Mke

dr Vanoorbeek vs Dr Bosselaers

Recommended Posts

na veel lezen op dit forum ben ik bij deze 2 chirurgen terechtgekomen. (waarvoor dank jullie allemaal om jullie ervaringen te delen!)

heb bij beide een 1ste afspraak gehad. (2keer zo zenuwachtig als iets :) )

even mijn situatie: 1m68, 52kg, een een kleine AA cup dankzij zwangerschap.

beide consulten zijn heel goed meegevallen. al moet ik zeggen dat dr vanoorbeek toch precies net iets verder ging in zijn uitleg. prijskaartje schilt toch ook wel een beetje: vanoorbeek 4200 en bosselaers 3600.

nu heb ik het probleem dat mijn man niet veel thuis is en ik de zorg van onze dochter op mij neem of toch praktisch helemaal. in december hebben wij met onze firma een rustigere periode dan kan mijn man bijspringen int huishouden. Maar mijn schoonmoeder is leerkracht, dus ik kan dochterlief in de grote vakantie altijd een week of 2 weekje laten logeren. Nu grote vakantie is al redelijk kort op den bal waarbij komt dat wij de 2de week van augustus met vakantie zijn en daarna zijn mijn schoonouders met vakantie. dus moet het begin juli al doorgaan.

bij vanoorbeek was dit geen probleem maar dan mocht ik niet te lang wachten met te beslissen. bij bosselaers ben ik het vergeten te vragen..... ik ga morgen eens bellen voor te informeren.

nu heb nog niet echt een keuze gemaakt bij welke chirurg, vind dat zo moeilijk........ aaaaa help.....

Maar ik denk moest bosselaers niet kunnen begin juli dat ik vanoorbeek neem. ik wil niet nog tot december wachten...... plus het kan dan ook toevallig toch druk worden in de firma en dan zit ik daar schoon.

of is het niet verstandig om mijn keuze daar te laten van afhangen. pffff hier gaan we weer een nachtje van wakker liggen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*** Ik kan je alleen mijn ervaring vertellen bij Vanoorbeek, en ik ben echt zoooo tevreden! Inderdaad leuke man, die zijn vak heel goed verstaat. Ik heb een lift gehad, je ziet mijn littekens nauwelijks meer, hij hecht echt mooi vind ik. Ik zou als ik er 6 weken tussen had zitten tot het verlof ook voor die begin juli kiezen, want dan heb je lekker op vakantie al gelijk plezier van je borsten

(wel goed insmeren, maar echt veel last heb je dan niet meer, en je mag ook al in het water enzo).

Dus als ik moest kiezen wist ik het wel haha.

Groetjes van Ingrid

p.s. mijn foto's kan je vinden in de galerij als je benieuwd bent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook geopereerd door Vanoorbeek, vandaag 2 weken geleden. Een echte aanrader!

Fantastisch resultaat. Ik zou ni twijfelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb net even gebeld naar de praktijk van dr vanoorbeek. hij kan sowieso de 18de juli. 4 juli mss ook maar dat moest ze eens aan hem vragen. de 18ste lijkt mij precies toch al kort tegen de vakantie toe. plus moet de 26ste juli ook al naar een trouwfeest. dat zie ik niet zo zitten eigenlijk.... dus hopen op de 4de! ze gaat mij er vandaag nog over terugbellen en dan mag ik maandag al dan niet bevestigen

heb al 3 keer gebeld voor dr bosselaers maar daar krijg ik niemand te pakken...... heb dan maar een berichtje achtergelaten. hopelijk laten ze mij nog iets weten voor maandag.

Maar moet dit eerst eens bespreken met mijn man... het zijn zijn centen ook natuurlijk

hoewel dat dee gaat zeggen van seg moet dat nu allemaal weer rap rap gebeuren -> eeu ja!!!
ik zit er al 2 jaar echt serieus achter te zagen, hoe langer ik nu moet wachten hoe meer grrrr ik er van word. en het liefst van al zou ik tijdens onze vakantie inderdaad al willen pronken in bikini! iedere keer dat ik die nu aandoe is ne keer te veel want daar word ik altijd zo depri van...

Wat ik wel raar vond is dat dr vanoorbeek zei dat ik best iemand kon meenemen bij de pas sessie. ik denk dat hij het ook wel aan mijn gezicht zag. want hij verduidelijkte van ja een 2de mening van uw man of uw moeder ofzo... ik keek dan wss nog raarder, want toen zei hij van ja ge doet het natuurlijk wel voor uw eigen dus gij beslist nog altijd. kzeg eum ja!!! mijne man die gaat ongetwijfeld meer willen dan ik en mijn moeder, zij vind mij nu al veel te mager en toen ik eens terloops zei dat ik iets aan mijn borsten wou laten doen, zei ze, ni zo'n grote ballonnen eh. dus ja die gaat weer voor te klein gaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nog telefoon teruggekregen van de praktijk en 4 juli kan!! Woohoo

En mijn man vindt het ook ok om het dan al te doen, dubbel woohoo!

Nu maandag nog eens proberen bosselaers te bereiken se en dan kan ik maandag de knoop doorhakken!

Het gaat er nu snel aankomen!! Blij blij blij!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ga je voor of achter de spier?
Ik ben ook bij Vanoorbeek geweest maar die doet volgens mij vooral achter de spier. hij zei dat achter de spier het natuurlijkst is.
Ik heb nochtans al het tegenovergestelde gelezen wat me dan weer deed twijfelen. Want ik wil graag een zo kort mogelijk herstel maar met natuurlijk ogende boobs.
Hij wou op mijn vraag ook wel voor de spier doen omdat ik volgens hem wel weefsel genoeg had maar ik verkies dan precies toch iemand die vooral ook voor de spier werkt en daar veel ervaring in heeft.
Ook vond ik hem nogal duur vergeleken met de anderen. Waar zou dat prijsverschil inzitten?
Maar ik heb er inderdaad ook al wel goede dingen van gehoord. Dus als jij je er goed bij voelt moet je niet twijfelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

Ik ben 20 mei bij Vanoorbeek geopereerd en ben supercontent. Ik heb eigenlijk de eerste 3 dagen pijn gehad, nadien viel het allemaal wel mee. Na 10 dagen was ik echt al goed gerecupereerd en na 2 weken kon ik echt al heel veel. Toen was het echt oppassen om niet teveel te doen om niet te forceren. Ondertussen is het bijna 6 weken en heb nergens meer last van. Alleen dat m'n borsten nog hard zijn.

Heb ook nog wel een bh zonder beugels aan. Ik had begin deze week eentje met beugels aangedaan en 's avonds wasd aan één kant de wonde toch wel geïrriteerd.

Ik heb ook achter de spier gekregen en kleine implantaten, grotere gingen er sowieso niet in.

Ik ben van 75B naar volle C gegaan. Het is echt een groot verschil, en oogt nog wel natuurlijk. Dat had ik trouwens ook gevraagd.

Grtjs en succes met de BV

Share this post


Link to post
Share on other sites

sowieso voor de spier. ik heb te weinig borstweefsel. heb nogal een vrij platte borstkas, het zou direct opvallen voor de spier

ja ik vind het precies ook nogal duur. vandaar dat mijn man ook liever wil dat ik bij bosselaers ga.

ik denk dat het prijs verschil hem in alles een beetje zit. de keuze van de implantaten, het ziekenhuis en het bijhorend personeel, de chirurg.

heb naar de praktijk gebeld van bosselaers, maar die kon daar niet direct een antwoord op geven wanneer. ze ging het navragen maar kon zijn dat ik morgen pas antwoord kreeg, grrrr. moet vandaag wel terugbellen naar vanoorbeek voor het la dan niet bevestigen.

Ingetje bedankt voor je ervaring, dat stelt mij toch al iets gerust. vanoorbeek zei dat ik zeker de 1ste week heel veel pijn ging hebben. 3 dagen is al een serieus verschil

en ben ik ineens geruster voor onze vakantie in augustus

Share this post


Link to post
Share on other sites

*** Ik kon ook al na 3 dagen zonder pijnstilling, en had ook nog een buikwandcorrectie gelijk gehad. Eerste 3 dagen inderdaad veel pijn, daarna gaat dat met sprongen vooruit. (eerste dagen denk je wat heb ik gedaan, en daarna als de pijn mindert ben je superblij dat je hebt doorgezet

Lekker dat je voor je vakantie al kan gaan, kan je met plezier in je bikini gaan liggen.

Als het de 4e doorgaat heb je volgende week vrijdag al boobies!!!! WAUW

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeees!! de 4de gaat door bij Dr Vanoorbeek!!

Morgen passen!

man man ineens gaat het allemaal zo snel dat ik er nu al zenuwachtig en paniekerig voor ben, met de nodige nachtmerries tot gevolg! pff dat maar snel volgende week vrijdag is!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goede keus, deze man heeft echt gouden handen! Super content met mijn resultaat.

Is ook wel een perfectionist, ze hangen perfect waterpas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zotteros hoe en wat heb je laten steken en wat was je voorsituatie?

ja hij had het ook al direct gezien dat mijn rechtborst ietsjes kleiner was en dat die tepel ook iets lager hangt. Valt eigenlijk niet zo hard, maar hij had het wel gezien! terwijl bosselaers hier niets over zei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*** Joehoe!!! Wat kan t ineens snel gaan dan zeg, leuk hoor nog maar een grote week. Van de arts ga je zeker geen spijt krijgen, het is misschien iets duurder als bij een ander, maar hij is inderdaad echt perfectionist, en de nazorg is ook super! (hij doet al je nacontroles ook zelf, hechtingen verwijderen enzo). Succes ermee, laat morgen ff weten wat het precies gaat worden, en doe m maar de groetjes van Ingrid haha.

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel succes !!! Ik probeer m'n foto's erop te krijgen maar lukt niet. Ben niet zo handig met pc. Heb vandaag nogmaals gewone bh aan, ben blij met het resultaat. Eindelijk borsten (mag wel na 47 jaar !!!)

Volgende dinsdag moet ik op laatste controle, dan zijn de 6 weken om.

En dit weekend ga ik op soldenjacht voor nieuwe bh's en bikini's. Donderdag ben ik jarig en krijg ik van m'n man een nieuw setje cadeau, ben benieuwd.

Grtjs

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt om je foto's te delen Ingetje, je hebt een mooi gevulde bh seg!

we hebben besloten en het gaan blijkbaar dezelfde worden dan die van Ingetje: 250cc moderate plus

alleen zullen ze bij mij wat kleiner uitvallen haha. Maar heb ook gezegd dat ik ze zo natuurlijk mogelijk wil en geen ballonnen wil. iets dat bij mijn lichaam past. wil niet over het straat lopen en dat de mensen denken van ahja die heeft een borstvergroting laten doen. hoewel ik nu wel stiekem hoop dat ze niet te klein gaan uitvallen

maar ik draag nu van die maximizers en heb hetzelfde resultaat in t-shirt met die 250cc, dus dat gaan goed komen. wil nog graag in mijn kledij passen. ik vrees dat als ik groter ga dat ik topjes en kleedjes ga moeten wegdoen en dat wil ik helemaal niet

plus ik denk dat ik problemen zou hebben met bepaalde topjes kleedjes, hemdjes moest ik groter gaan. Heb bijv een hemdje dat ik juist nog toe krijg bovenaan met de maximizer. een maat groter in het hemdje zou geen zicht zijn denk ik want dat zit dat te groot in mijn taille.

en dr vanoorbeek heeft ook nog gezegd dat bij de kleinere protheses minder pijn wordt ervaren. dus dat valt ook weer mee

Dus hopelijk hebben we de goede keuze gemaakt. Nu nog aftellen naar volgende week vrijdag. ik word als 2 geopereerd, dus dat valt ook weer mee!

Share this post


Link to post
Share on other sites