Jump to content

Waarom ogen fake boobs kleiner dan real boobs?!


Guest Princess88

Recommended Posts

Guest Princess88

Het onderwerp zegt het al. Hoe komt het dat fake boobs veel kleiner ogen dan real boobs?

Ik bedoel, ik heb nu bh maat 70 E als je dat hoort denk je woww huge, nou totaal niet het oogt als een kleine C vind ik. Maar dan denk ik, hoe kan het dan bij vrouwen met echte borsten cup E er veeel groter uit zien?

We passen dan toch dezelfde bh?

Misschien een domme vraag hoor maar i just wanna know :)

Link to comment
Share on other sites

Guest nicky328

neen, geen domme vraag. Ik vind dit ook zo vreemd want we passen dezelfde bh en toch lijken natuurlijke veel groter. ???

wie weet het antwoord ....

ben benieuwd

Link to comment
Share on other sites

Dat heb ik ook een keer gegoogled.. ze zeggen dat dat is omdat je implantaat zeg maar breder is dan een natuurlijke borst en dat je daarom dan ook een grotere cup nodig hebt. Daarnaast zijn natuurlijke borsten wat meer vormbaar in een bh en lijken ze daarom ook groter. En hoeveel meiden dragen wel niet een te kleine bh met grote borsten. Misschien zeggen ze wel dat ze een D hebben, maar als ze het op zouden laten meten zouden ze bijvoorbeeld F hebben. Dat geeft denk ik ook wel een vertekend beeld!

Link to comment
Share on other sites

Denk dat het ook met de projectie/bolling te maken heeft. Ik heb veel volume bovenin dus dan vul je sneller een cup en heb je sneller dat je tepel boven de rand uitkomt als bij een borst waarvan al het volume onderin zit. Maar het is inderdaad niet te vergelijken! Ik draag een 70G maar het ziet er meer uit als een D vind ik. :)

Link to comment
Share on other sites

als je mij en mijn vriendin vergelijkt ziet het er heel anders uit.
mijn vriendin is in bezit van een cup e f of H ze schommelt heel erg.
Erg mooie natuurlijke borsten.

De substansie van hun borsten is niet ter vegelijken met onze borsten ookal heb ik de zachte en gladste siliconen die je kan hebben.
Haar borst kan je helemaal platdrukken zo zacht zijn haar klieren en vetweefsel die van ons kan je maar tot een paar cm platdrukken alhoewel mijnes steeds zachter worden het zal nooit ter vegelijken zijn. Beweging van onze borsten is ook heel anders minder grotere bewegingen meer ingetogener.

Daarnaast gaat de natuurlijke grote cupmaat wat hangen door de zwaartekracht waardoor deze een lagere grotere indruk krijgt, die van ons blijft opstaan vooral achter de spier geplaatste en onze borst blijft op een vaste hoogte door vaste substantie.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.