Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

  • Reacties 54
  • Created
  • Laatste Reactie
2 minuten geleden zei F-cupje:

k dacht als je fase 3 en 4 hebt dat ze alles vergoeden?? waarvoor is die garantie dan als je alsnog een deel zelf moet betalen?

nou.. het zit zo.. ik moest ook ff denken hoe het was..
Ik dacht dat de prothesen vergoed worden in geval van kapsel..(beetje afhankelijk van het merk prothesen, die garanties zijn bij elk merk anders) en dat de zorgverzekeraar de kosten van de operatie betaald.. 
Dus in het geval van dat je prothesen door de fabrikant vergoed worden, en de zorgverzekering de operatie vergoed (omdat deze in principe medisch noodzakelijk is) dan is de operatie dus gratis :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 minuut geleden zei Nonky:

Ik had baker IV..kreeg de operatie vergoed, protheses niet. Ben bij drie pc's geweest wel hier in Nederland!

maar het ligt niet aan de pc, maar aan het merk van je prothesen... Natrelle zal dat dan misschien niet vergoeden.. Ik heb verhalen van mentor en eurosiliconen gelezen dat het wel vergoed wordt.. Ik weet ook niet precies welk merk niet en welk merk het wel doet...

Link naar reactie
Delen op andere sites

McGhann:

Op CUI prothesen geeft Allergan 10 jaar garantie op productie- fouten. Allergan geeft op alle prothesen van het merk McGhan levenslange garantie op productiefouten. 

MediConsult geeft 5 jaar garantie op kapselcontractie graad III of IV , dit is de kliniek!

 

 

De NatrellePLUS™ Garantie biedt het volgende:

 

  • Levenslange productvervanging indien een implantaat scheurt en er een chirurgische interventie vereist is, mits het implantaat door een gekwalificeerd chirurg gebruikt is zoals bedoeld conform de huidige en geaccepteerde medische technieken en overeenkomstig de huidige bijsluiter bij het Natrelle™ borstimplantaat
  • 10 jaar gegarandeerde financiële ondersteuning. Ontvang een contante vergoeding van max. € 750 voor honorariumkosten van de chirurg, operatiekosten en anesthesiekosten die niet door een verzekering worden gedekt
  • Automatische deelname
  • Gratis aanpassing van de maat. Op verzoek van uw chirurg mag iedere beschikbare maat gekozen worden om uw huidige met siliconengel gevulde Natrelle™ borstimplantaat kosteloos te vervangen. U kunt ook kiezen voor een ander model Natrelle™ borstimplantaat (voor een product met een hogere prijs kan een toeslag worden geheven). Gratis contralaterale vervanging van een borstimplantaat is alleen mogelijk op basis van de specifieke aanbeveling van de arts. Dit aanbod geldt uitsluitend voor ingrepen met verzekerde producten die na 1 januari 2008 hebben plaatsgevonden.

 

Mentor:

Levenslang productvervangingsbeleid

• Geldt automatisch voor alle ontvangers van MENTOR® en PERTHESETM borstimplantaatproducten

• Zorgt ervoor dat, ongeacht de leeftijd van het implantaat, indien er een breuk wordt bevestigd, u in aanmerking komt voor een GRATIS vervangend borstimplantaat van een grootte in dezelfde stijl.

Extra voordelen met PatientCare Promise

• Gratis, automatische inschrijving voor het Mentor PatientCare Promise Plan voor alle patiënten die worden geïmplanteerd met MENTOR® of PERTHESETM met siliconengel gevulde borstimplantaatproducten

• In het geval van bevestigde implantaatbreuk vanwege slijtage of delaminatie, bieden we tot € 1000 voor de financiële steun voor het gebruik van ruimte, anesthesie en chirurgische kosten voor de eventuele hersteloperatie uitgevoerd binnen 10 jaar na de datum van het oorspronkelijke implantaat, niet gedekt door de verzekering2

•In het geval van bevestigde kapselvorming Baker-graad III en IV in augmentatiechirurgie, gratis vervanging van het product met hetzelfde product of een product van soortgelijke stijl binnen een periode van 10 jaar vanaf de datum van implantatie. 

Gedekte producten

Het Mentor PatientCare Promise Plan geldt voor MENTOR® en PERTHESETM met siliconengel gevulde borstimplantaten die zijn geïmplanteerd in Nederland en België na 1 mei, op voorwaarde dat implantaten zijn: •geïmplanteerde volgens de Mentor en PERTHESE

bijsluiter, geldend op de datum van implantatie en andere meldingen of instructies gepubliceerd door Mentor

•Gebruikt door gekwalificeerde, erkende chirurgen, in overeenstemming met de algemeen aanvaarde chirurgische ingrepen.

Gedekte gebeurtenissen

Het Mentor PatientCare Promise Plan geldt alleen voor: • Gevallen van bevestigde kapselvorming Baker-graad

III en IV in augmentatiechirurgie
• Gevallen van gekwalificeerde ruptuur als gevolg van

slijtage of delaminatie welke chirurgisch ingrijpen vereisen. Mentor behoudt zich het recht voor om te bepalen of andere specifieke gebeurtenissen moeten worden gedekt. 

 

Eurosiliconen:

Soort implantaat

Siliconengel gevuld.

Merken

Eurosilicone en Nagor.

Wat is er gedekt

Wij vervangen één of beide implantaten (indien uw arts dit aanbeveelt) geheel gratis in het onwaarschijnlijke geval dat ze scheuren.

Wij vervangen één of beide implantaten (indien uw arts dit aanbeveelt) geheel gratis als er capsulaire contractuur Baker graad III of IV ontstaat.

Tijdens het herstelproces van uw lichaam na het plaatsen van borstimplantaten vormt er zich littekenweefsel rond het implantaat. Echter, na verloop van tijd kan dit litteken of deze ‘capsule’ gaan spannen of samentrekken, waardoor uw borsten er anders uit gaan zien of anders voelen. Artsen gebruiken de schaal van Baker om de mate van verandering vast te stellen:

  • Graad I – de borst voelt normaal zacht en ziet er natuurlijk uit.

  • Graad II – de borst voelt een klein beetje stevig en ziet er normaal uit.

  • Graad III – de borst voelt stevig aan en ziet er abnormaal uit (zichtbare vervorming).

  • Graad IV – de borst voelt hard aan en is pijnlijk en ziet er abnormaal uit (grotere vervorming).

    Als u zich zorgen maakt over een capsulaire contractuur, neem dan contact op met uw arts.

Vervangingen beschikbaar

Als u een vervanging nodig hebt, kan uw arts elk model, elke maat of stijl uit de productcatalogus kiezen. (Op maat gemaakte en implantaten die niet in de catalogus zijn opgenomen, zijn niet beschikbaar als vervanging).

Garantietarief

Gratis implantaten.

Hoe lang is deze garantie geldig?

Levensduur van de patiënt.

 

Sebbin:

WARRANTY

WARRANTY

 


You are considering having SEBBIN implants fitted and, by doing this, you are placing your trust in our company.
We thank you for it.


As a designer and manufacturer of implantable medical devices for plastic, reconstructive and cosmetic surgery for almors 30 years, we want to reassure you about our commitment to quality by guaranteeing:

  • The use of raw materials that are biocompatible, of medical quality, implantable for the long term, compliant with our specifications, controlled by our notified body (MDC) and our healthcare authority (ANSM)
  • Manufacturing procedures and their associated inspections, which are registered and kept on file for a period of 30 years, leading to complete compatibility between our products and the ISO 9001 and ISO 13485 standards that govern them
  • Our tracking system, which makes it possible to identify each implant from the raw materials from which it was designed until it is fitted thanks to the serial number which is unique to each medical device and is inseparable from its product reference.

Our vigilance of materials shows rupture and capsular contracture rates of less than 1% in our breast implants pre-filled with silicone gel 9 years after fitting. These rates are confirmed by our current clinical records. Endorsed by the integrity and intrinsic quality of our implants and in order to assure you of our long term commitment to you, we invite you to contact your surgeon to discuss our Warranty Programme. 

 

You have just had SEBBIN implants fitted, please sign up for our Warranty Programme for breast implants.

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 minuten geleden zei best_boobie:

Sowieso wel bij ruptuur.. maar bij kapsel niet, zover ik weet.. maar je zou de garantiebepalingen eens moeten zoeken op google.. daar zal het waarschijnlijk in vermeld staan...

xxx

U roept, wij draaien :154:

Link naar reactie
Delen op andere sites

52 minuten geleden zei best_boobie:

maar het ligt niet aan de pc, maar aan het merk van je prothesen... Natrelle zal dat dan misschien niet vergoeden.. Ik heb verhalen van mentor en eurosiliconen gelezen dat het wel vergoed wordt.. Ik weet ook niet precies welk merk niet en welk merk het wel doet...

idd, daar had ik al verhalen over gelezen in de loop der jaren

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.