Jump to content

Rode littekens


A.993

Recommended Posts

Hoi! Heeft iemand tips voor rode littekens? Ik ben nu zon 9 weken po maar ze zijn echt nog kei rood.. Pc zei zei bio oil maar smeer nu ook vitamine e olie maar nog niks veranderd.. Daarnaast krijg ik littekentjes op mijn borst (ik denk van dat mijn huid uitgerekt is), hier nog iets tegen te doen? Borsten zelf smeer ik ook al 2 maal daags in met de olie..

Link to comment
Share on other sites

Hey A.993

Ik heb van mijn chirurg om herstellende balsem moeten gaan naar de apotheek.

Pas vrijdag mogen de draadjes eruit dan zal ik horen of litteken al ingesmeerd mag worden.

La Roche-posay cicaplast baume B5 kostprijs 15.70€ in Belgie

Je moet het maar eens uitpluizen op internet

groetjes Jane

Link to comment
Share on other sites

Roodheid van je litteken is niet 1,2,3 weg. Het kan wel een jaar duren voor het verdwijnt.

Blijf gewoon lekker smeren en houd het soepel. Je bent pas 9 weken po

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

De roodheid van mijn littekens is pas vorige maand weg getrokken en ik ben nu inmiddels al 4 maanden PO dus geeft het nog ff de tijd ;)

Link to comment
Share on other sites

Het duurt idd wel tot een jaar tot littekens vervagen en genezen zijn, heel belangrijk is ook om ze uit de zon te houden! Verder weet ik niet of het uitmaakt welk merk zalfje je smeert. Ik heb zelf de eerste keer met dermatix gesmeerd, tubetje van 45 euro en de tweede keer met Bio oil. Eerlijk gezegd heb ik geen resultaat gemerkt tussen het verschil van beide producten, behalve dan de prijs ;)

Link to comment
Share on other sites

*** Idd tot aan de eerste 3 maanden wordt t meestal roder/paarser, en dan begint t te vervagen, na een jaar heb je meestal een wit lijntje, maar zelfs dan verbeterd het nog tussen 1 en 2 jaar, daarna blijven ze zoals ze zijn.

Ik gebruik zelf de cicalfate van avene, want die mag je ook op open wondjes smeren, dus die kan je altijd gebruikten voor een puistje of blaar oid nadien.

Link to comment
Share on other sites

Hier ook 12 weken en nog steeds rode littekens, dacht al dit ik weer langzaam herstelde maar "Geduld" is weer dat vreselijke woord dat hier weer van toepassing is :-P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.