benieuwd of je inmiddels een wissel hebt gehad? Ik baal ook als een stekker zou een D krijgen, heb C en t oogt als een B. Echt zeik, ik ben door dr straten geopereerd hij zei bij de controle, toen ik al aangaf dat ik geen decolleté had, dat ik geduld moest hebben. Maar na twee jaar geduld vrees ik dat t niet beter wordt.
 2. Hey BB, van mij is t inmiddels bijna twee jaar geleden en ik ben ook niet helemaal tevreden. Ik ging van niks naar 75C met 390cc anatomisch. Het oogt als een kleine B en ik heb noet echt Eem decollete. Had er meer van verwacht. Ben door dr straten geopereerd het kost zeker weer de volle mep? En qua pijn hetzelfde?
 3. Misspoes hoe is t afgelopen? Ik ben dec 2015 geopereerd en ik vind ze ook te klein
 4. Ik had exact dezelfde maten als jij, alleen ben in 35 ik heb ook mentor gekregen 390 cc, ik was zoooo bang dat t te groot werd maar nu bijna een jaar later had ik best wat meer gewild. Je went er echt heel snel aan dus ik zou voor de grotere maat gaan. Heb nu BH maat 75C maar t oogt als een B. Ik heb wel anatomische protheses trouwens. succes!
 5. Zijn hier meiden die een wissel hebben ondergaan binnen een jaar? Kan/mag dat en kost dit hetzelfde?
 6. Ik heb vorige week de eindcontrole gehad (4 maanden). Straten vond ze toch al soepel maar het heeft tijd nodig en kan idd wel ruim een jaar duren. Hij zei je zult merken dat ze elke maand iets zachter worden en dat is ook wel zo. Vergt inderdaad een engelengeduld !!! En laat ik dat nou net niet hebben maar je raakt er na die 6 weken zo snel aan gewend, ongelofelijk. Ik was als de dood dat ze te groot werden en nu is t alsof ze er altijd geweest zijn en was iets groter ook nog prima geweest. succes!!
 7. Oh gelukkig dat stelt me wel gerust allemaal. Was al bang dat ik weer net de verkeerde implantaten heb die hard blijven. Moet zeggen dat masseren ook niet zo fijn voelt. En idd ik wil ook met ze schudden en ze omhoog kunnen pushen maar ook hier zijn geduld en tijd dus weer de toverwoorden...valt toch niet mee zon tweeling haha
 8. Hahaha nee dat is waar maar ik vind t zelf ook niet fijn voelen echt als hard plastic. En ik moet natuurlijk wel in m'n eigen tieten kunnen knijpen hahaha.
 9. Ik ben nu 3 maanden PO en ben heel tevreden over de vorm en grootte maar ze blijven zo hard aanvoelen. Je kunt er niet echt in knijpen zeg maar of t omhoog pushen. Ik heb cohesive 3 kan t nog soepeler worden na verloop van tijd of blijft t zo? Mij is verteld dat ze aanvoelen als gummy beertjes maar die zijn in mijn beleving toch zachter
 10. Ja echt? Ik ben nu 3 maanden po en ben qua vorm en grootte heel blij maar ze voelen nog zo hard ben bang dat t zo blijft. Maar er is dus nog hoop?
 11. Ik heb m niet meer, had geregeld dat ik m toch nog terug mocht sturen
 12. Wat een herkenbaar verhaal, ik had de eerste drie weken zo'n pijn aan m'n spieren in nek, schouders en rug...eigenlijk overal aan behalve mn borsten en ik heb ook cohesie 3, anatomisch en ze zijn nog niet zacht. Wacht ook hoopvol dat ik dat "spleetje" kan creëeren hahaha. Ben 8 weken PO. Succes met je herstel en probeer idd op je houding tr letten. Ik liep als n omaatje vandaar de pijn!
 13. Dat wilde ik ook vragen, vandaag ook precies 5 weken PO. Heb ook t idee dat ze kleiner worden ipv groter
 14. Ik heb 390 anatomisch van mentor, geen idee of er verschil is qua merk? Ik had een A(A) en nu in sport BH 75C.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.