Ga naar inhoud

welke kliniek of chirug kiezen?


Denise

Aanbevolen berichten

Dr. Nio in het SLAZ en Parkkliniek, en Dr. Straten van Heyendael staat hier erg goed bekend. Bij Nio ben ik zelf ook geweest en een hele aardige man. Binnenkort pan ik nog een consult bij dr. Straten. Succes met je zoektocht :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op het forum!!!

Het is altijd moeilijk om te zeggen welke pc iemand zou moeten kiezen. Het is natuurlijk maar net wat bij jou past. Het is belangrijk om meerdere consulten te gaan plannen. Iedere pc heeft zo zijn eigen kwaliteiten en voorkeuren en dat moet goed passen op jou wensen. Het is daarbij ook belangrijk dat je een goede klik heb en je je op je gemak voelt. Het is immers zo dat deze persoon je gaat opereren en je moet er 100% alle vertrouwen in hebben. Als je het forum een beetje door leest en hier en daar wat operatieverslagen leest dan kom je steeds een stapje verder. 

Heb verder nog vragen dan horen we het graag. Heel veel leesplezier!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ook biij Nio geweest op consult en over twee weken de operatie. Had een goed gevoel bij hem en heb verder geen consulten gehad. En idd Straten staat ook goed aangeschreven hier! Net als Plovier en Demeyere in Belgie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.