• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

pammetje

Full Member
 • Aantal bijdragen

  624
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

pammetje last won the day on September 26 2016

pammetje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

266 Excellent

Over pammetje

 • Verjaardag 15-12-1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Putte
 • Interests
  Zumba, krachttraining , mijn gezinnetje en sinds 18-7 mijn mooie boobies

Recente profielbezoeken

20476 profielweergaven
 1. Frans straten boobs verzamelen !!

  Mijn foto's staan openbaar
 2. Ik heb vorig jaar wel 3 controles gehad. De eerste na 2 weken, de 2e telefonisch na 6 weken geloof ik en dan met 3 maanden weet een fysieke controle. dus in principe 2 fysieke controles en 1 telefonische. Als je twijfelt over die borst zou ik gewoon even vragen voor een eventuele extra controle. Hoort gewoon bij de nazorg. Mijn tepels zitten niet echt in het midden en de ene borst zit ook iets hoger. Ik heb toen foto's gemaild naar Frans of hij er even maar wilde kijken.
 3. Wow die zijn mooi!!! Had je ma nog gezegd dat je eens bij SuperBra moet gaan kijken? Of ben je er al geweest?
 4. Klopt het wel?

  Ik had vanaf dag 1 nergens last van, maar denk er aan...Ga echt geen dingen doen die nog niet mogen , want daar krijg je later last mee hoor. Houd je aan de voorschriften die je hebt gehad , ook al heb je nergens last van.
 5. @Paprika hoe gaat het met je meis?
 6. Tepels laten piercen

  Ik heb 2 weken geleden (zaten er toen 11 weken in) mijn sieraden verwisselt voor bioplast staafjes. Reageert mijn lichaam veel beter op merk ik. Minder vuil en minder irritaties.
 7. Met hoeveel cc naar welke maat?

  Zo moeilijk te schatten om vooraf te zeggen op welke cupmaat je uit gaat komen. Hangt van veel factoren af. Ik kom van een 70A en met 425 cc mentor hp rond dual plane zit ik nu op 70g qua bh maat. Zicht is denk ik C of D?
 8. Als je je goed voelt lekker bewegen. Je lichaam roept je vanzelf wel terug als je teveel doet. Belangrijkste is niet te zwaar tillen en niet met je ellebogen boven je schouders. Vind het trouwens wel knap hoor , een wandeling van anderhalf uur. Ik was na een kwartier kapot. Gelukkig is iedereen anders.
 9. Cola tegen de misselijkheid. Naast mn PO bh's , cola en druivensuiker en een kussen voor in de auto had ik eigenlijk niks bij. Na mn operatie nog lekker weg kunnen dommelen en vooral veel gevreten. Ik moest ook 11 uur binnen en werd 13.00/13.30 gehaald geloof ik.
 10. Rond, wel de goede keuze?!

  Voor de dames die twijfelen... Ik ben 1.70 , 58kg en heb 425 cc ronde protheses. Mijn album staat openbaar , dus jullie kunnen er zo in kijken als je wilt. Ik kom uit op een G-cup , maar het oogt kleiner.
 11. Cup F push up waar tekoop?

  Zalando?
 12. PMU

  Hello ladies Heeft er toevallig iemand ervaring met PMU eyeliner boven en/of onder? Ik zit er over te denken om dit te gaan doen , maar ben natuurlijk eerst op zoek naar ervaringen en namen.
 13. 375 cc dual plane

  Ik ben 1.70 m en 58kg. Ik heb Mentor rond HP 425 cc laten plaatsen bij Frans. Mijn foto's staan openbaar. Ik ben van 70A naar 70G gegaan.