SvP

De ENIGE goede po bh's volgens DR. Nio

Recommended Posts

Beste meiden,
ik wilde jullie wat ondersteunende info geven m.b.t. een goede po bh.

Ikzelf had me hier geinformeerd en kwam tot de conclusie dat de lipoelastic Pi en Care anna het beste waren, alvolgends de gebruikers ervan. Dus heb ik netjes beide besteld voor na mijn operatie.

Vandaag ben ik 8dgn po en ging ik op consult bij dr. Nio.

Hieronder volgt een stukje wat ik met hem besproken had m.b.t. de manier van hoe je een bh het beste kunt dragen voor een mooi resultaat, volgends Nio. En ook welke bh hiervoor geschikt is en welke niet.

(dit is stukje wat hierop betrekking heeft) Ook zei hij en nu komt ie...

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar al die vrouwen komen met de verkeerde bh's. het lijkt wel een rage!

His words.. doelende op de bh's van Care-Online die hier goed geliefd zijn.

Hij vind ze slecht omdat je ze niet apart kunt stellen, qua hoogtemogelijkheden. Hij adviseert de TRI-ACTION van Triumph.
Hij zei mij dan ook dat ik mijn bh lager en losser moet dragen, om het onder voller te krijgen. En om de kans te verkleinen dat je anders naar beneden wijzende tepels kunt krijgen. Toen ik vroeg of de bolling van boven blijft, zei hij nee dat wordt dan minder. Maar dat vind ik nu juist zo mooi. Hij zei, dan moet je het zo laten en niet losser en lager gaan dragen. (Dat laatste is dus wanneer je BOL van boven wilt houden)

Ik hoop dat ik hier wat duidelijkheid mee heb kunnen verschaffen. Verdwaal niet in de hype, maar vertrouw op het oordeel van een GOEDE chirurg. en maak niet de 'fout' die ik maakte, door zulke bh's te kopen. om er later achter te komen.. had ik maar.. en nu moet ik alsnog...

V&D zijn overal.. dat scheelt. En er zijn vast ook veel andere winkels. daarnaast OOK goed nieuws, ze zijn er OOK in GROTE maten :-)


Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks voor deze goede info SvP

Waar we het net in de shoutbox over hadden, en wat bij dit stukje tekst eigenlijk wel erbij moet, is dat als je de bh zo hoog blijft dragen, om de bolling aan de bovenkant te houden, dat je tepels dan naar beneden zouden kunnen gaan wijzen bij het uiteindelijke resultaat. Dit is niet iets wat IK erbij verzin, maar dat is wat dr. Nio tegen jou zei, toch?

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hij zei mij dan ook dat ik mijn bh lager en losser moet dragen, om het onder voller te krijgen. En om de kans te verkleinen dat je anders naar beneden wijzende tepels kunt krijgen.

Stond er al in ;-)

Klopt dat geeft NIO aan inderdaad

GOED nieuws, nu on SALE

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt voor de goede info!!

Ik had inderdaad ook beide bh's besteld op advies van forum leden ☺️ Maar bij het dragen was ik direct al niet tevreden. Gelukkig had ik nog een shock absorber in de kast die perfect past.

Ik ga nu zeker even de "nio-bra" checken haha. Vooral ook omdat ik juist liever wat minder bolling boven heb.

Liefs Hert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is dit niet weer zo een dingetje dat per PC verschilt? De een vindt dat de ander vindt dat en aan het einde van de rit weet niemand meer wat ie moet bestellen of doen hahah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb even gekeken bij die bh, maar die van mij kan ik beter stellen en heeft hele zachte en gladde binnenzijdes van de cups die goed ademen. en zachte bandjes. Dus ik blijf m'n shock absorber ultimate run Ik denk dat hij verder niet zo veel verschilt qua pasvorm.

Het verschilt inderdaad per pc RZ1989,

Mijn pc zei alleen: regel een sportbh, en hij vond mijn bh prima toen hij hem zag tijdens de controle. Hij heeft er niet specifiek een aangeraden.

Toch blijft het lastig, "de perfecte bh" vinden..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja precies. Ik heb het ook gevraagd aan mijn PC en hij raadde bijvoorbeeld de shockabsorber weer af omdat hij het idee heeft dat die de wonden "open haalt" of te veel druk uitoefent. Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat het lekker en goed zit en dat ze inderdaad niet in je nek worden geduwd.

Ik heb de lipoelastic new ofzo en kijk gewoon hoe dat zit en anders ren ik een keer naar de VD of bestel wat anders. Komt wel goed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Inderdaad, dus voornamelijk voor zijn patiënten en fans haha

Share this post


Link to post
Share on other sites