Ga naar inhoud

Whitening/bleachen


B-Cupje

Aanbevolen berichten

BriteSmile verbeterde haar toch al revolutionaire tanden bleekmethode zodanig dat zij een resultaat geeft dat 2 tot 3 nuances lichter kan zijn dan voor de behandeling!

De BriteSmile blauwlicht technologie in combinatie met de vernieuwde, golflengtegevoelige, zachte bleek-gel heeft een revolutionaire methode tot stand gebracht om alle (voor)tanden in een keer te bleken.

Hoe ziet zo'n procedure er uit?

-De tandarts onderzoekt uw gebit.

-Uw lippen en tandvlees worden beschermd met isolatie materiaal.

-De BriteSmile gel wordt aangebracht en geactiveerd door de speciale blauwlicht lamp.

-Zo worden er 3 sessies van 20 minuten, achter elkaar, uitgevoerd.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan profiteren van de BriteSmile methode. Zelfs diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel, tabak of tetracycline hebben. Kronen en facings zijn gemaakt in een bepaalde kleur. De originele kleur blijft behouden.

Tijdens het intake consult, het vooronderzoek, zal de tandarts u informeren over uw persoonlijke mogelijkheden en over het te verwachten resultaat.

Is brightsmile veilig?

Als enige professionele tanden bleekmethode maakt BriteSmile gebruik van een laag percentage waterstofperoxide. Dat in combinatie met de gepatenteerde BriteSmile Gel en het BriteSmile licht maakt van BriteSmile een zeer veilige methode om uw tanden weer hun natuurlijke witte kleur te geven.

Doet het pijn?

De meeste mensen ervaren de behandeling als pijnloos. Een heel klein percentage mensen ervaart een lichte, doffe, "pijn" na de behandeling. Met een pijnstillend middel is die goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Hoe wit worden mijn tanden?

Onze tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en tandglazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. Hoektanden zijn van nature iets geler dan de andere tanden. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is.

De kleur van tanden - van het tandbeen dus - is erfelijk bepaald. De één heeft daardoor van nature wittere tanden dan de ander.

Uit klinische onderzoeken is gebleken dat met BriteSmile behandelde tanden gemiddeld 2 tot 3 nuances witter worden Dit is bewezen aan de hand van de leidraad voor dentale nuances die door tandartsen over de hele wereld wordt gebruikt.

De resultaten hangen natuurlijk af van de kleur van uw tanden en uw omstandigheden.

Uw tanden zijn net zo individueel en uniek als uzelf en daarom verschillen de feitelijke resultaten. Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van BriteSmile - met inachtneming van goede mondhygiëne en normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken - 2 tot 3 jaar gehandhaafd.

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.