Ga naar inhoud

Cassie

Leden
  • Aantal items

    163
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cassie

  1. 33 minuten geleden, Zahra31 zei:

    Mag ik vragen waarom je kiest voor vóór de spier? 😊 mijn chirurg doet alleen achter de spier en vraag me af wat die keuze bepaald 

    Ik heb er voor gekozen omdat het "minder ingrijpend" is, meestal minder last nadien en ook minder "last" tijdens sporten. Al zijn er veel sportende meiden die ze achter de spier hebben en er geen last van ondervinden.

    In ieder geval, kies waar je je best bij voelt.

  2. Op 13-9-2021 om 17:48, boob1234 zei:

    Hoi,

     

    ik ben vandaag 6 weken po. Officieel mag ik dus hardlopen. Net geprobeerd met twee sportbh’s over elkaar. Maar het lukt niet om mijn borsten helemaal vastzitten dus voel ze toch wat deinen tijdens het lopen. 
     

    Het doet niet echt pijn, maar voelt wel heel ongemakkelijk en toch niet helemaal goed.

     

    Hoe hebben jullie het opgepakt? Kan het deinen kwaad? Welke bh’s zijn het beste?

     

    ik hoop dat iemand advies kan geven want mis  het lopen zo!

     

    thx!

    Ik was na 6 weken ook terug aan het lopen. En ik heb ook zo'n level 3 uit de hunkemoller. Wel een ander modelletje precies, maar ook met rits vooraan. Ze worden mooi plat gedrukt en tijdens het lopen zitten ze echt vast. Aanrader!

  3. Ik heb even gekeken en ik kan weinig zinvol advies geven behalve: Als je vindt dat de gekregen sportbh niet goed zit, ga dan op zoek naar een andere. Ik had het gevoel dat alles veel te los zat, en ik heb me ééntje gekocht van UA en éne uit de hunkemoller. En dat was een wereld van verschil.

    Als je onzeker bent, neem dan even contact op met jouw pc, die zal het best kunnen helpen. Desnoods stuur je hem de foto's eens door.

  4. 17 uur geleden, RN27 zei:

    Hai Cassie, leuk om je operatieverslag te lezen. En fijn dat je vrijwel geen last hebt gehad en je herstel zo goed ging. Las dat je ook motiva round hebt. Die heb ik ook, alleen bij mij zijn ze dual plane geplaatst en niet voor de spier. Zou ik ook met je mee mogen kijken in je album? Zal je ook toevoegen tot mijn album:-). 

    Dat mag, ik zal je toevoegen.

    Ziet er zeer mooi uit bij jou!

     

    Ik ga binnenkort toch eens een fotootje moeten uploaden, ze zijn toch wel een klein beetje veranderd.

  5. 57 minuten geleden, Larissa2021 zei:

    @boob1234 Dankje!! En geruststellend om te horen dat de kwaaltjes jou ook bekend zijn. Moet zeggen dat al mijn stress momenten van voorheen nu helemaal weg zijn. Ik heb zoiets van, het is nu toch al gebeurd dus laat het nu allemaal over me heen komen😜 Ik zal binnenkort een foto uploaden in mijn album, ben zelf ook erg benieuwd haha. En pff wel een gedoe zo afhankelijk zijn maar is het vast allemaal waard!

     

    @Cassie Tuurlijk! Ik zal je toevoegen aan mijn album😊

    Thx, ik voeg je ook toe als je wil.

  6. Op 26-7-2021 om 09:42, LadiDi zei:

    Thank you! nou echt was in begin even schrikken! maar dan ga je toch maar op de kennis en kunde van de chirurg af :) 
    Herstel gaat goed, nu iets meer dan 4 weken po. Nog wel wat gevoelig hier en daar en mijn rechter tepel is "nog" gevoelloos dus ik hoop dat dat wel terug komt. Maar verder mag ik zeker niet klagen! Kan alleen niet wachten tot ik weer normaal kan slapen. Ik slaap nog steeds op mijn rug en ben daar wel echt HE-LE-MAAL klaar mee, pffff. Heb jij in alles gewoon wel gevoel en altijd gehad?

    Hier waren/zijn de tepels overgevoelig. zou ik eens mogen mee kijken?

  7. Op 29-7-2021 om 22:52, Frukje zei:

     

    Ze voelen al iets soepeler, maar nog lang niet wat het 'moet' zijn. En ik voel ze zachtjes mee bewegen :D 

    Heel vaak denk ik nog...oooh worden ze ooit nog es zachter. Maar als ik bedenk dat ik pas 3 wk po ben mag ik niet klagen denk ik. Geduld geduld geduld pffff :)

     

    Bij mij beginnen ze na een week of 9 ietsjes zachter te worden, maar het voelt toch nog altijd redelijk hard. Zou ik ook mogen meekijken?

  8. Heb je met uw chirurg de verschillende profielen niet overlopen? Ik had duidelijk gezegd dat ik geen al te bolle vorm boven de tepels wou, daarom is er gekeken voor een demi. Als ik kijk naar jouw maat die je gekregen hebt voor een diameter van 10,75 zou de demi van 245cc wel een optie zijn. In dat geval denk ik nu ook niet dat uitgerekte huid een issue zou zijn.

  9. 6 uur geleden, Jade GR zei:

    Ik ben bang als ik ze te lang laat zitten, dat het er niet zal uitzien als ik ze er dan na x aantal maanden laat uithalen. 

    Ik zal in de loop van deze week eens een album aanmaken. Rechts staat ook nog altijd serieus blauw dus misschien dat er inderdaad wel wat zwelling nog af moet. Qua vorm vind ik ze mooi, maar qua grootte echt niet. 

    Chirurg zei dat je toch een zestal maanden moet wachten vooraleer alles mooi genezen is. 

    Wil je ze er helemaal uit, of gewoon een kleinere prothese? Heb je de mini, demi of full?

  10. Op 22-7-2021 om 20:44, Jade GR zei:

    Hey! Ja graag zou ik meekijken. Het verband is er af en in sportbh vind ik ze mooi maar naakt niet... Chirurg zei dat ik moet afwachten, maar ik zit er echt mee in. 

    Ik heb je toegevoegd. Ik zou wel eens een nieuwe foto moeten plaatsen want ik ben nu ondertussen toch al weer een hele tijd verder en het ziet er toch iets anders uit. Misschien heeft de chirurg gelijk (dat hebben ze soms niet, maar meestal wel) en moet je het nog even tijd geven. Het zou dom zijn om nu direct in een eerste opwelling ze er direct uit te laten halen, ze zitten er nu pas in, en misschien verandert het nog, of verandert jou kijk er op. Weghalen kan later altijd nog. Natuurlijk is het voor ons moeilijk oordelen over iets wat we niet voelen en zelfs niet kunnen zijn. Als je wil of als je denkt dat het jouw zou kunnen helpen mag je altijd een album aanmaken of een foto doorsturen in pm om extra meningen te horen, als je daar nood zou aan hebben. Zelf ben je soms gefixeerd op iets dat je het grotere geheel uit het oog verliest.

  11. Op 18-7-2021 om 19:59, Jade GR zei:

    Hey iedereen,

     

    Ik ben 1.60 groot en weeg ongeveer 47kg. Voor mijn zwangerschap had ik een 70D, maar na mijn zwangerschap en borstvoeding nog een 70B. 

    Ik ben op 7 juli geopereerd en kreeg 295 cc ergonomix. Chirurg zei dat dit op een C à D cup zou uitkomen. Deze ochtend was het verband losgekomen en heb ik even gespiekt. Ik ben echt niet tevreden met het resultaat. Het is veel te groot voor mijn lichaam... Het is echt niet in proportie. Ik weet dat ik nog maar 2 weken PO ben, maar ik zie dit echt niet goedkomen... Dit is veel groter dan een D en echt niet mooi. Ik ben echt radeloos en overweeg om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen.

    Iemand ervaring hiermee?? 

    Hey

     

    Ik ben 168 en weeg 53 kg (oké, niet echt vergelijkbaar maar toch een klein beetje). Ik kreeg 300cc en in het begin vond ik ze ook op het randje, maar nu vind ik ze perfect. En ik kom toch ook uit op een D. Dus misschien moet je het wat tijd geven. Als je wil voeg ik je toe aan mijn album, dan kun je kijken/vergelijken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.