toetje12

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About toetje12

 • Birthday 12/12/1980

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,533 profile views
 1. Drs Gabrietz had ook het vermoeden dat de implanten voor de borstspier geplaatst waren ipv dual plane. Volgens de consulente was het mogelijk dat ze onder de spier uit geschoven waren en nu dus voor de borstspier zaten. Is dat inderdaad überhaupt mogelijk?
 2. Het is alweer een aantal jaar geleden maar in februari 2014 heb ik mijn borsten laten vergroten bij drs schiettecatte via Diana Gabriels in een kliniek in Antwerpen met 350cc dual plane geplaatst. Na 8weken had ik al een vermoeden dat mijn prothesen gezakt was en ben ik tussentijds ook nog terug geweest. Maar dit was volgens de arts in orde. Ook heb ik last van rimpeling aan de bovenzijde van mijn prothesen en zijn de randen goed zichtbaar. En staan mijn borsten heel erg uit elkaar. Zeker bij aanspanning. Nu ben ik afgelopen februari terug gaan naar Gabriels bij drs Gabrietz omdat drs schiettecatte inmiddels niet meer werkzaam is. En nu blijkt het idd een bottoming out en dat kon opgelost worden met in borstlift en en vervanging van implantaten met een andere Cohevisie. (Tepels zitten op dit moment ook boven de bolling van de prothesen. Ze komen nog net niet boven mijn bh rand uit. ) Vandaag een gesprek gehad met de consulente van Gabriels voor de kosten van deze behandeling. Ik hoef alleen de behandelingkosten en materiaal kosten te betalen omdat Schiettecatte niet meer werkt voor Gabriels. En de kliniek in Antwerpen failliet is. Mijn antwoord was eigenlijk dat ik daar ook niks aan kon doen omdat ik via Gabriels de operatie heb laten uitvoeren. Waar ik weer een antwoord op kreeg dat ik toendertijd een contract heb afgesloten met Schiettecatte en de kliniek en niet met Gabriels. Heeft iemand een advies voor mij want mijn borsten worden er in de loop der jaren echt niet mooier op en ik heb ze pas vier jaar.
 3. Schiettecatte werkt nog gewoon voor diana in amstelveen. Hij is daar morgen ook, ik heb dan een controle afspraak. Ik had meteen vermeld dat ik had vernomen dat hij ging stoppen bij Diana, dit was niet het geval en hin bleef gelukkig voor hun werken was het antwoord.
 4. Hallo weet iemand wat dit is Ik ben vandaag 5 weken po. Aan mijn linker borst heb ik telkens een beurs gevoel. Soms en beetje blauw plekken idee. Net of ik de prothesen eruit druk Ik kan het gevoel niet zo goed omschrijven. Het is niet bij het litteken maar echt onder bij borstplooi richting mijn middenrif. Is dat Nog normaal met vijf weken. Ik heb in die borst wel een nabloeding gehad maar weet niet of dat er iets mee te maken heeft.
 5. Hoi, ik heb daar ook last van ik ben maandag 4 weken en ben ook nog geregeld moe. Vanmorgen om half elf er terug naar mijn bedje gegaan en om half twee kwam ik weer bij. Ik slik nu vitamine c 1000mg, en elke dag een groene smoothy. weken valt me ook zwaar hoor; dat is even door bijten. Maar het word steeds minder gelukkig.
 6. Zo inmiddels bijna 4 werken verder. Gisteren op controle geweest i.v.m de nabloeding en het open wondje. http://www.borstenforum.com/topic/9953-bloeding/ De hechtingen hebben nog laten zitten en over 10 dagen mogen die eruit. Door de nabloeding heeft het me extra tijd voor herstel gekost. Maar ik merk nu dat het elke dag een beetje beter word. Heb nog steeds wel dat de linker borst begint te branden en nog wat extra gezwollen is in vergelijking met rechts. De momenten van waar ben ik aan begonnen zijn echt meerdere malen door mijn hoofd gegaan. Hoop wel met zes weken pijn vrij te zijn Maar begin nu toch wel weer blij te worden met mijn borsten
 7. Hoi ik ben ook geopereerd Door schiettecatte. In het atlas kliniek in antwerpen. Maar ik heb ook gelezen dat hij in Veldhoven opereerd in aesthickliniek. Ik heb zelf dual plane omdat ik een dunne huid heb. Als mij de optie voor de cohesive was uitgelegd was Ik waarschijnlijk voor coh. 2 gegaan omdat dat minder snel rimpels geeft. Ik voel nu al een beetje de rimpels en ben pas 3.5 week po. Maar je ziet ze gelukkig nog niet. Ik zou wat foto's verzamelen van wat je mooi vind en dan kan hij kijken welk profiel het beste bij je past en hoeveel CC.
 8. Heb nieuwe foto's erop gezet. Heb alleen het idee dat mijn linker borst meer naar buiten gaat staan . X
 9. Ik hen nieuwe foto's erop gezet. Maar ik heb het idee dat mijn linkerborst naar buiten gaat staan. Zouden jullie even.willen kijken.
 10. dat is toch al een hele tijd dat het in iuni maar eindelijk foed mag komen. Wat zal je dan een rust hebben. @tess440 Gelukkig geen bloedingen meer gehad. Hij heeft er afgelopen maandag ook niet oplosbare hechtingen in gezet. ze jeuken niet echt maar irriteren wel doordat het trekt in mijn huid vandaag heb ik een mailtje met foto's naar hem toegestuurd van de knoopjes die bijna niet meer te zien zijn van de hechtingen in mijn rechterborst. Ik kon ze zo laten tot volgende week vrijdag en dan worden ze eruit gehaald maar dan ben ik al wel 3.5 week. ik zal de foto's er zo opzetten hihi vind ze nog steeds groot denk ook niet dat ik met een c cup ga redden. dus moet er maar aan wennen
 11. Thnx Desert-Rose voor je reactie elke keer, stelt me.toch een beetje gerust. Afgelopen maandag was het 2 weken. Ik stuur morgen wel even een foto naar de pc of ik de hechtingen er beter bij de huisarts uit kan laten halen anders word het pas volgende week vrijdag en dan is het bijna 3.5 week geweest. Ik las net op je profiel dat je zelf heel veel pech hebt met inkapselen. dat zal ook allemaal zwaar geweest zijn. En nu idd 5 keer scheepsrechts en dan gaat her goed komen!
 12. Hij heeft er eigenlijk niks over gezegd dat de zwelling van de bloeding kwam, wel dat het nu nog gevoeliger en trager met genezen is. Ik merk wel dat de zwelling een beetje door de dag heen schommelt in die linker borst doordat ik de randjes van de bh dan wel en dan weer niet in mijn borst zie staan. Die knoopjes van.mijn rechterborst beginnen ook in mijn vel te trekken kan ik die zo laten tot volgende week of beter eruit laten halen. Ik voel nu ook een beetje de ribbels/plooien aan de zijkant en bovenkant van mijn borsten. Echt de decollete zeg maar Het is toch niet zo dat als ze dadelijk helemaal goed gezakt zijn dat je het dan gaat zien? x
 13. Hoi. Nee geen bloeding meer gehad. Dus dat is goed. Alleen de borst is nog wel gevoeliger met lopen en bewegen. ik ben nog aan de antibiotica ben er alleen een beetje huiverig voor als ik stop met de antibiotica dat mijn borst in een keer gaat opzwellen. ik weet dat het niet zo hoeft te zijn maar het is iets wat in mijn hooft blijft rond spoken omdat het nog zo gevoelig is allemaal. Ben nog steeds moe en een beetje high lijkt wel maar dat kan ook een hij werking zijn van de antibiotica. Kan nog steeds niet genieten van boobies voel me net een ouwe zuur : ( X
 14. Ja de man kan rare antwoorden geven he. Wel een heel aardige man en probeerde me.ook echt op mijn gemak te stellen. Door af en toe een grapje te maken maar dan keek hem echt schaapachtig aan van meen je dat nou. Uitgelegd dat ik het ook echt weer spannend vond en er echt van baalde Ik zat daar ook echt met mijn blaadje met vragen behalve op de vraag wat als het weer gaat bloeden. Ik denk dat ik dat antwoord wel weet en daar wil ik eigenlijk niet aan denken. Eerst maar zorgen dat dit goed geneest. Die hechtingen irriteren wel onwijs erg! hoop echt dat je borst er na de genezing uit ziet zoals je ingedachte hebt. Ik heb echt bij een paar meiden gelezen dat het er met de tijd net zo uitzag als de andere borst na een correctie. heb afgelopen weekend zoveel nagezocht en bekeken... als ik ze weer tegen kom dan stuur ik de namen naar je door en dan geeft het je misschien wat hoop bij het zien van hun resultaat X