Jump to content

Aan het begin


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik sta nog aan het begin van het traject voor een borstvergroting. Eigenlijk weet ik niet goed waar ik moet beginnen. Zoveel klinieken, ziekenhuizen, soorten implantaten enz.

Wie kan mij een goede chirurg/ kliniek of ziekenhuis adviseren?

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Joya,

Er zijn zat goede klinieken naar mijn mening, je kunt eens googlen naar recensies, of op dit forum een kliniek zoeken door deze rechts bovenin in de zoekbalk te typen. Je ziet dan verhalen/ reacties van meiden die daar behandeld zijn. Ikzelf heb gegoogled naar een kliniek bij mij in de buurt... Het aller belangrijkste is dat jij je op je eerste consult meteen op je gemak voelt. Ik had dit namelijk heel erg en dat heeft mij de doorslag gegeven. Meteen bij de eerste kliniek gebleven en ga nu a.s. maandag onder het mes. Ik zit bij ATS in Vlijmen, maar weet niet waar je woont etc. Verder zou ik als eerste stap gewoon een consult aanvragen en het dan even over laten aan de Plastisch Chirurg. Hij/ zij kan je het beste informeren over alles. Qua grootte en implantaten etc. etc.

Heel veel succes met het zoeken naar een juiste kliniek en hou ons op de hoogte:)

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Hi Joya,

Welkom op het forum!

Zoveel informatie te vinden en snap best dat je niet weet waar je moet beginnen.

Er zijn veel goede chirurgen, zoals dr. Schiettecatte (Atlas kliniek) dr. Nio(slaz en parkkliniek), dr. Straten (Heyendael), dr. Plovier, dr. De Meyere (Artemedis) Ik kan jou adviseren om aantal consulten in te plannen.

De soorten implantaten zijn siliconen, hydrogel en nog een paar maar weet k zo ff niet. Je hebt ze in rond en anatomisch. Ronde protheses in verschillende cohesive 1,2 en 3 (hardheid) anatomisch (druppel vorming) in hardheid 4. En natuurlijk in verschillende merken: Mentor, Natrelle en Eurosilicone (meest voorkomende merken)

K heb juist niet voor een anatomische gekozen vanwege de hardheid en dat ze eventueel kunnen draaien.

Mssn handig om ff na te denken of je voor rond of anatomisch wilt gaan. En of je ze dual plane (half voor en half achter de spier) of voor de spier laat plaatsen. Wnnr jij weinig borstweefsel en een dunne huid hebt dan zullen de implantaten dual plane geplaatst worden. Scheelt ook veel in herstel.

Wat wil jij eindelijk als resultaat hebben?

Mocht je nog meer vragen, just shoot ;)

Veel forum plezier!

Link to comment
Share on other sites

Opereert schiettecatte alleen in atlas kliniek? Nergens anders meer?

Kan iemand ook aangeven wat het verschil tussen schiettecatte en straten is qua werk methode / eindresultaat / voor of achter de spier gespecialiseerd ?

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!!

Mijn mede forummers hebben al heel wat info gegeven :D

Het is inderdaad belangrijk om meerdere pc's te bezoeken. Iedere pc heeft bijvoorbeeld zijn eigen ideeen en voorkeuren van plaatsing van de prothese. Het is ook heel belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt bij je pc.

We hebben rechts boven een zoekbalk zitten mocht je iets willen weten. Je mag natuurlijk ook altijd het even vragen :D

Veelplezier op het forum!

Link to comment
Share on other sites

Hoi ik ben ook geopereerd Door schiettecatte. In het atlas kliniek in antwerpen. Maar ik heb ook gelezen dat hij in Veldhoven opereerd in aesthickliniek.

Ik heb zelf dual plane omdat ik een dunne huid heb. Als mij de optie voor de cohesive was uitgelegd was Ik waarschijnlijk voor coh. 2 gegaan omdat dat minder snel rimpels geeft.

Ik voel nu al een beetje de rimpels en ben pas 3.5 week po. Maar je ziet ze gelukkig nog niet.

Ik zou wat foto's verzamelen van wat je mooi vind en dan kan hij kijken welk profiel het beste bij je past en hoeveel CC.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het forum gelezen en info op internet gevonden. Ik heb eigenlijk een afspraak bij dr Schiettecatte bij Diana aanstaande vrijdag. Ik wil alleen niet in Belgie geopereerd worden. Dat is me toch te ver.

Ik heb inmiddels contact gelegd met SLAZ/ dr Nio , Heyendaal kliniek dr Straten en Veldhuiskliniek dr Schiettecatte voor een afspraak.

Weet iemand of dr Straten ook voor Diana Gabriels werkt en waar hij opereert?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Afgelopen week mijn 2 afspraken met de plastisch chirurgen gehad.

2 Verschillende verhalen te horen gekregen!

De ene chirurg wil voor de spier opereren en 275 cc plaatsen (vind ik te klein). De andere chirurg wil achter de spier opereren en 400cc plaatsen.

Wie kan er wat meer vertellen over het voor/achter de spier plaatsen?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.