Jump to content

nieuwe borsten?


Lena

Recommended Posts

hoi allemaal,

ik ben 22 jaar en een x aantal kilo's kwijt. Tot mijn 15e maatje 36 gehad en plat maar met flinke kont (ook wel J-lo genoemd). Na die tijd veel aangekomen en nu weer afgevallen. Ik ben nog geen maatje 36 (wel hard op weg), maar zeker een verbetering met eerst.

Ik heb nooit echt mooie borsten gehad die in verhouding staan met mijn lichaam. Brede heupen, slanke taille .....

Eigenlijk droom ik al een lange tijd van mooie (natuurlijke) grotere borsten. Niet meer dan een mooie C cup. Zelf houd ik van natuurlijke borsten en heb al gekeken (op internet) naar druppelvormige prothese implantaten. Nu zegt het me allemaal niet zo veel hoor haha, maar ik denk dat ik zou gaan voor achter de borstspier.

Ik loop nu tegen een aantal angsten/vragen aan en zou hier graag antwoord op willen voordat ik verdere stappen heb. Ik wil graag realistisch plannen kunnen maken en kunnen overwegen of een borstvergroting iets voor mij is.

- hoe voelen implantaten (als borsten)? Is de overgang duidelijk te voelen?

- vallen implantaten altijd zo ver uit elkaar?

- hoe zit het met implantaten en zwangerschappen? De klieren zwellen immers, is de kans groot dat je na meerdere zwangerschappen grotere borsten hebt of een eventuele hersteloperatie nodig hebt?

- hoe zit het met borstvoeding geven?

- zijn er artsen die gespecialiseerd zijn in natuurlijk ogende borsten?

dit zijn de vragen die nu door mijn hoofd spoken ;)

liefs,

Lena

Link to comment
Share on other sites

Heey,

-Ze voelen soepel aan (weet nnatuurlijk niet hoe andere vrouwen dit ervaren.

-Nee, ze vallen niet altijd ver uit elkaar.

-Over borstvergroting en zwangerschappen kan ik niet mee praten.

-Ik ben bij Dr D'hondt onder het mes geweest, hij is echt van de natuurlijk ogende boobs.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Borsten op zich voelen soepel aan, ligt er ook aan of je cohesive 1 of 2 hebt en hoeveel vetweefsel.

Qua zwangerschap is mij verteld dat je beter kunt wachten tot na de zwangerschap maar goed.

Dat de implantaten eerst wat verder uit elkaar staan is normaal, daarna zakken ze wat en komen ze dichterbij elkaar.

Borstvoeding kan je wel gewoon geven.

Gespecialiseerde zijn er zeker sowieso kun je altijd op internet checken.

Ga sowieso meerdere consulten aan.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind mijn borsten soepel aanvoelen en je voelt zeker geen echt overgang. Natuurlijk weet ik precies waar mijn implantaten zitten, maar als je gewoon normaal eraan zit voel je dat nauwelijks. Ik heb 5 weken geleden nieuwe implantaten gekregen en deze lijken wat steviger aan te voelen, mijn man voelt dit ook, maar vind dat eigenlijk wel prettig zelfs.

Je borsten kunnen wel veranderen na een zwangerschap en het kan zelf nodig zijn om een heroperatie te doen, zeker na meerdere zwangerschappen. Het advies is dan ook zeker om het pas erna te doen. Maar ja, als jij nog heel jong bent en bijvoorbeeld pas over 10 jaar kinderen wilt, waarom zou je dan wachten.... Over 10 of 15 jaar moet je wellicht sowieso een heroperatie krijgen om je protheses te laten vervangen.... Zo lang zou ik het dan persoonlijk niet uitstellen. Borstvoeding geven zou geen probleem moeten zijn, maar ik heb zelf de ervaring gehoord van andere vrouwen die toch problemen hadden met borstvoeding geven na een borstvergroting.

Ik denk dat iedere pc natuurlijke borsten kan maken, maar dat jet belangrijkste is dat je iemand vind die goed naar jou luistert en waar jij je bij op je gemak voelt. Ik zou meerdere consulten plannen bij verschillende artsen om een goed idee te kunnen krijgen bij wie jij je het beste voelt!

Mijn borsten staan trouwens helemaal niet ver uit elkaar, dit hangt ook erg nauw samen met het uitkiezen van de juiste maat protheses. Als het goed kan je pc ervoor zorgen dat ze niet te ver uit elkaar staan, geef dit ook vooral aan tijdens je consulten dat je dit belangrijk vind!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!

Mijn borsten voelen zacht aan en voel geen overgang. Als je er in knijpt voelen ze wel steviger denk ik dan een natuurlijke borst. Na een zwangerschap kunnen je borsten veranderen, maar daar hoef je geen protheses voor te hebben. Mijn borsten waren ook heel erg veranderd na de zwangerschappen en heb mede daarom ook voor een vergroting gekozen.

Ik denk dat het belangrijk is dat je consulten gaat plannen bij meerdere pc's om goed je opties te bekijken. Neem foto's mee van borsten die jij mooi vind om duidelijk te maken wat jij voor ogen heb.

Heb je vragen dan mag je die altijd stellen.

Veel leesplezier!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.