Ga naar inhoud

An1977

Leden
  • Aantal items

    98
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door An1977

  1. 6 uur geleden, Boobmom zei:

    Hoi hoi...heb je gelijk toegevoegd aan mijn album.

     

    Het herstel gaat echt heel goed.....en heb idd weinig pijn. Gisteren een verkeerde beweging gemaakt waardoor ik rechts nu af en toe een steek voel...maar verder mag ik helemaal niet klagen.

     

    En die warme operatietafel was heerlijk, alhoewel ik ca 2 min erna al onder narcose lag...maar op de verkoever lag er ook een verwarmingselement onder mijn deken...heerlijk was dat!

     

     

    Nou ben super blij voor je dat het zo goed gaat! 

    Heb natuurlijk meteen gespiekt en jij moet gewoon heel blij zijn. Ze zien er al supermooi uit. En vind ze perfect bij je passen. 

  2. Op 9-1-2019 om 20:20, Sippy zei:

    Pfff meiden uitslag was thank god GEEN alcl !! Het vocht is ontstekings vocht ! Dus ik ben super blij dat ik dat weet nu kan ik verder gaan kijken hoe en wat verder! Sucses aan de meiden die nog in onzekerheid zitten !! 

    Wat fijn!!!! Gelukkig maar.

    Maar wat is is onstekingsvocht? Wat gaan ze daar aan doen of gaat dat vanzelf weg? 

  3. 22 uur geleden, rtx zei:

    Ja het enige wat ik je als tip kan meegeven is blijf echt bij jezelf. Ik denk dat ik me uiteindelijk in het kiezen van een maat te veel heb laten leiden door wat ik hier op het forum heb gelezen. Ik las bijna alleen maar dat meiden ze achteraf te klein vonden en liever wat groter hadden gewild. Plus dat ik maar 1 keer heb gepast (woon 1,5 uur van de kliniek af) en toen zo overweldigd was door alles dat ik eigenlijk vooral heb geluisterd naar de PC. In principe heb ik wel gekregen wat ik wilde, namelijk borsten die in verhouding zouden staan met mijn lichaam, maar achteraf zou ik willen dat ik toch meer op mijn eigen gedachten af was gegaan. Maarja, achteraf heb je altijd makkelijker praten heh ;) Ik raad je in ieder geval aan om je zo min mogelijk te laten beïnvloeden door wat anderen denken en als je echt bang bent voor te groot, om dan misschien voor de veiligheid voor wat kleiner te gaan. 

     

    En ja over mn rug, dat had ik inderdaad ook gehoopt. Mijn lichaam is wel gevoelig voor stress en spanning, dus misschien maakt de spanning voor mijn reis het juist erger. Nu maar hopen dat het minder wordt als ik eenmaal daar ben :) 

    Wat heb je dit goed verwoord. Heel mooi geschreven. 

    Blijf bij jezelf! Je kan het toch niet vergelijken met iemand anders, want iedereen is anders. 

  4. 4 minuten geleden, rtx zei:

    Update 6 weken - 1 dag

    Morgen ben ik dan eindelijk zes weken PO. De tijd is enorm snel gegaan maar het is me toch allemaal wat zwaarder gevallen dan verwacht. Mijn borsten voel ik nog weleens maar daar valt prima mee om te gaan, mijn rug is echter een ander verhaal. Ik had al een paar weken last van mijn bovenrug, maar sinds donderdag heb ik heel veel last van een bepaalde spier in mijn rug. Hoeveel dit met mijn operatie te maken heeft weet ik natuurlijk niet, maar men wat beperkt deze pijn me. Ik vertrek morgen naar Azië en heb door de rugpijn moeten besluiten met een roltas te gaan ipv met een backpack. Daarnaast weet ik echt nog even niet hoe ik het moet gaan doen met de pijn, maar waarschijnlijk wordt het veel rustig aan doen de eerste dagen (hopelijk niet langer).

    Ook mentaal heb ik het er nog regelmatig moeilijk mee. Zo ging ik vorige week bh's passen (moet tenslotte toch iets meenemen op reis) en schrok ik zowel van de maat (70E) als van hoe het eruit zag. Hoe vaak ik de afgelopen weken ook heb gedacht dat ik begon te wennen aan de grootte, ik kan wel stellen dat ik er nog steeds niet aan gewend ben. In kleding prima, maar met name in bikini's en veel bh's vind ik ze echt nog te groot. Ik hoop maar dat ik er nog aan ga wennen.. Want nu ben ik van te klein naar te groot gegaan voor mijzelf... Ik zie wel dt het gewoon in verhouding is met mijn lichaam, maar toch kan ik ze echt nog niet mooi vinden.

     

    Ik zal zo nog foto's toevoegen van week 5 en week 6 en dan ga ik er lekker vandoor voor een aantal maanden. Hopelijk doet het me goed en kan ik net als velen van jullie over een paar maanden ook een berichtje plaatsen over hoe gelukkig ik ben met mijn nieuwe borsten.

     

    Liefs, rtx

    Hey rtx, het is natuurlijk echt wel wennen. Hoop je er straks toch echt blij mee bent. 

    Heel veel plezier met het backpacken! Lekker genieten van alles. En veel mensen ontmoeten. Goede reis en tot over een paar maanden! 

    X

  5. 17 uur geleden, Boobmom zei:

    Precies wat je zegt...elke vrouw wil mooie volle ronde borsten...en het kan gewoon tegenwoordig he....sterker nog, het wordt best veel gedaan. 

    Mijn vriend heeft er dus ervaring mee met zijn ex....we zijn nog maar 3 maanden bij elkaar nu. Ik wilde dit zo lang al, maar durfde steeds niet. Hij zei tegen me, dat zijn ervaring was met zijn ex-vrouw, dat het zoveel doet voor je. Je wordt zo gelukkig van die mooie ronde vormen (hij ook natuurlijk ;), maar daar ging het hem even niet om). iedere keer als je uit de douche komt en je ziet jezelf in de spiegel. Op het strand. Kleding staat gewoon vaak mooier. Je voelt je zelf meer sexy. en we kunnen dit nu ook allemaal zelf wel bedenken, maar hij zei ook: pas als je ze dadelijk hebt.....merk je hoe grote impact het op je heeft en denk je meteen, had ik dat maar jaren eerder gedaan. Hij was in eerste instantie wel een beetje angstig toen ik er over begon, want de nieuwe borsten van zijn ex...hebben er toe geleid dat ze vreemd ging. Maar ik heb m verzekerd dat ik het vooral voor mezelf doe....niet voor andere....en uiteraard ook een beetje voor hem, want hij mag er straks van mee gaan genieten.

     

    We hebben miss wel niet dezelfde voorsituatie dus, maar wel dezelfde wens. Ik ben ook wel een aardig stukje ouder....maar voel me nog 30...En zie er ook niet uit gelukkig als iemand van bijna 44. Daarom dacht ik ook....doe het nu joh...je ziet er nog leuk en jong uit...daar passen nog jaren mooie borsten bij 

     

    Het is echt zo wat je vriend zegt. Ik voel me super vrouwelijk en sexy door mijn bv. Had ik echt al veel eerder moeten doen. Voor mijn man hoefde het totaal niet ( hij is meer een billenman), maar hij vindt ze echt heel erg mooi!!! 

    Ben 41 jaar, maar voel me ook echt nog 30 of zo!

  6. Op 31-10-2018 om 19:07, Boobmom zei:

    Ja idd in Eindhoven....ik vond de sfeer daar tijdens consult al heel fijn....mijn consulente is een lief mens en mijn chirurg vind ik echt geweldig. Heb er zo zin in al...zo lang wachten nog. 

    Klopt het dat de bedden ook verwarmd zijn, want ook daar kijk ik gewoon naar uit. Even in de watten gelegd te worden. 

     

    Ik heb ook bewust voor Velthuis gekozen, omdat je hoort over de goede zorg daar en ervaren artsen. Mijn vriend zei ook.....ga niet hierop bezuinigen. Kies voor een goede kliniek

     

    Wie had je als consulente? Claire? Ik vind haar ook zo lief! Iedereen daar hoor! Echt een top kliniek. Je ligt al lekker in een warm bedje voordat je naar de operatiekamer wordt gereden, en de operatietafel is inderdaad verwarmd! Super lekker!!!!  

  7. 5 uur geleden zei Iwb:

    Ja, idd. Lijkt me vreselijk! :wacko: 

    vind die po bh al dun genoeg... 

    als ik t koud heb zie je het en mn tepels zijn soms zo gevoelig dat het schruurt als ik bijv een spijkerjasje aanheb. Heb er liever een kussentje overheen ;) 

    Ik heb van die siliconen pads van de Hunkemöller gehaald. Werkt perfect! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.