pammetje

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pammetje last won the day on September 26 2016

pammetje had the most liked content!

Community Reputation

249 Excellent

About pammetje

 • Birthday 12/15/1981

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Putte
 • Interests
  Zumba, krachttraining , mijn gezinnetje en sinds 18-7 mijn mooie boobies

Recent Profile Visitors

24,145 profile views
 1. Die bh interesseert me niet haha. Ik wil gewoon tieten die ook zonder bhvulling of zelfs zonder bh opvallen 😉
 2. Al gevonden als ik puur naar projectie kijk. Nu diameter 12,5 cm en 5.2 projectie. Bij motiva corse 650cc diameter 13.5 cm en 6.6 projectie
 3. @best_boobie jij toevallig nog ergens een overzichtje van mentor eurosilicone en motiva?
 4. Ik heb nu hp rond 425 cc van mentor. Dus ook daar moet ik nog even van alles voor op gaan zoeken. Maar ik heb alle tijd hoor. Is waarschijnlijk toch iets voor 2020.
 5. @best_boobie cupmaat vind ik moeilijk te zeggen. Ik zit nu op bh maat 65g maar koop dus nog steeds bh’s met vulling om het wat te laten lijken in truitjes. Dat was niet mijn idee van een borstvergroting. Info over Nio hoef ik niet op te zoeken hoor. Destijds genoeg over gelezen om te weten dat dat de man voor grote boobs is.
 6. Girls..... lange tijd niet geweest hier, vandaar maar even opnieuw voorstellen. In juli 2016 een vergroting ondergaan bij Frans. Er zit nu 425cc in. Nu kriebelt het alweer een tijdje en ben me dus aan het oriënteren voor een nieuwe vergroting. Ik zou graag 600/650 cc willen. Artsen/klinieken en eventuele prijzen zijn zeer welkom.
 7. Ik heb vorig jaar wel 3 controles gehad. De eerste na 2 weken, de 2e telefonisch na 6 weken geloof ik en dan met 3 maanden weet een fysieke controle. dus in principe 2 fysieke controles en 1 telefonische. Als je twijfelt over die borst zou ik gewoon even vragen voor een eventuele extra controle. Hoort gewoon bij de nazorg. Mijn tepels zitten niet echt in het midden en de ene borst zit ook iets hoger. Ik heb toen foto's gemaild naar Frans of hij er even maar wilde kijken.
 8. Wow die zijn mooi!!! Had je ma nog gezegd dat je eens bij SuperBra moet gaan kijken? Of ben je er al geweest?
 9. Ik had vanaf dag 1 nergens last van, maar denk er aan...Ga echt geen dingen doen die nog niet mogen , want daar krijg je later last mee hoor. Houd je aan de voorschriften die je hebt gehad , ook al heb je nergens last van.
 10. Ik heb 2 weken geleden (zaten er toen 11 weken in) mijn sieraden verwisselt voor bioplast staafjes. Reageert mijn lichaam veel beter op merk ik. Minder vuil en minder irritaties.
 11. Zo moeilijk te schatten om vooraf te zeggen op welke cupmaat je uit gaat komen. Hangt van veel factoren af. Ik kom van een 70A en met 425 cc mentor hp rond dual plane zit ik nu op 70g qua bh maat. Zicht is denk ik C of D?