Andrea1983

Members
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

About Andrea1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid holland

Recent Profile Visitors

10,427 profile views
 1. Wat fijn dat je het achter de rug hebt! Je ligt nu op 4 zuid zeker in het H-gebouw? Goed herstel gewenst en doe rustig aan!
 2. Ja ikke! Ik heb 695 rond. Als je me toevoegt als vriend kan je mijn foto's bekijken! Spannend voor je hoor!
 3. Ik weet dat dr. Plovier weleens via de tepel plaatst in combi met een tepellift. Er zijn hier wel meiden die datv hebben gedaan, maar moet ik ff terugzoeken of ik nog kan achterhalen wie ook alweer.
 4. Ja ikke! Ik ben ruim 3 weken thuis geweest en ben daarna langzaam gaan opbouwen. Begonnen met pillen delen, opnamegesprekken etc en na 6 weken deed ik alles weer en werkte ik weer fulltime.
 5. Neem eens contact op met je huisarts. Hij kan je vast wel een nieuwe verwijzing geven naar een andere pc! Wat een gedoe zeg, echt belachelijk. Sterkte!
 6. Ik zou erop staan dat je die 1300 betaald hoor! Afspraak is afspraak en bovendien is het zo kort geleden dat ze toch een soort van garantie moeten verlenen. Succes meid!
 7. Zoek eens rechtsboven onder leden naar Ingrid k. Zij heeft redelijk wat foto's in haar v album staan.
 8. De mijne knapt er echt niet op af hoor. Ondanks dat het dan ghem echt niet hoefde
 9. Stuur Francien eens een berichtje. Zijn heeft vorig jaar een explantatie laten doen en ik denk dat zij graag haar ervaring met jou wil dwlen. Bovendien heeft zij ook foto's op haar profiel staan waardoor je kan kijken hoe het er bij haar nu uitziet. Veel sterkte!
 10. Oh wow, how nice that everything went well! I'm happy for you! Thumbs crossed for the result! I' ll follow your topic! Have fun in Brussels and a good trip home!
 11. Ik heb nog een lading bh's maat 75D en nog wat in geloof ik 80F.
 12. Becky, omdat de eerste keer mijn borstspieren te strak bleven en ik daardoor pijn bleef houden, ik was ook niet tevreden met de maat, die ik zelf had gekozen omdat ik bang was dat het te groot zou worden. Dus toen ik toch geopereerd werd heb ik gelijk gekozen voor een grotere maat. De tweede keer kreeg ik nieuwe protheses omdat mijn protheses draaiden en dan soms achterstevoren zaten.