Ga naar inhoud

Rainbow

Leden
  • Aantal items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rainbow

  1. 41 minuten geleden zei Doe ik het of niet?:

    Zo terug van de PeeCee.

    Hij heeft alle korstjes eraf gehaald. :19: 

    Dat was niet MIJN plan.Ik wou de korstjes nog houden om de wonden te beschermen.

    Hij wou niets over het hoofd zien en daarom gingen ze er af. Met een pincet, beetje krabben en plukken.

    Hij heeft ook 2 hechtingen verwijderd aan de rechterkant. Au! Ik zag wel wat bloed op de gaasjes die hij gebruikte.

    Volgens hem komt het probleem van de druk van mijn sportBH. Hij liet me kijken met een spiegel. Hij noemde mijn inlegkruisjes-systeem "bricollage". Dat mocht ik niet meer doen. Hij heeft de wondjes ontsmet met Isobetadine en dan gingen er 2 Zenuvit pads in de SportBH. Ik moet er ook op letten dat de onderste band van de BH op mijn ribbenkast zit en niet onder de boobies. Voor de rest 10/10 volgens hem alleen een wat trager helingsproces rechts. Links is prima in orde.

    Morgen naar de apotheek en dan 1x per dag ontsmetten met Isobetadine, dan Flamminal Forte (Zalf) erop, dan een pleister en dan Zenuvit pads om de druk van de BH te verlichten. Volgens hem zou dit snel opgelost moeten zijn. Volgende week hadden we sowieso onze 6 weken afspraak; hij gaat dan controleren of ik mijn borsten goed verzorgd heb, zei hij.

    Antibiotica was niet nodig want geen ontsteking.

    Nu zit ik thuis op de bank en ben supermoe (vast van de spanning vandaag - op een gegeven moment ontdekte ik dat het grote korstje rechtsonder ook los kwam gedurende de dag en daardoor had ik nog meer stress). 

    Toen ik daarnet op de tram stond te wachten kreeg ik van de kou ook dat elektrische gevoel in mijn boobies. Echt raar. Bij mij begint het op mijn rug en kruipt dan over mijn schouders naar mijn boobies.

    Ik weet nog niet of ik vanavond naar mijn boobies durf kijken (ben wel heel benieuwd). Ze prikken wel wat. Hij heeft er geen zalf opgedaan. Misschien best alles laten zitten tot ik morgen naar de apotheker ben geweest en de boobies met rust laten (maar ik ben wel nieuwsgierig! hoe ze er uit zien zonder korstjes - in het middenstuk ging de lijm van na de OP er (nog) niet af. 

    Hij zei ook nog dat ik mocht douchen. En 's avonds de boobies wat vrij laten, maar dat deed ik al.

    Volgende week donderdag volgende afspraak.

    Bedankt voor alle steun @Jaydee, @best_boobie, @Vanneh en iedereen die ik vergeet. X

     

     

    Was het een raar gevoel? Van die korstjes? Ik heb je foto's bekeken en ik bibber een beetje van die gedachte. Een beetje bloed is niet erg, ook wel logisch. Gelukkig geen ontsteking, heel fijn! :) En ook logisch dat je nieuwsgierig bent haha. Lekker slapen vanavond! 

     

     

    • Like 2
  2. Op 7-1-2018 om 16:52 zei Rainbow:

    Oh dear! Ik hoop dat ie snel dicht is.

     

    Ik heb ook een gaatje en die had ik al met het verwijderen van de pleister. De verpleegster zei dat ik het in de gaten moest houden en tot nu toe is er niks geks mee aan de hand. Maar toch kijk ik er wel raar tegenaan.

     

    Zou ik misschien toegang tot je album mogen? Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. 

     

    @Doe ik het of niet? :)

    • Like 1
  3. Oh dear! Ik hoop dat ie snel dicht is.

     

    Ik heb ook een gaatje en die had ik al met het verwijderen van de pleister. De verpleegster zei dat ik het in de gaten moest houden en tot nu toe is er niks geks mee aan de hand. Maar toch kijk ik er wel raar tegenaan.

     

    Zou ik misschien toegang tot je album mogen? Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.