Jump to content

Is een wissel net zo duur als een 'gewone' BV?


Recommended Posts

Hoi allemaal,

Precies 2 jaar geleden ben ik geopereerd door dr Visser in de Wellnesskliniek. Heb toen 165 cc gekregen. Vond dit direct al te klein, maarja, het is duur genoeg. Ik begin me echter steeds meer te storen aan het feit dat ik nu nog steeds kleine borsten heb, dus ik wil een wissel.

Ben van plan om via diana Gabriels, door dr Van Straten, me te laten opereren. Vraag me alleen af of ik de gewone prijs kan aanhouden, of is een wissel goedkoper of duurder??

Groetjes!

Susan

Link to comment
Share on other sites

Weet niet wat de prijs bij Diana is voor een wissel. Bij Frans zelf is het €3775,- met capsulotomie Mentor™ rond of €4175,- met capsulotomie Mentor™ anatomisch (tenminste dat is wat ik van zijn site haal)

Edit: dat is natuurlijk de prijs met kapselvorming (=capsulotomie)

Link to comment
Share on other sites

Ik denk omdat dat je sowieso een kapsel om de prothese vormt dat ze die bedoelen met het weghalen dus dat je ondanks geen kapselcomtractie alsnog die capsulotomie kosten betaalt. Maar ik denk dat je gewoon even kan bellen om dat te vragen dan weet je het zeker! Succes en groetjes

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.