Spring naar bijdragen
Borsten Forum

pammetje

Full Member
 • Aantal bijdragen

  624
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

pammetje last won the day on September 26 2016

pammetje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

263 Excellent

Over pammetje

 • Verjaardag 15-12-1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Putte
 • Interests
  Zumba, krachttraining , mijn gezinnetje en sinds 18-7 mijn mooie boobies

Recente profielbezoeken

21290 profielweergaven
 1. pammetje

  Frans straten boobs verzamelen !!

  Mijn foto's staan openbaar
 2. Ik heb vorig jaar wel 3 controles gehad. De eerste na 2 weken, de 2e telefonisch na 6 weken geloof ik en dan met 3 maanden weet een fysieke controle. dus in principe 2 fysieke controles en 1 telefonische. Als je twijfelt over die borst zou ik gewoon even vragen voor een eventuele extra controle. Hoort gewoon bij de nazorg. Mijn tepels zitten niet echt in het midden en de ene borst zit ook iets hoger. Ik heb toen foto's gemaild naar Frans of hij er even maar wilde kijken.
 3. Wow die zijn mooi!!! Had je ma nog gezegd dat je eens bij SuperBra moet gaan kijken? Of ben je er al geweest?
 4. pammetje

  Klopt het wel?

  Ik had vanaf dag 1 nergens last van, maar denk er aan...Ga echt geen dingen doen die nog niet mogen , want daar krijg je later last mee hoor. Houd je aan de voorschriften die je hebt gehad , ook al heb je nergens last van.
 5. @Paprika hoe gaat het met je meis?
 6. pammetje

  Tepels laten piercen

  Ik heb 2 weken geleden (zaten er toen 11 weken in) mijn sieraden verwisselt voor bioplast staafjes. Reageert mijn lichaam veel beter op merk ik. Minder vuil en minder irritaties.
 7. pammetje

  Met hoeveel cc naar welke maat?

  Zo moeilijk te schatten om vooraf te zeggen op welke cupmaat je uit gaat komen. Hangt van veel factoren af. Ik kom van een 70A en met 425 cc mentor hp rond dual plane zit ik nu op 70g qua bh maat. Zicht is denk ik C of D?
 8. Als je je goed voelt lekker bewegen. Je lichaam roept je vanzelf wel terug als je teveel doet. Belangrijkste is niet te zwaar tillen en niet met je ellebogen boven je schouders. Vind het trouwens wel knap hoor , een wandeling van anderhalf uur. Ik was na een kwartier kapot. Gelukkig is iedereen anders.
 9. Cola tegen de misselijkheid. Naast mn PO bh's , cola en druivensuiker en een kussen voor in de auto had ik eigenlijk niks bij. Na mn operatie nog lekker weg kunnen dommelen en vooral veel gevreten. Ik moest ook 11 uur binnen en werd 13.00/13.30 gehaald geloof ik.
 10. pammetje

  Rond, wel de goede keuze?!

  Voor de dames die twijfelen... Ik ben 1.70 , 58kg en heb 425 cc ronde protheses. Mijn album staat openbaar , dus jullie kunnen er zo in kijken als je wilt. Ik kom uit op een G-cup , maar het oogt kleiner.
 11. pammetje

  Cup F push up waar tekoop?

  Zalando?
 12. pammetje

  PMU

  Hello ladies Heeft er toevallig iemand ervaring met PMU eyeliner boven en/of onder? Ik zit er over te denken om dit te gaan doen , maar ben natuurlijk eerst op zoek naar ervaringen en namen.
 13. pammetje

  375 cc dual plane

  Ik ben 1.70 m en 58kg. Ik heb Mentor rond HP 425 cc laten plaatsen bij Frans. Mijn foto's staan openbaar. Ik ben van 70A naar 70G gegaan.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×