Ga naar inhoud

Vienna1981: 10 september 2014 : Dr. M. Meesters-Caberg : Orbis Sittard


Aanbevolen berichten

  • Reacties 109
  • Created
  • Laatste Reactie
  • 2 weeks later...

Zo, ik slikte al ff vit. C1000 in voorbereiding op de operatie en ben vandaag ook begonnen met Arnica druppels. Hebben jullie ook iets gebruikt voor de operatie en zoja hoe lang ervoor/erna?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Vienna

Ik ben een week voor de operatie begonnen met Arnica pilletjes. En een dag na de operatie weer een week lang. Dit helpt tegen blauwe plekken. Heb namelijk geen enkele blauwe plek opgemerkt.

Lekker aftellen tot je datum!! Succes volgende week

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat een onwijs mooi resultaat! gefeliciteerd hoor Vienna, als ik er volgende maand ook zo bij zit, dan teken ik ervoor! Ik heb een vergelijkbare voorsituatie, een slappe 75 B/C, waar dat ooit altijd een 70E was geweest. Kinderen he?

9 oktober ga ik ook onder het mes: borstlift met protheses, wrsch 250 rond op de spier. Waarom heb jij ze onder de spier gekregen? Het ziet eruit alsof je nog behoorlijk wat weefsel hebt, toch?

Mensen preventief antibiotica geven is eigenlijjk not done, daar kweek je resistente bacterieen mee en dan zijn we met zn allen veel verder van huis. Maar goed, het gebeurt wel natuurlijk. :-)

hoe voel je je verder?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voel me super, gebruik geen pijnstilling en ben zielsgelukkig met mijn nieuwe boobies tot nu toe! Ik had nog maar weinig weefsel van mezelf (zie album voorsituatie) vandaar ook achter de spier. Mijn cup was een 75e maar het bestond bijna alleen nog uit vel. Als het goed is hou ik nu een mooi stevige d over. Ik heb 300 cc gekregen als opvulling, heel veel succes en je zult vast heel blij worden ervan :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondanks het feit dat ze niet altijd even aardig was heb ik toch deze positieve review geschreven op zorgkaartnederland.nl over mijn pc:

Ik ging naar Dr. Meesters voor een borstverkleining omdat ik hele slappe lege borsten had (75e) en ik veel goede verhalen over haar hoorde m.b.t. borstoperaties. Zij adviseerde mij een lift te doen omdat ik nog maar weinig weefsel had en het eigenlijk alleen vel was dat weggehaald moest worden. Ook adviseerde zij er kleine prothese bij te plaatsen omdat het anders nooit echt stevig zou worden. In eerste instantie schrok ik daar wel van, het was immers iets heel anders dan waar ik in eerste instantie voor kwam, ik moest de prothesen zelf betalen (2000 euro) en ik had het niet zo op sillicone in mijn lijf. Ik heb er vervolgens heel goed over na gedacht en besloten haar advies op te volgen, zij is immers de specialist en als het inderdaad na de operatie nog niet stevig zou zijn dan zou ik er ook niet tevreden mee zijn...

Ik heb nog een extra gesprek gehad en had heel veel vragen, angsten en onzekerheden maar heb besloten het los te laten en op haar te vertrouwen. Op 10-09-2014 ben ik geopereerd. Ik heb nog een keer een foto aan haar laten zien van de maat en vorm die ik het mooiste vond en toen ging ik onder zeil. Er moest heel wat gebeuren, er zijn prothesen van 300cc ingegaan (achter de spier) en ze is er meer dan 4 uur mee bezig geweest! Na de narcose heb ik medicatie tegen misselijkheid gehad omdat ik dat aangaf en ik heb me niet slecht gevoeld gelukkig. Ook had ik niet echt pijn. De volgende ochtend kwam Dr. Meesters kijken en mocht mijn bh af, ik heb gehuild van blijdschap! Ongelofelijk dat dat dezelfde borsten waren!!! De drains mochten eruit en ik mocht alweer naar huis. De zorg was echt perfect in het Orbis. Thuis heb ik mijn bh nog heel even uitgedaan om foto's te maken en daarna ben ik rustig gaan zitten met de foto's om mijn nieuwe borsten uitgebreid te bekijken. De sneeën zijn heel netjes: dun en subtiel, de tepels zijn mooi gevormd, goed geplaatst en gelijk (voor zover ik nu kan zien met de tape erop) en de vorm en maat van de borst is precies waarop ik had gehoopt! Ik ben echt dolgelukkig met het resultaat en zou haar dan ook echt aanbevelen!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net een groot pak Merci voor Dr. Meesters gekocht, ben haar zoooooo dankbaar!!!

Volgende week dinsdag bij de 1ste controle kan ik ze aan haar geven :)

Zijn er meer mensen die iets voor hun pc hebben meegenomen? (Buiten het pak geld dat je moet betalen natuurlijk :P)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames, ik heb vandaag (1 week po) weer foto's gemaakt. Van de zijkant ziet het er al beter uit, alleen van voren is het niet rond en terwijl ik eerst het idee had dat links (rechts op de foto groter was, heb ik nu het idee dat rechts (links op de foto groter is en lager hangt (al sta ik ook wel wat scheef). Ik hoor vaak dat dit bijtrekt maar vind het toch eng merk ik... Wat vinden jullie???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ziet er mooi uit hoor. Volgens mij moet je het nog de tijd geven, deze vorm is nog niet definitief. Ze zakken nog wat en dan zal het vanzelf ook ronder worden. Geduld dus. Moeilijk he?

Ik zit dus tegen eenzelfde soort operatie aan te kijken, maar ik ben bang dat ik het te groot ga vinden. Daar ben jij nooit bang voor geweest, toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.